Parhaat podcast-sovellukset Apple Watchille vuonna 2021

Apple Watch varmistaa, että et ole koskaan ilman kuunneltavaa, olipa kyseessä podcastit tai musiikin suoratoisto. Sinun tarvitsee vain asentaa tarkoitusta palvelevat sovellukset, ja olet valmis menemään. Koska siellä on niin paljon vaihtelua, voi olla vaikea valita, mitä tarkalleen saada. Mutta riippumatta siitä, mitä valitset ääniviihteestä, löydät jotain makusi mukaan näistä parhaista Apple Watchin podcast-sovelluksista.

 1. Pilvinen
 2. Apple Podcasts
 3. Spotify
 4. Kääntää
 5. iHeart
 6. Castbox
 7. Deezer
 8. Alhaalla
 9. Castro
 10. Taskuvalut
 11. Outcast for Watch

1. Toimittajan valinta - pilvinen

Tämä on palkittu podcast-sovellus, joka on täynnä monia hyödyllisiä ominaisuuksia yksinkertaisessa, intuitiivisessa käyttöliittymässä älykkäästä nopeudesta, joka kiirehtii asioita vääristämättä ääntä, Voice Boostiin, joka tasaa jokaisen podcastin äänen. Voit myös ladata podcasteja myöhempää toistoa varten, myös offline-tilassa.

Tietenkin saat myös henkilökohtaisia ​​suosituksia ja voit luoda mukautettuja soittolistoja älykkäillä suodattimilla. Samanaikaisesti ei ole ylimääräisiä ominaisuuksia tai tarpeetonta sotkua. Parasta on, kuinka mukautettavissa se on. Voit esimerkiksi valita sovelluksen värimallit ja olla hyvin tarkka missä järjestyksessä näytetään näytöt ja jaksot syötteessäsi.

Hinta: Ilmainen (9,99 dollaria Premiumille)

ladata

2. Apple Podcasts

Applen oma podcastsovellus on erinomainen valinta saada ilmaisia ​​äänitarinoita, jotka sekä kertovat että viihdyttävät. Tutustu kaikkeen uutisista ja urheilusta komediaan ja muihin viihdyttäviin ääniohjelmiin.

Voit tilata minkä tahansa esityksen maksutta ja saada ilmoituksen, kun uusia jaksoja on saatavilla. Lataa jaksot ja kuuntele omaan aikaan. Voit tutkia eri luokkia, ja Editor's Choice -osio auttaa sinua löytämään mielenkiintoisimmat kuuntelun arvoiset ohjelmat.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Spotify

Suosituin musiikin suoratoistosovellus on yhtä upea podcasteille. Nauti ääniviihteestä tien päällä Spotify-toiminnolla ranteessasi. Voit jopa hallita toistoa Sirillä äänelläsi.

Voit jopa muodostaa yhteyden ja hallita toistoa muissa laitteissa, joissa Spotify Connect on käytössä. Jos valitset Premium-tilauksen, voit nauttia paremmasta äänenlaadusta, ilman mainoksia ja offline-toistosta.

Hinta: Ilmainen (12,99 dollaria Premiumille)

ladata

4. TuneIn

Yhdistä podcast-kuuntelu radion, uutisten, urheilun ja kaiken parhaan audioviihteen kanssa. Se on all-in-one-äänisovellus, jonka avulla on uskomattoman helppo pysyä tietämyksessä ja kuunnella jotain nautittavaa missä tahansa.

Voit tilata premium-tilauksen ilman mainoksia uutisia, radiomusiikkia ja podcasteja varten. Apple Watch -käyttöliittymä on puhdas ja helppokäyttöinen. Se on täydellinen matkailijoille, koska voit virittää itsesi mistä päin maailmaa tahansa ja pysyä mukana suosikkiohjelmasi kanssa.

Hinta: Ilmainen (Premium alkaa 4,99 dollaria)

ladata

5. iSydän

Kuten nimestä voi päätellä, tämä sovellus antaa sinulle äänen, jota sydämesi rakastaa. Se tarjoaa musiikkia, radiota ja tietysti podcasteja. Seuraa suosikki podcastejasi ja varmista, että et menetä yhtä tämän sovelluksen ominaisuutta.

Sovellus kerää kaikki rakastamasi kappaleet yhteen ilmaiseen henkilökohtaiseen radioasemaan nimeltä "My Favorites Radio", joka on ainutlaatuisesti kuratoitu juuri sinulle. Soittolistat eivät rajoitu vain suosikkimusiikkiin ja kappaleisiisi; sovellus myös kuratoi soittolistan suosikki podcastiesi ja artistiesi perusteella.

Hinta: Ilmainen (iHeartRadio Plus: 5,99 dollaria)

ladata

6. Castbox

Tämä sovellus on yksi parhaista Apple Watchin podcast-sovelluksista, jonka avulla voit etsiä, tallentaa, ladata ja kuunnella suosikki podcastejasi milloin tahansa. Tässä sovelluksessa on myös erinomaisia ​​FM-radiokanavia sekä kymmeniä äänikirjoja viihdyttämiseksi.

Löydä suosittuja podcasteja eri aiheista, kuten TV-sarjat, uutiset ja politiikka, harrastukset ja pelit sekä paljon muuta. Voit käyttää yli 95 miljoonaa äänisisältöä ja laskentaa, mukaan lukien podcastit, äänikirjat, FM-radio h yli 27 maassa.

Hinta: Ilmainen (Castbox Premium: 9,99 dollaria)

ladata

7. Deezer

Tämä on henkilökohtainen podcast-sovellus, jota on helppo navigoida ja joka tarjoaa paljon vaihtoehtoja äänenlaadun muuttamiseksi ja matkapuhelintiedon säästämiseksi tarvittaessa. Kuuntele maailmanlaajuisia hittejä, saat yksilöllisiä suosituksia ja tutustu uusiin äänikokemuksiin.

Kun rekisteröidyt Premiumiin, voit ladata suosikkikappaleesi tai podcastisi ja kuunnella offline-tilassa missä tahansa. Saat myös erinomaisen äänenlaadun, rajattomat ohitukset ja muita vaihtoehtoja.

Hinta: Ilmainen (12, 99 dollaria Premiumille)

ladata

8. Alhaalla

Tutustu tähän tehokkaaseen, kattavaan ja helppokäyttöiseen podcast-soittimeen, joka auttaa sinua löytämään, kuuntelemaan ja hallitsemaan erinomaista podcast-sisältöä haluamallasi tavalla. Se on paras valinta syötteiden mukauttamiseen ja järjestämiseen.

Lisäksi jotkut tehokäyttäjän ominaisuudet tekevät siitä hintansa arvoisen. Näihin kuuluvat päättäminen suoratoistettavista jaksoista ja ladattavat jaksot, jaksojen aloittaminen myöhemmästä kohdasta mainosten ohittamiseksi ja mahdollisuus tallentaa jakson äänitiedosto pilveen.

Hinta $2.99

ladata

9. Castro

Castro-podcast-soitin on täynnä ominaisuuksia, jotka helpottavat nykyisten podcastien seuraamista. Sovelluksen avulla voit myös hallita useita esityksiä samanaikaisesti suoraan älykellossasi. Pidät kaiken kätevästi ranteessasi, voit hallita äänikokemustasi helposti.

Tällä podcast-sovelluksella on yksinkertainen käyttöliittymä, johon on helppo tutustua. Selaa kirjastoa tarkastellaksesi luetteloa, käyttääksesi tähdellä merkittyjä ohjelmia ja kuunteluhistoriaasi vain muutamalla napautuksella.

Hinta: Ilmainen (Castro Plus: 5,99 dollaria)

ladata

10. Taskuvalut

Tämä sovellus tarjoaa sinulle seuraavan tason kuuntelukokemuksen luotettavalla haku- ja löytötyökalujen varmuuskopiolla. Siinä on ainutlaatuinen joukko tehokkaita ominaisuuksia, joita on helppo käyttää. Voit nauttia rajattomasta podcast-tietokannasta, jolla on varmasti paljon nautittavaa.

Osa toiminnoista sisältää mahdollisuuden rakentaa toistojono automaattisesti ohjelmistosi, leikata hiljaisuuden jaksojen nopeuttamiseksi ja asettaa vaihteleva toistonopeus välillä 0,5 - 3x.

Hinta: Ilmainen (plus vuodessa: 9,99 dollaria)

ladata

11. Outcast for Watch

Tutustu tähän Apple Watchin erilliseen podcast-soittimeen, joka on ihanteellinen podcastien lataamiseen ja toistamiseen liikkeellä ollessasi. Kun luot soittolistan, seuraava jakso alkaa automaattisesti, vaikka Outcast on taustalla.

Se näyttää grafiikkaa ja jaksojen kuvauksia kellonäytölläsi, ja voit käyttää digitaalista kruunua eteen- tai taaksepäin helposti. Mikä tekee tästä sovelluksesta erottuvan, on se, miten se kohtelee Watchia erillisenä kokonaisuutena iPhonesta podcast-kuuntelun suhteen.

Hinta: $0.99

ladata

Suosituimmat podcast-sovellukset Apple Watchille, joita sinun pitäisi kokeilla

Joten mikä näistä Apple Watchin podcast-sovelluksista on suosikkisi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja jaa myös podcast-suosituksesi!

Voit myös lukea nämä:

 • Parhaat Apple Watch -sovellukset opiskelijoille
 • Sovellusten sulkeminen Apple Watchissa
 • Parhaat muistiinpanosovellukset Apple Watchille

Uusimmat viestit