Kuinka tarkistaa iPhonen tai iPadin datakäyttö

Suurimmalla osalla maailmaa solukkotietosuunnitelmat ovat kalliita, ja datarajalle on asetettu yläraja. Kun ylität käyttösi, lisämaksut ovat erittäin korkeat. Varmistaaksesi, ettet maksa kova maksu, sinun on tarkistettava matkapuhelintietosi säännöllisesti iPhonessa tai iPadissa.

Mobiilidatan käytön tarkistaminen iPhonessa ja iPadissa

Vaihe 1. Avaa asetukset -sovelluksen iPhonessa tai Cellular iPadissa.

Vaihe # 2. Näpäytä Solu ja vieritä vähän. Kohdassa SOLUARITIEDOT näet kokonaissumman Datan käyttö.

Kun katsot alas, löydät myös, kuinka paljon tietoja yksittäinen sovellus on käyttänyt.

Näin voit nähdä tietojesi käytön ilman muita sovelluksia. Mutta sinun on tiedettävä joitain lisätietoja.

#1. Välilehti Järjestelmäpalvelut näyttää summan Mobiilidata käytetään erilaisten perustehtävien ja palveluiden suorittamiseen iPhonen järjestelmätasolla. Kun napautat sitä, löydät kuinka paljon solukkotietoja Siri, Push-ilmoitukset, ohjelmistopäivitykset, varmuuskopiointi, asiakirjat ja synkronointijne. ovat kuluttaneet.

#2. Toinen välilehti kohteelle Henkilökohtainen hotspot näyttää kuinka paljon tietoja on käytetty Internet-yhteyden tarjoamiseen hotspot-liitettyyn laitteeseesi. Jos napautat sitä, näet laitteiden nimet.

#3.Asennetut sovellukset välilehti kertoo, kuinka paljon matkapuhelintietoja kulutettiin yhdessä sovelluksissa, joita ei enää ole laitteellasi.

#4. Jos sinulla on Apple Watch pariksi iPhonen kanssa, löydät välilehden Sovellukset vain katselussa liian. Siisti!

#5.Wi-Fi-apu on kätevä ominaisuus, joka päälle kytkettynä käyttää matkapuhelindataa automaattisesti, kun Wi-Fi-yhteys on heikko. Jos sinulla on rajoitettu suunnitelma, muista sammuttaa Wi-Fi Assist.

#6. Jos kytket päälle iCloud-asema, sitten mobiilidataa käytetään asiakirjojen ja tietojen siirtämiseen, kun iPhone ei ole yhteydessä Wi-Fi-verkkoon. Koska suunnitelmassani on rajattomasti tietoja, tämä kytkin on päällä.

Kuinka nollata matkapuhelintietojen käytön tilastot iPhonessa

Jos sinulla on kuukausittainen suunnitelma, kuten useimmat meistä, kannattaa nollata mobiilidatan käyttötilastot ensimmäisenä päivänä tietosuunnitelman voimassaoloaikana. Se on todennäköisesti jokaisen kuukauden ensimmäinen päivä. Kun olet nollannut sen, voit seurata ja tietää kuukauden käyttötarkoituksen tarkasti. Tehdä niin:

Mene Solu valikkoluettelo (vaihe 2 yllä) ja napauta Nollaa tilastotNollaa tilastot.

Mobiilidatan poistaminen käytöstä yksittäisille sovelluksille iPhonessa

iOS tarjoaa myös joustavuuden poistaa mobiilidata käytöstä yksittäisissä sovelluksissa. Voit esimerkiksi poistaa käytöstä matkapuhelintiedot sovelluksille, joiden uskot sika-datan, kuten Facebook.

Lisäksi, jos et halua vastaanottaa viestiä WhatsAppissa tai muissa viestisovelluksissa, koska sinulla on ollut lyhyt, väliaikainen argumentti läheisen kanssa, voit poistaa mobiilidatan käytöstä kyseiselle viestisovellukselle. Joten, ei saapuvia viestejä siellä. Mutta voit käyttää kaikkea muuta iPhonessa. Suhteissa olevien ihmisten mielestä se on toisinaan hyödyllistä. Saat idean, eikö!

Käärimistä…

Joten näin voit vaivattomasti tarkistaa tietojen käytön iPhonessa ja iPadissa. Tämän lisäksi jotkut operaattorit ottavat käyttöön lisäasetuksia seuratakseen tämän näytön käyttöjä. Maailman suurin tietoväline, Intian Reliance Jio, tekee tämän. Se sallii joitain omia vaihtoehtoja tällä mobiilidatanäytöllä.

merkintä: On mahdollista, että jos käyttötarkoitukset näkyvät Carrier-välilehdessä (kuten Jio), et ehkä näe tavallisia iPhone-vaihtoehtoja, kuten CELLULAR DATA: Nykyinen jakso ja Nykyisen ajan verkkovierailu.

Etsitkö matkapuhelintietoihin liittyvää informatiivisempaa sisältöä?

  • 3G / 4G ja LTE eivät toimi iPhonessa tai iPadissa - kuinka korjata?
  • Mobiilidatan rajoittaminen iPhonessa
  • Kuinka alhainen datatila otetaan käyttöön iOS 13: ssa iPhonessa ja iPadissa

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found