Siri-ehdotusten poistaminen käytöstä Spotlight-haussa iPhonessa ja iPadissa

Spotlight-haku iPhonessa on yksi helpoimmista tavoista etsiä mitä tahansa iOS-laitteesta. Koneoppiminen oppii tietyn ajanjakson aikana etsimäsi usein. Siri oppii vuorovaikutuksesi laitteen kanssa ja voi ehdottaa, mitä haluat tehdä seuraavaksi.

Voit hallita Sirin ehdotuksia iPhonesta, jos vihaat näitä älypuhelinavustajan ehdotuksia. Näin voit ottaa Siri-ehdotukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä iOS-laitteen Spotlight-haussa.

Spotlight-hakuun pääsee pyyhkäisemällä vasemmalta oikealle ensimmäisestä aloitusnäytöstä. Parannettu Spotlight-haku sisältää usein käytetyt kontaktit, sovellukset ja muut usein käytetyt tiedot.

Spotlight-haku on melkein Siri haltuunsa. Hakuvaihtoehto kehittyy automaattisesti analysoimalla päivittäisiä toimintojasi. Esimerkiksi Maps näyttää lähimmän kahvilan aamulla, kun taas yöllä se saattaa näyttää sinulle ravintolan. Lisäksi Siri ehdottaa sovelluksia, joita käytät usein tiettyyn aikaan päivästä.

Joillekin käyttäjille joko tämä on ärsyttävää tai merkityksetöntä. Apple on antanut käyttäjille täydellisen vapauden ottaa tämä vaihtoehto käyttöön tai poistaa se käytöstä tai valita sovellusluettelosta.

Jos et halua Sirin ehdottavan oletuksena sovelluksia, poista tämä ominaisuus käytöstä vaiheittaisen opetusohjelman avulla.

Siri-ehdotusten poistaminen käytöstä ja ottaminen käyttöön iPhonessa ja iPadissa

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Asetukset-sovellus iPhonellasi.

Vaihe # 2. Selaa alaspäin ja napauta Siri ja haku.

Vaihe # 3. Selaa uudelleen alas ja poista ehdotukset hausta käytöstä alla SIRI-EHDOTUKSET.

Palaa nyt iPhonen aloitusnäyttöön ja joko pyyhkäise alas tai pyyhkäise vasemmalle tuodaksesi Siri-ehdotukset esiin; et näe mitään ehdotuksia.

Ota Siri-ehdotukset käyttöön noudattamalla samoja vaiheita kuin edellä on mainittu ja kytke Ehdotukset hakuun -vaihtoehto päälle.

Siinä kaikki ihmiset!

Käärimistä…

Jos et halua Siri-ehdotusten poistuvan kokonaan käytöstä, voit myös valita niiden sovellusten luettelosta, jotka haluat Sirin ehdottavan poistamalla käytöstä jäljellä olevat sovellukset samassa Spotlight-hakutulosten valikossa.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

  • Kuinka estää Siriä ilmoittamasta viestejä iOS: ssä
  • Siri ei toimi Apple Watchissa? Näin korjaat ongelman
  • Sirin ehdotukset eivät toimi iPhonessa ja iPadissa?

Haluatko poistaa Sirin ehdotukset käytöstä Spotlight-haussa iPhonessa? Jaa palautteesi meille kommenttikentässä.

Uusimmat viestit