Kuinka seurata Android-puhelinta iPhonesta

Elämä on arvaamaton, ja riippumatta siitä, kuinka varovainen olet, Android-laitteen jäljen menettäminen on reilu mahdollisuus. Vaikka monien monien edistysaskeleiden ansiosta et voi vain seurata laitettasi, mutta voit lukita sen etänä tai poistaa sen säilytystä varten. Vaikka voit seurata iPhonea Find My -ominaisuuden avulla, voimmeko seurata ja löytää kadonneita Android-laitteita iPhonesta?

Hyvin!! Voit tietysti. App Store on täynnä seurantasovelluksia, mukaan lukien hienoja iPhonen lapsilukko-sovelluksia, jotka voivat seurata liitettyä Android-puhelinta. Lähes kaikilla on kuitenkin massiivinen rajoitus, jonka mukaan sovellus on esiasennettava laitteeseen ja sillä on oltava pääsy sijaintiin.

Vaikka kuinka monella meistä on esiasennettu seurantasovellus? Joten miten voidaan seurata Android-puhelinta tässä tilanteessa? Googlella on selkeä ja silti luotettava vastaus.

Kadonneen Android-puhelimen seuraaminen ja paikantaminen iPhonesta

Aivan samanlainen kuin iPhonen Find My -sovellus, Googlella on Find My Device -sovellus Android-laitteille. Vaikka toisin kuin muut sovellukset, tämä ei edellytä sovelluksen käyttämistä kadonneella (jäljitettävällä) laitteella. Palvelu käyttää Android-puhelimeen rekisteröityä Google-tunnusta ja seuraa sen olinpaikkaa.

Puhelimen paikannuksen ja paikannuksen lisäksi Find My Device -laitteessa on useita olennaisia ​​ominaisuuksia. Ensinnäkin se antaa tietoja, kuten laitteen nimi, sen akku ja verkon nimi (matkapuhelin tai wi-fi). Lisäksi laitteen IMEI-numero, viimeisin aktiivinen tila ja muut vastaavat tiedot ovat myös käytettävissä.

Osana suojausominaisuuksia voit lähettää soittoäänen laitteeseen, lukita puhelin etänä ja poistaa kaikki tiedot. Vaikka nämä toiminnot olisivatkin käytettävissä, Android-laitteella on oltava aktiivinen Google-tili ja Etsi oma laite -toiminto.

Ominaisuus on automaattinen useimmissa Android-laitteissa, jotta voit tarkistaa tilan siirtymällä kohtaan AsetusTurvallisuus → Etsi Oma laite.

 • Seuraa Android-puhelinta iPhonesta Find My Device -sovelluksella
 • Kuinka etätarkistaa Android iPhonen IMEI-määrää
 • Kuinka soittaa Android-puhelinta etäyhteyden kautta iPhonella
 • Kuinka suojata Android-laite etänä iPhonesta
 • Kuinka poistaa tietoja etänä Android-laitteesta iPhonella

Seuraa Android-puhelinta iPhonesta Find My Device -sovelluksella

Löydä laite on Android-sovellus, joten et voi asentaa sitä iOS-laitteisiin. Voit kuitenkin käyttää palvelua sen verkkosivuston kautta, aivan samanlainen kuin silloin, kun seuraat iPhoneasi Android-puhelimesta; näin:

Vaihe 1. Avata Safari tai minkä tahansa muun iPhonen selaimen.

Vaihe # 2. Kirjoita osoiteriville google.com/android/find.

Vaihe # 3. Syötä Google ID aktiivinen laitteessasi ja napauta Seuraava.

Vaihe # 4. Syötä nyt Salasana ja napauta Seuraavauudelleen.

Vaihe # 5. Näet laitteen pääsivulla jossa on kartta, laitetiedot ja muut vaihtoehdot.

Vaihe # 6. Näpäytä Sijaintitunniste kartalla. Uudessa ikkunassa tai Kartat sovellus avataan, ja siinä on Android-laitteen koordinaattitiedot.

Vaihe # 7. Näpäytä Ohjeet, jos haluat reitin laitteen sijaintiin.

Varastettua laitetta seurattaessa on suositeltavaa ottaa paikallisviranomaiset mukaan ennen kuin ryhdyt varasta kiinni saamaan. Loppujen lopuksi teit oman osasi seurata puhelinta, anna heidän tehdä siellä tekemällä se takaisin.

Rajoitus:

 • Ei GPS: ää: Jos Android-laitteen GPS ei ole käytössä, et voi jäljittää puhelinta
 • Jos kaksivaiheinen vahvistus on käytössä: kun aktivoit tämän ominaisuuden, Google lähettää vahvistuskoodin rekisteröidylle laitteellesi aina, kun kirjaudut sisään toisesta laitteesta. Koska itse laite puuttuu, käyttäjä on juuttuneena. Jos käyttäjällä on kuitenkin Googlen varakoodit tai luotettu laite, hän voi ylittää ongelman ja seurata laitettaan

Kuinka etätarkistaa Android iPhonen IMEI-määrää

International Mobile Equipment Identity (IMEI) salaa paljon tietoa laitteestasi sen takuusta laitteisto- / ohjelmistomäärityksiin. Varkauden sattuessa lainvalvontaviranomaiset voivat käyttää IMEI-laitetta laitteen jäljittämiseen ja estämiseen. Mutta entä jos et muista tällaisia ​​tietoja laitteestasi, voit hakea IMEI-numeron seuraavasti: Etsi laite:

Vaihe 1. Kun olet kirjautunut sisään google.com/android/find,Näpäytä 'i‘-Painiketta laitteen nimen vieressä ensisijaisella laitesivulla.

Vaihe # 2. Ponnahdusikkuna näyttää Android-laitteesi - IMEI, Ensimmäinen rekisteröintija Viimeksi nähty.

Tässä osassa on tietoja myös siitä, milloin laite oli viimeksi verkossa, jolloin voit tarkistaa varastamasi tai kadonneen laitteen tilan.

Kuinka soittaa Android-puhelinta etäyhteyden kautta iPhonella

Kätevä ominaisuus, varsinkin kun sinulla on tapana unohtaa laite missä ja milloin tahansa. Löydä laite -ominaisuuden avulla voit soittaa etälaitteeseen Android-laitteeseen.

Vaihe 1. Kun olet kirjautunut sisään google.com/android/find, Näpäytä Soita ääni laitteen pääsivulla.

Vaihe # 2. Näyttö liukuu soittotilaan ja soi Android-laitteellesi.

Rajoitukset:

 • Ei simiä: Tämä ominaisuus muuttuu hyödyttömäksi, kun simi otetaan pois, vaihdetaan tai sillä ei ole verkkoyhteyttä. Joten, tämä on erinomainen vaihtoehto, jos olet kadottanut puhelimesi, mutta ei niin paljon, jos se on varastettu

Kuinka suojata Android-laite etänä iPhonesta

Tämän ominaisuuden avulla voit lukita Android-laitteen etänä, jotta kukaan ei voi käyttää sitä. Kun laite on aktivoitu, laite suljetaan ja lukitusnäytössä näkyy palautusviesti (jos sellainen on) ja puhelun omistajan merkki. Laite pysyy lukittuna, kunnes puhelu soitetaan, vaikka se käynnistettäisiin uudelleen useita kertoja.

Vaihe 1. Näpäytä Suojattu laite laitteen pääsivulla.

Vaihe # 2. Syötä Palautusviesti, a Puhelinnumero mihin pääset ja napauta Suojattu laite.

Vaihe # 3. Android-laitteesi lukitaan seuraavalla näytöllä.

Lisäksi kaikki sovellusilmoitukset piilotetaan tänä aikana. Joten kukaan ei voi käyttää mitään tänä aikana vastaanotettuja viestejä, sähköposteja tai ilmoituksia. Näyttöä ei voida lukita, jos laite on offline-tilassa. Heti kun laite tulee verkkoon matkapuhelin- tai Wi-Fi-verkon kautta, näyttö lukitaan. Se lukitaan, kunnes puhelu soitetaan.

Kuinka poistaa tietoja etänä Android-laitteesta iPhonella

Vaikka puhelimen menettäminen on tuskallista ja järkyttävää, tietorikkomuksen seuraukset voivat olla melko tuhoisia. Siksi Find My Device on älykkäästi sisällyttänyt tämän ominaisuuden. Tämä pyyhkii täysin kaikki henkilötietojesi jäljet ​​ja palauttaa tehdasasetukset.

Vaihe 1. Näpäytä Poista laite laitteen pääsivulla.

Vaihe # 2. Vahvista toiminto napsauttamalla Poista laite ja noudata näytöllä näkyviä ohjeita.

Samoin kuin Secure-laitteessa, tämä ominaisuus ei toimi, jos laite on offline-tilassa. Heti kun laite tulee verkkoon matkapuhelin- tai Wi-Fi-verkon kautta, näyttö lukitaan. Se lukitaan, kunnes puhelu soitetaan.

Kaikki nyt!

Palvelulla on epäilemättä oma joukko rajoituksia, mutta melkein kaikilla muilla sovelluksilla on samanlainen rajoitusten joukko. Lisäksi kuka haluaisi satunnaisen sovelluksen syö muistia valitettavaksi tapahtumaksi. Ja vaikka onkin hyvä valmistautua, näillä seurantasovelluksilla on lisätty yksityisyyden ja tietoturvaloukkausten riski. Kuinka hyvin voit luottaa kolmannen osapuolen sovellukseen, joka pysyy lepotilassa laitteellasi aina? Siksi suosittelen Find My Device -laitetta pitämään puhelimesi ja tietosi turvassa.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

 • Tunniste - Friend Finder iPhone ja Android -sovellus
 • Estä iPhone-sovelluksia seuraamasta sinua
 • Vaihda Gmail-tilien välillä nopeasti iPhonessa ja Androidissa
 • Kuinka poimia tekstiä kuvasta iPhonessa ja Android-puhelimessa

Oletko kokeillut näitä laitteiden seurantaa? Jaa kokemuksesi kanssamme alla olevasta kommenttiosasta.

Uusimmat viestit