Parhaat iPhone 6 / 6s -latauskotelot vuonna 2021

Langaton latauskotelo voi olla muodikas lausunto iPhone 6: n ja iPhone 6: n nuorille käyttäjille. Silti kaikille työskenteleville ammattilaisille tai liikemiehille, joiden on matkustettava paljon, langaton lataus on välttämätöntä. Viestintälaitteet, kuten iPhone, tarvitsevat vahvan akkutuen, varsinkin kun käyttäjät ovat poissa kotoa tai toimistosta. Voimapankki on hyvä vaihtoehto, mutta pankin suurin osa vaatii jonkin verran tilaa käyttäjien matkalaukuissa. Siksi langaton latauskotelo on parempi vaihtoehto, koska se ei lisää irtotavaraa puhelimeen.

Lisäksi käyttäjät eivät tarvitse erillistä tilaa langattoman latauskotelon säilyttämiseen. Olemme listanneet tässä joitain parhaita langattomia lataustapauksia iPhone 6: lle sinulle.

 1. Gorilla-gadgetit
 2. Nillkin
 3. VASTAA
 4. ANGELIOX
 5. iOttie
 6. MobilePal
 7. Hanende
 8. Antye
 9. Fonesalesman
 10. ZENS
 11. PINNOITETTU
 12. YTech

1. Gorilla-gadgetit

Kuten nimestä voi päätellä, Gorilla Gadgets tuo vankan langattoman latauskotelon iPhonelle. Kymmenen vuoden valmistuskokemuksellaan ja tuhansilla ihmisten käyttämillä yksiköillä saat täydellisen mielenrauhan. Yritys on rakentanut tämän kotelon uusimmalla Qi-langattomalla latausvastaanottimen sirulla, joka tarjoaa parhaat latausominaisuudet iPhoneen.

Gorilla Gadgets on kiinnittänyt riittävästi huomiota tämän tapauksen profiiliin, joka on erittäin ohut ja tyylikäs; tämä tapaus sopii täydellisesti iPhonen mahtavuuteen. Sen TPU-kehys pitää kotelon joustavana ja vaimentaa iskuja.

USP: Erittäin ohut ja tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

2. Nillkin

iPhone 6 ja iPhone 6s eivät tue langatonta latausta. Nillkinin langattoman latauskotelon avulla voit kuitenkin käyttää langatonta laturia virran kytkemiseen kahteen älypuhelimeen.

Puhelimen langattoman lataamisen lisäksi tämä kotelo suojaa laitettasi naarmuilta ja luistoilta, koska se on valmistettu kovasta kuoresta. Kotelo on rakennettu ympäristöystävällisistä PC-materiaaleista ja muodostettu erittäin tarkalla ruiskuvalukoneella.

USP: Valmistettu ympäristöystävällisestä PC-materiaalista

Tutustu Amazoniin

3. VASTAA

Antye on valmistanut tämän langattoman latauskotelon iPhone 6: lle tai 6S: lle. Tämän kotelon takana oleva mattapinta luo vastustamattoman valituksen.

Antye on käyttänyt kestävää kovaa, mattapintaista muovia suojaamaan sormenjäljet, pöly tai lika. Tarkista tarkat aukot, jotta voit käyttää puhelinta täysin, vaikka se olisi kääritty langattomalla latauskotelolla. Käytä sen joustavaa salamaliitintä ja synkronoi ja lataa puhelin poistamatta koteloa.

USP: Helppo synkronoida ja ladata

Tutustu Amazoniin

4. ANGELIOX

ANGELIOX uskoo langattomaan yhteensopivuuteen ja turvallisuuteen. Tämä langaton latauskotelo on FCC: n, CE: n, RoHS: n ja sisäisen monisuojausjärjestelmän sertifioima. Ennen kuin kotelo lähtee tehdasportilta, sen laatu testataan kolme kertaa. Tämä varmistaa ensiluokkaisten iPhone-laitteidesi 100%: n turvallisuuden.

Kun haluat ladata iPhonen kaapelilla, sinun ei tarvitse poistaa tätä koteloa, koska sen mukana tulee iPhone-latausportti. ANGELIOX on valmistanut korkealaatuisen TPU-materiaalikotelon, joka auttaa lataamaan puhelinta nopeammin. Materiaali on pehmeää, vahvaa ja tuntuu hyvältä kosketettaessa.

USP: Kaapelin latausportti

Tutustu Amazoniin

5. iOttie

iOttien langaton latauskotelo on Apple MFI -sertifioitu tuote iPhone 6: lle ja iPhone 6: lle. Laturi toimii iPhonessa langattomasti minkä tahansa Qi-yhteensopivan latauslaitteen kanssa. Se poistaa tarpeen liittää latauskaapeli aina, kun haluat ladata laitettasi.

Se on suunniteltu kauniisti pitämään profiilin ohut ja huipputekninen; moderni muotoilu suojaa iPhonea naarmuilta, pölyltä ja kolhuilta. Arvostavat ergonomista otetta, joka antaa miellyttävän tunteen käsissäsi.

USP: Apple MFI -sertifioitu kotelo

Tutustu Amazoniin

6. MobilePal

MobilePal tarjoaa tyylin ja suojan iPhonen langattomassa latauskotelossa. Ohut ja kristallinkirkas puskuri vahvistaa kulmia ja kohotettuja reunoja. Kotelo on sopiva vastaus iPhone 6: n tai 6: n kauneuteen. Parasta tässä tapauksessa on sen kyky käyttää TI-piirisarjaa, jolla on suuri kela.

Mukavuuden vuoksi voit asettaa iPhonen yksinkertaisesti langattomalle latausalustalle, jolloin laitteesi latautuu automaattisesti. Voit ottaa iPhonen nopeasti, vaikka se olisi langattomalla latausalustalla.

USP: Tyylikäs ja suojaava

Tutustu Amazoniin

7. Hanende

Hanende tarjoaa paitsi langattoman latauskotelon myös iPhone 6 / 6s -puhelimille, mutta siinä on myös latausalusta. Sinun ei tarvitse ostaa sitä erikseen. Kotelo on ohut, kestävä ja riittävän suojaava pitämään iPhonen turvassa. Se suojaa laitetta naarmuilta, pölyltä ja lialta.

Latausalusta on valmistettu huippuluokan ABS- ja akryylimateriaalista, joka on sekä kestävää että hyvännäköistä samanaikaisesti. Viimeiseksi, et saa valita värejä ostoksen yhteydessä.

USP: Mukana langaton latausalusta

Tutustu Amazoniin

8. Antye

Yksi Antyen langaton kotelo varaa paikkansa luettelossa. Tapauskohtaisesti se on melkein identtinen luettelon yllä olevan kanssa. Mikä erottaa on langaton latausalusta, joka sisältyy ostokseen. Miksi ostaa kaksi asiaa erikseen ja sitten huolehtia yhteensopivuudesta?

Langattomassa latausalustassa on sisäänrakennetut turvaominaisuudet, jotka suojaavat iPhoneasi ylikuormitukselta, ylikuormitukselta, ylikuumenemiselta ja muilta lataamiseen liittyviltä ongelmilta. Lopuksi, se on saatavana vain mustana.

USP: Sisäänrakennetut turvaominaisuudet

Tutustu Amazoniin

9. Fonesalesman

Tässä langattomassa kotelossa on monia houkuttelevia ominaisuuksia iPhone 6 / 6s -puhelimille. Ensimmäisenä luettelossa on, että se on Apple MFi -sertifioitu. Toiseksi siinä on sisäänrakennettu 1550 mAh: n akku, mikä on valtava etu. Loppujen lopuksi voit ladata iPhonen tai akun mikro-USB-kaapelilla tarvitsematta irrottaa koteloa.

Sen lisäksi kotelossa on melkein kaikki turvaominaisuudet laitteen turvalliseen lataamiseen. Lopuksi ei ole saatavana värivaihtoehtoja, mutta ominaisuudet ovat laukauksen arvoisia.

USP: Sisäänrakennettu 1550mAh akku

Tutustu Amazoniin

10. ZENS

Zens on luonut ohuen langattoman latauskotelon iPhone 6/6: lle ja yhtä houkuttelevan latausalustan. Jos haluat ladata iPhonesi perinteisesti, kytke micro-USB-kaapeli. Sinun ei tarvitse poistaa koteloa.

Latausalusta on myös melko edustava pitää työpöydällä, koska se on ohut ilman tarpeetonta irtotavaraa. Lopuksi on olemassa muutama mallivaihtoehto, joista voit valita.

USP: Esittävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

11. pinottu

Hei näkemäsi latauskaapelista ja tuo kotiin tämä monipuolinen langaton akkukotelo. Yksi kotelon hyödyllisimmistä ominaisuuksista on se, että se on myös akkukotelo. 2750 mAh: n akun akku tarjoaa 100% ylimääräistä mehua.

IPhone 6: n tai iPhone 6: n akku ei ole koskaan loppumassa. Yhdessä tuotteessa saat lataus- / suojakotelon, langattoman AC-latausseinän ja tehokkaan akkukotelon.

USP: Langaton lataus + akkukotelo

Tutustu Amazoniin

12. YTech

YTech on valmistanut näkymättömän langattoman latauskotelon iPhone 6: lle / iPhone 6: lle. Kun olet asentanut kotelon puhelimeesi, huomaat tuskin sen läsnäoloa siellä.

Kotelo on yhteensopiva kaikkien langattomien latausalustojen kanssa; tarvitset induktiivisen latausalustan iPhonen lataamiseen langattomasti. Ohut ja kevyt kotelo sopii helposti iPhonellesi eikä lisää mitään irtotavaraa puhelimeesi.

USP: Huomaamaton tapaus

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ihmiset!

Ota!

Mielestäni akkukotelo on hengenpelastaja, varsinkin kun olet kaukana perinteisistä virtalähteistä. Toisin kuin virtalähteet ja autolaturit, akkukoteloita on mukavampi kantaa, kun ne tarttuvat puhelimeesi kannen tai kotelon tavoin.

Voit viitata:

 • Parhaat iPhone 6 -nahkakotelot
 • Parhaat iPhone 6 -autolaturit
 • Ohut kotelot iPhone 6: lle
 • Parhaat iPhone 6 -lompakkokotelot

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found