Spigenin parhaat iPhone 11 -kotelot vuonna 2021

Spigen on yksi ensimmäisistä tuotemerkeistä, jotka keksivät huippuluokan kotelot iPhonille. Muutaman päivän kuluessa iPhone-ilmoituksesta Spigen tulvii markkinoille suojakoteloilla. Tämä nopea vastaus saa suuria suosionosoituksia asiakkailta, jotka aikovat ostaa uusimmat iPhonet. Pitkän perinteensä jälkeen Spigen on tuonut markkinoille osan parhaat iPhone 11 -kotelot.

1. Spigen Neo Hybrid

Spigenin Neo-hybridi on yhdistelmä modernia muotoilua ja suojaa. Kuvioitu geometrinen kuvio kestää sormenjälkiä, ja sama kuvio tekee tästä tapauksesta tyylikkään. Se on täydellinen materiaali houkutellakseen nuoria iPhonen käyttäjiä, jotka haluavat kiertää uutta iPhone 11: ää. Laitteesi syvyys on 0,3 tuumaa ja kotelo lisää vain 0,16 tuumaa.

Tässä ohuessa ja kevyessä kotelossa on kosketuspainikkeet, jotka tarjoavat vankkaa palautetta ja helpon painon. Voit hallita nopeasti äänenvoimakkuus- ja virtapainikkeita. soittoäänikytkin on käytettävissä myös, kun haluat laittaa iPhonen hiljaiseen tilaan.

USP: Geometrinen kuvio

Tutustu Amazoniin

2. Spigen Ultra Hybrid Kickstandin kanssa

Jalustalla on kaikki ero tässä Spigen Ultra Hybrid -kotelossa iPhonelle. Spigen tietää, että tällainen edullinen laite voi olla erittäin suosittu opiskelijoiden ja nuorten käyttäjien keskuudessa, jotka haluavat tallentaa opetusmateriaalinsa ja viihdesisällönsä. Voit lukea tekstejä ja katsella videoita he voivat käyttää tätä jalustaa, jota voidaan säätää eri kulmista.

Spigen on käyttänyt hybriditekniikkaa, joka on valmistettu TPU-puskurista, jossa on kestävä PC-selkä. Metallinen jalusta voidaan avata ja sulkea magneettisella napsautuksella helppoa käyttöä varten. Arvostat kristallinkirkasta läpinäkyvyyttä, joka näyttää iPhonen alkuperäisen suunnittelun ja värit.

USP: Metallinen jalusta

Tutustu Amazoniin

# 3. Spigen ohut panssari

Spigenin ohut panssari erottuu tässä luettelossa lompakkoa ohuemmasta muotoilustaan. Itse asiassa korttisi haltijasi voi tallentaa kaksi luotto- / maksukorttia ja henkilötodistusta. Tämän kotelon takaosassa voit työntää liukusäädintä löytääksesi lompakkokotelon.

Spigen on käyttänyt iPhonen suojaamiseksi kaksikerroksista ja ilmatyynytekniikkaa. Sisällä on iskuja vaimentava TPU, ja ulkopuolella on polykarbonaattia. Lompakkokotelosta huolimatta Spigen on säilyttänyt minimaalisen muotoilun, joka näyttää tyylikkäältä.

USP: Minimaalinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. Spigen Ultra Hybrid

Kristallinkirkas läpinäkyvyys on Spigenin huippuosaamisen tunnusmerkki. Voit esitellä iPhonen suunnittelun ja alkuperäisten värien kirkkautta ystävillesi ja kollegoillesi. Hybridi-puolustusta varten Spigen on sekoittanut saumattomasti TPU-puskurin kestävään PC-selkänojaan.

Kameran linssit ja kosketusnäyttö ovat iPhonen herkimmät elimet, ja molempien suojaamiseksi Spigen on nostanut kehykset, jotka suojaavat kameraa ja näyttöä tasaisella pinnalla.

USP: Korotetut kehykset

Tutustu Amazoniin

5. Spigen-lompakko

Spigen ei ole rajoittanut ammattitaitoaan puskurinkoteloihin; brändi on myös törmännyt lompakkokoteloihin, jotka ovat aina erittäin kysyttyjä. Tämä lompakkokotelo on valmistettu korkealaatuisesta synteettisestä nahasta, jossa on upotettu TPU-kotelo. Voit tallentaa kolme luotto- / maksukorttia ja vähän käteistä taskuun.

Voit muuntaa tämän lompakkokotelon myös jalustaksi. Taita etukansi suorassa kulmassa muuttaaksesi kotelon jalustaksi katsomaan videoita, elokuvia ja TV-ohjelmia handsfree-tilassa. Älä missaa magneettihihnaa, joka suojaa puhelintasi ja muovirahojasi.

USP: Ensiluokkainen synteettinen nahka

Tutustu Amazoniin

6. Spigen Gauntlet

Spigenin Gauntlet-painos on suunniteltu erityisesti seikkailun ystäville. Tämän tapauksen vankka profiili pystyy käsittelemään kaikki seikkailusi aikana kohtaamasi raajat. Iskujen kestämiseksi Spigen on käyttänyt äärimmäistä iskuvaahtoa tässä kotelon erityisen vartioidussa puskurikehyksessä.

Pudotussuojaksi Spigen on lisännyt kulmiin ylimääräisiä tyynyjä; nämä tyynyt pystyvät käsittelemään tehokkaasti äkillisten pudotusten tai kolhujen aiheuttamat iskut. Äänipainikkeilla voit hallita iPhonen äänenvoimakkuus- ja virtapainikkeita.

USP: Äännetyt painikkeet

Tutustu Amazoniin

7. Silikonikotelo

Silikonikotelo näyttää erittäin tyylikkäältä iPhonellasi. Ehkä tästä syystä tällaiset tapaukset ovat kuuluisia iPhonen kannattajien ja jättiläisyritysten ylimmän johdon keskuudessa. Tämä Spigenin silikonikotelo halaa tiukasti iPhoneasi ja antaa sinulle pehmeän tunteen käsissäsi. Se tarjoaa kuitenkin paremman otteen ja luotettavan kulma- ja selkäsuojan.

Voit painaa nopeasti äänenvoimakkuus- ja virtapainikkeita, koska kotelossa on kosketuspainikkeet, jotka antavat vankan palautteen. Käynnistä iPhone käyttämällä langatonta latausmattoa, koska tässä tapauksessa langaton lataus on yhteensopiva.

USP: Parannettu pito

Tutustu Amazoniin

8. Kova panssari

Elämä asettaa monia haasteita, jotka voivat asettaa sinut erilaisiin tilanteisiin. Vaikka jotkut tilanteet testaavat henkistä tasapainoa, toiset voivat saada sinut osoittamaan fyysistä kykyäsi. Jälkimmäistä varten sinun on suojattava iPhone fyysisiltä vaurioilta. Spigenin kova panssari on tehty kestämään tällaisia ​​äärimmäisiä olosuhteita; suojaa laitettasi pudotuksilta ja naarmuilta TPU: sta ja polykarbonaatista valmistetulla kotelolla.

Kestävien materiaalien lisäksi Spigen tarjoaa vahvistetun jalustan korotetuilla huulilla suojaamaan puhelimesi kameraa ja kosketusnäyttöä. Spigen on käyttänyt ilmatyynytekniikkaa suojaamaan puhelimesi iskuilta.

USP: Ilmatyynytekniikka

Tutustu Amazoniin

9. Karu panssari

Kuten kova panssari, Spigenin kestävät panssarikotelot tunnetaan kyvystään suojata iPhoniasi eri olosuhteissa. Tässä mattamustassa kotelossa on joustava iskunvaimennus ja hiilikuitumuotoilu. Hämähäkinverkkokuvio on yksi tämän tapauksen ainutlaatuisista ominaisuuksista, jolla on myös joustava TPU. Lisäksi kotelon kohotetut huulet suojaavat puhelimesi kosketusnäyttöä.

Spigen on käyttänyt ilmatyynytekniikkaansa myös tässä kestävässä panssarikotelossa; tämä suojaa laitetta iskuilta. Yhteensopiva langattoman latauksen kanssa, kotelo pitää iPhonen ohuena. Tämän tapauksen ajaton ilme ei koskaan mene muodista!

USP: Hiilikuitumuotoilu

Tutustu Amazoniin

10. Spigen Classic

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Spigenin klassinen iPhone-kotelo sinulle. Merkittävä piirre tässä tapauksessa on, että siinä on QNMP-yhteensopiva paikka; tämä tapaus tukee magneettisia autotelineitä. Kotelo on saumattomasti leikattu ja siinä on reagoivia painikkeita. Mukavuuden lisäämiseksi Spigen on käyttänyt pehmeää SF-pinnoitetta parempaan pitoon. Klassinen kotelo on yhteensopiva langattoman latauksen kanssa.

USP: QNMP-yhteensopiva paikka

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ystävät!

Kirjautua ulos…

Spigen on nimi, joka on otettava huomioon korkealaatuisissa tapauksissa, jotka suojaavat laitteitasi. Voit luottaa tähän tuotemerkkiin, koska se on aiemmin voittanut lukemattomia laakereita. Tuotemerkki on kuitenkin aina kehittynyt ajoittain. Spigen tyydyttää asiakkaitaan suunnittelemalla tyylikkäät ja kestävät kotelot iPhoneille.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • Parhaat langattomat kuulokkeet iPhonelle
  • Autolaturit iPhonelle
  • Parhaat lasiset näytönsuojat iPhonelle
  • Parhaat rengaspidikkeet iPhoneen

Mitkä Spigen iPhone 11 -koteloista haluaisit ostaa luettelosta? Jätä kommenttisi alla.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found