Tässä on 5 syytä, miksi Apple Pay ei ole saatavilla Intiassa?

Tällä hetkellä Intia on yksi kalleimmista maista ostaa iPhone, ja tämä johtuu pääasiassa hallituksen aggressiivisesta Make In India -kampanjasta, joka johti tuontitullien nousuun. Mutta tänään emme keskustele iPhonen hinnasta tai myynnistä Intiassa; pikemminkin aiomme puhua lupaavimmasta ominaisuudesta, Apple Paysta. Jopa kulutettuaan niin suuren summan monet käyttäjät ihmettelevät Miksi Apple Pay ei ole saatavilla Intiassa?

Kun olemme analysoineet erilaisia ​​tekijöitä, kuten laki-, kuluttajapsykologia-, markkinaosuus-, hinnoittelu- ja monet muut asiat, päädyimme seuraavaan syyn, miksi Apple Pay ei ole debytoinut Intiassa.

Miksi Apple Pay ei ole saatavilla Intiassa: 5 mahdollista syytä

# 1. Markkinaosuuden puute

Ensimmäinen ja tärkein syy, jonka oletamme olevan markkinaosuus. Applella on vain prosenttiosuus älypuhelinten markkinaosuudesta Intiassa. Tällä vähäisellä numerolla Apple Payia voivat käyttää vain harvat ihmiset maassa. Applen kaltaiselle yritykselle tämä ei ehkä ole järkevä taloudellinen päätös tehdä, kun he eivät näe hyviä lukuja.

# 2. Kauppiaan käyttöönotto ja pankkituki

Oletetaan, että Apple lanseeraa Apple Payn Intiassa jopa alhaisella kysynnällä. Heikon kysynnän tyydyttämiseksi Apple tarvitsee kauppiaita hyväksymään Apple Payn maksutavaksi, ja pankkien on käsiteltävä nämä maksut. Nykyinen Apple Pay -infrastruktuuri toimii Face ID: llä ja Touch ID: llä, kun taas intialaiset pankit vaativat käyttäjää antamaan vahvistuksen PIN-koodi tapahtuman valtuuttamiseksi.

Intian pankit eivät hyväksy biometrisiä tietoja valtuutukseksi, ja tämä saattaa asettaa Apple Payn odotustilaan. Sen lisäksi pankit ja kauppiaat etsivät myös volyymia hyväksymään Apple Pay maksutavaksi.

# 3. Sääntelyhaasteet

Intian sääntely edellyttää kaikkien maksujen käsittelyyritysten ylläpitävän kaikkia tietoja Intiassa. Tätä varten Applen on perustettava varastotila maahan tai liitettävä paikalliseen kumppaniin. Molemmat asiat vievät aikaa ja investointeja.

Sen lisäksi NCPI (National Payments Corporation of India) ei hyväksy biometriikkaa luvaksi. Ellei se tule hallituksen tunnustamalta elimeltä, kuten UIDAI. Koska iPhonen sormenjälki on tallennettu laitteeseen, sitä ei hyväksytä valtuutukseksi.

Nämä kaksi oikeudellista estettä ovat antaneet Apple Payin pysyä loitolla Intiassa.

# 4. Kova kilpailu

Intialla on jo online-lompakon tarjoajia, kuten PayTM, Googlen Tez, hallituksen BHIM UPI -sovellus, Amazon Pay ja monet muut. Saatavilla olevien vaihtoehtojen monipuolisuuden vuoksi näiden markkinoiden kappaleen hankkiminen näyttää olevan mahdotonta Apple Paylle. Lisäksi se on yksinomainen iOS-ominaisuus, kun taas muita sovelluksia voidaan käyttää iPhonessa ja muissa älypuhelimissa.

Käyttäjät eivät muuta usein maksutapaansa, varsinkin kun he ovat tyytyväisiä käyttämäänsä toimintaan.

# 5. Kauppiaan kustannustekijät

Vaikka intialaisilla kauppiailla on jo NFC Point of Sale -koneet, suurin osa heistä käyttää edelleen perinteisiä pyyhkäisykoneita. Saada heidät alukseen käyttämään NFC-yhteensopivia laitteita on todellinen haaste. Koska näillä koneilla on kustannukset ja intialaiset kauppiaat eivät todellakaan näe tarvetta päivittää, koska heidän koneensa viihdyttävät kuluttajiensa tarpeita.

Apple voi varmasti päästä merkittävien kauppiaiden, kuten Flipkartin ja Amazonin, kyytiin, mutta maan tasolle pääsemiseen Applella on vielä pitkä matka.

Siinä kaikki!

Päätös

Apple Payn lisäksi yritys ei ole asettanut Apple Newsia liian saataville Intiassa. On outoa nähdä, koska News ei tuskin lainkaan sääntelyhaasteita tai muita teknisiä haasteita. Ehkä kestää jonkin aikaa tietää, mitä Apple tarkalleen suunnittelee Intialle.

Mitä luulet, miksi Apple Pay ei ole saatavilla Intiassa? Onko sinulla muita syitä lukuun ottamatta yllä olevia syitä? Älä jaa sitä alla olevissa kommenteissa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found