Parhaat kameran zoomaussovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Yksi älykkäin tapa kaapata kauniita valokuvia tai tallentaa mahtavia videoita on lähentää tai loitontaa kohdetta oikein. Onneksi jotkut huippuluokan kameran zoomaussovellukset ovat saatavilla App Storessa, joten voit siepata DSLR-kaltaisia ​​kuvia tyylikkäästi. Katsotaanpa, mitä näitä parhaita iPhone-kameran zoomaussovelluksia on vielä varastossa!

  1. Kiikarit
  2. Kamera + 2
  3. Kameran zoomaus 4
  4. Zoomaa 100x kamera
  5. Yönäkö zoomaus 10x
  6. Suurennuslasi 30x Zoom
  7. 30x zoom -digitaalikamerakamera

1. Kiikari

Aika muuntaa iOS-laitteesi täysimittaiseksi kiikariksi 32X Extreme Zoomilla. Haluatko tarkastella lähemmin luontoa tai ihmisen tekemää ihmettä? Voit antaa näille digitaalisille kiikareille tarkkoja valokuvia tai videoita äärimmäisen zoomaustilassa.

Sovelluksessa käytetään iPhonen täystunnistinta, mikä näyttää epätavallisen reaaliaikaisen zoomauksen suurennuksen vakautuksella. Älykkään GPS-integroinnin ansiosta sovellus mahdollistaa yhdellä napautuksella pääsyn sijaintisi satelliittiantenninäkymään. Lisäksi ominaisuus muistaa kuviesi tai videoidesi tarkat leveys- ja pituuskoordinaatit.

Hinta: $2.99

ladata

2. Kamera + 2

Jos haluat käyttää tyylikästä kameran zoomaussovellusta, kannattaa antaa laukaus. Edistyneen digitaalisen käsittelyn avulla voit zoomata jopa 6x; säilyttäen samalla laadun. Camera + 2 on erityisen täydellinen, jos etsit kaiken kattavaa kamerasovellusta valokuvasi kohottamiseen.

Päivitetty versio sisältää automaattisen ja manuaalisen ohjauksen, RAW-sieppauksen ja syvyyden sieppauksen. Useilla kuvaustiloilla, mukaan lukien hidas suljin, sarjakuvaus, ajastin, hymy ja stabilointitila, sovelluksen avulla voit kuvata ja muokata täydellisiä videoita ja kuvia.

Hinta: $3.99

ladata

3. Kameran zoomaus 4

Kun kyseessä on upeiden kuvien napsauttaminen, "Camera Zoom 4" on erinomainen, sovelluksen avulla voit lähentää ja loitontaa jopa 12x liikuttamalla liukusäädintä vain ottaessasi valokuvia.

Voit tallentaa mahtavia HD-videoita käyttämällä Video Zoom -ominaisuutta, joka on saatavana ostamalla sovelluksen sisäinen 0,99 dollaria. Se tarjoaa 3, 10 ja 20 sekunnin ajastimia, ja siellä on myös automaattinen vakautustoiminto. Voit napauttaa tarkentaaksesi ja kaksoisnapauttamalla paljastaaksesi.

Hinta: $1.99

ladata

4. Zoomaa 100x kamera

Zoom 100x -kamera on voimalaitos, ja se on pakollinen ihmisille, jotka rakastavat liikkuvaa valokuvausta. Sovellus tukee jopa 189-kertaista zoomausta iSight-kameralle). Sen avulla voit zoomata jopa 145-kertaisesti selfikameraa varten.

Lisäksi voit vaihtaa tele- ja laajakulmakameran (iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus) välillä. Kamerasovellukset toimivat tehokkaasti antaen sinulle selkeät otokset.

Hinta: $2.99

ladata

5. Yönäkö zoomaus 10x

Valokuvaus ja videokuvaaminen yöllä tai pimeämmässä valaistussa paikassa on hankala taide. Lisää siihen zoomaus, ja hetken sieppaamisesta tulee päänsärkyä. Ei enää, koska tämä sovellus onnistuu toimimaan hyvin myös pienimmällä kirkkaudella ilman lisälaitteita.

Lisäksi voit muuttaa kameran herkkyyttä dynaamisesti ja asettaa minkä tahansa 1–8x zoomauksen samanaikaisesti tallennukseen. Vaikka iPhone 11 -sarja mahdollistaa erinomaisen valokuvauksen yötilassa, kaikilla ei ole vielä viimeisintä iterointia. Joten tässä on sopiva vaihtoehto.

Hinta: Ilmainen (Poista lisäykset - 1,99 dollaria)

ladata

6. Suurennus 30x zoomaus

Suurennuslasitekstin zoomauksessa on zoomausrulla, jonka avulla voit zoomata lähemmäksi tai loitontaa helposti. Powered ZoomText Magnifier, se suurentaa kaikki näytössä olevat asiat.

Sen avulla voit zoomata jopa 30x. HD-valokuva- ja videotilassa voit kaapata laadukkaita kuvia. Voit käyttää kaikkia kuviasi heti kirjastosta. Siellä on myös LED-valo, josta on hyötyä varsinkin kun kuvataan heikossa valaistuksessa.

Hinta: Vapaa

ladata

7. 30x zoomaus digitaalinen videokamera

Mikä tekee tästä sovelluksesta niin kätevän, on mahdollisuus antaa sinun zoomata jopa 30x. On zoomausrulla, jonka avulla voit zoomata vaivattomasti. Siinä on HD-valokuva- ja videotila, jonka avulla voit kaapata tai tallentaa upeita kuvia.

Sovelluksella on yksinkertainen käyttöliittymä, joka tekee siitä erittäin helppokäyttöisen. Mahdollisuus jakaa videoita Facebookissa ja Twitterissä tarjoaa sinulle mahdollisuuden esitellä upeita videoita ystävillesi ja voittaa paljon tunnustuksia.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki!

Käärimistä!

Näiden suosituimpien zoomauskamerasovellusten avulla on niin helppo lähentää ja loitontaa. Tartu erittäin kätevään sovellukseen, jotta voit tallentaa upeita videoita ja tehdä upeita laukauksia haluamallasi tavalla. Olitpa aloittelija vai ammattilainen, pidät näistä hienoista sovelluksista. Joten mikä näistä kameran zoomaussovelluksista on voittanut sinut? Kerro meille suosikkisi!

Haluat ehkä tarkistaa

  • Videonmuokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat musiikin muokkaussovellukset iPhonelle

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found