Parhaat kryptovaluuttakauppasovellukset iPhonelle / iPadille vuonna 2021

Myöhään kryptovaluutta on nousussa. Bitcoinin nopeasti kasvava suosio ja sen arvon suuri hyppy ovat asettaneet markkinat nousuun. Ei ole yllättävää, että tänään monet ihmiset haluavat ryhtyä salaustoimintaan. Oletetaan, että sinulla on myös ollut halu kryptovaluuttoihin tai olet jo ollut sijoittajapro. Tällöin nämä parhaat kryptovaluuttakaupan sovellukset iPhonelle ja iPadille voivat osoittautua laukaukseksi salkkuusi!

Seuraa tarkasti kolikoiden viimeisimpiä hintoja, säilytä yksityiset avaimesi vaaditulla turvallisuudella ja käytä henkilökohtaista hälytystä koskaan päästääksesi suuria kaloja liukastumaan verkostasi! Älä unohda saada kiinni kaikista tärkeimmistä uutisista ja käyttää analytiikkaa ja tappajavinkkejä pysyäksesi pakkauksessa. Suorita hypyn yli tietääksesi, mitä nämä 10 parasta iOS: n salauskauppasovellusta voivat tehdä sinulle.

1. Kolikkopohja

Yli 10 miljoonan käyttäjän Coinbase on ylivoimaisesti suosituin salauskauppasovellus. Siinä on kaikki mitä haluat ostaa, käyttää, tallentaa ja hyväksyä kryptovaluuttoja, kuten bitcoin, bitcoin cash, ethereum, litecoin ja paljon muuta.

Voit helposti seurata kolikoiden reaaliaikaista hintaa useiden kaavioiden avulla. Muokatut ilmoitukset auttavat sinua pysymään uusimpien muutosten ja uutisten kärjessä. Tarkastele tapahtumahistoriaa ja kaikkia tilisi tietoja. Pankkitason turvallisuuden ansiosta tiedoillasi on kaivattu turvallisuus.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Crypto Pro: Bitcoin-tunnus

Crypto Pro: Bitcoin Ticker on täydellinen paketti ja täydellinen omaisuus salauksen kauppiaille. Ensimmäinen asia, joka kiinnitti huomioni, kun käynnistin tämän sovelluksen, on erittäin intuitiivinen käyttöliittymä, joka tekee hintojen ja tärkeiden tietojen seurannasta miellyttävän kokemuksen.

Sovellus tukee yli 1000 kryptovaluuttaa ja rahakkeita, ja siinä on erityinen kolikoille tarkoitettu uutisosio. Näin pystyt seuraamaan kaikkia asiaan liittyviä tietoja hetkessä.

Tarkastele hinta- ja volyymihistoriakaavioita ja vertaa hintoja pörsseissä. Käytä Face ID: tä ja Touch ID: tä pitämään tilisi turvassa. Turvallisuuden lisäksi voit parantaa katselukokemustasi myös pimeällä ja yöllä.

Hinta: $4.99

ladata

3. Blockfolio Bitcoin / Altcoin -sovellus

Onko sinun vaikeaa tai hieman monimutkaista hallita kryptovaluuttojasi? Sinun on annettava Blockfolialle mahdollisuus selvittää sotku ja antaa sinun hallita digitaalisia valuuttojasi ilman stressiä.

Sovellus tarjoaa useita erittäin käyttäjäystävällisiä työkaluja pitämään välilehteä sijoituksistasi. Käyttämällä syvällisiä markkinatietoja kaikista valuutoista voit tehdä paremman päätöksen sijoituksesta.

Voit tarkastella kaikkia investointejasi ja saada perusteellisia tietoja kolikoista kynttilänjalkakaavioiden, tilauskannan ja markkinoiden yksityiskohtien avulla. Mikä parasta, sovelluksen avulla voit seurata yli 2000 kryptovaluutta.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Delta

Jos salkun seuranta on tärkein prioriteettisi, sinun kannattaa harkita Deltaa. Se antaa yleiskatsauksen koko salkussaldostasi, voitosta tai tappiosta. Voit myös selvittää kryptovaluuttasi sijoitusten trendin henkilökohtaisen salkukaavion avulla.

Pystyt seuraamaan kaikkia salakolikoita, mukaan lukien Bitcoin, Ethereum, Litecoin jne. Koska se tukee yli 2000 altcoiinia, et koskaan lopeta vaihtoehtoa.

Tämän sovelluksen suurin kohokohta on kuitenkin se, että sen avulla voit lisätä myös "Mukautetut kolikot". Näin voit seurata investointejasi ilman, että sinun tarvitsee lisätä fiat-tapahtumia.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Evercoin - salausvaihto

Oletko koskaan halunnut tehdä salauskaupasta hieman vaivattomampaa? Jos kyllä, sinun ei pitäisi katsoa Evercoinin ulkopuolelle.

Tämän iOS-laitteen sovelluksen avulla voit mukavasti myydä ja ostaa kolikoita myös tien päällä. Yksi asia, jota arvostan todella tässä sovelluksessa, on se, että sinun ei tarvitse antaa kirjautumistietojasi. Tämä tarkoittaa, että saat työnne nopeasti päätökseen ja myös suojaat yksityisyyttäsi. Tällä hetkellä sovellus tukee Bitcoinia (BTC), Ethereumia (ETH), Litecoinia (LTC), Rippleä (XRP), Dashia (DASH), Ethereum Classicia (ETC), Bitcoin Cashia (BCC) ja Dogecoinia (DOGE).

Hinta: Vapaa

ladata

6. CryptoTrader, Zerion

Zerionin CryptoTrader-sovellus on melko kevyt, mutta voi ihanteellisesti vastata kysyntään. Trenditunnistimen avulla voit selvittää välittömästi, mitkä valuutat tekevät otsikoita markkinoilla. Interaktiiviset hintakaaviot antavat sinulle paitsi paremman käsityksen myös pitävät sinut askeleen edellä.

Voit tarkistaa jokaisen valuutan yksityiskohtaisen näkymän ja käyttää sen historiatietoja ennen viisasta sijoittamista. Muokattavat ilmoitukset varmistavat, että et menetä mitään sinulle tärkeätä. Useiden valuuttojen, kuten Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash jne. Tuki tekee CryptoTraderista erittäin käyttäjäystävällisen.

Hinta: Vapaa

ladata

7. CryptoTrax

CryptoTrax on helppokäyttöinen Bitcoin- ja kryptovaluutta-salkusovellus iPhonellesi ja iPadillesi. Koska sovellus on markkinaseuraaja, voit helposti vertailla salausosuuksiasi reaaliaikaisiin hintoihin.

Voit lisätä useita altcoineja ja rahakkeita nykyiseen omistukseesi. On yli 1000 altcoineja ja rahakkeita, kuten Bitcoin, Ethereum, Litecoin ja muut.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Crypto Trader Pro

Paranna salauskauppasalkkua tekemällä oikea-aikaisia ​​päätöksiä äläkä koskaan anna mahdollisuuden päästä irti käsistäsi! Crypto Trader Pro pysyy jatkuvasti muuttuvien kryptovaluuttamarkkinoiden eturintamassa ja auttaa sinua löytämään helposti salauksen hallitsevan salakolikon. Siksi voit noutaa kaikki mahdollisuudet ja ansaita voittoa.

Älykäs suodatus useiden sijoitusmahdollisuuksien avulla antaa sinulle mahdollisuuden löytää kuuma kauppa. Voit käydä kauppaa useilla kryptovaluutoilla, mukaan lukien Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin ja paljon muuta. Voi kyllä, sovellus tarjoaa myös hienoja vinkkejä riskien hallintaan!

Hinta: Vapaa

ladata

9. BitTrader-salaussignaalit

Salauskaupan maailmassa kannattaa olla ennakoiva. Ja BitTrader-salaussignaalien avulla voit paitsi käyttää kaikenlaista tietoa, joka rikkoo Internetiä, myös tehdä älykkäitä päätöksiä, jotka ajavat valtavasti salkun repoa.

Ensinnäkin, sinulla on ainutlaatuinen uutissyöte, joka tuo kaikki tarvittavat tiedot sinulle. Pörssihintojen ja historiallisten kaavioiden reaaliaikainen kaupankäyntitunniste varmistaa, että kaikki keskeiset tiedot ovat vain yhdellä silmäyksellä. Lisäksi oikea-aikaiset ilmoitukset korkeista ja matalista rajoista pitävät sinut ajan tasalla!

Hinta: Vapaa

ladata

10. Indacoin

Ensisijainen syy, miksi olen sisällyttänyt "Indacoinin" tähän huippulistaan, on se, että sitä on melko helppo käyttää. Joten, vaikka et olisikaan tekniikan taitava, pystyt hallitsemaan tämän sovelluksen ilman vaivaa.

Voit ostaa ja myydä bitcoinia, litecoinia, ethereumia, väreilyä, viivaa, aaltoja ja muita kryptovaluuttoja luotto- tai maksukortillasi. Säilytä kaikki digitaaliset valuutat tarvittavalla suojauksella ja hallitse niitä haluamallasi tavalla.

On myös lukuisia kaavioita, joiden avulla voit seurata salaustrendiä. Vielä parempaa, voit myös keskustella asiakastuen kanssa suoraan sovelluksesta saadaksesi apua.

Hinta: Vapaa

ladata

Se on melkein kaikki!

Luotettavin panoksesi?

Oletan, että olet halunnut tutkia yllä olevia sovelluksia ja valita joitain niistä parantaaksesi salkkuasi ja käydä kauppaa myös taitavasti. Voinko tietää valitsemiesi sovellusten nimet?

Lue lisää:

  • Parhaat iPhone-kaupankäynnin sovellukset aktiivisille kauppiaille
  • Cryptocurrency-sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat kryptovaluutta-laitteistolompakot
  • Kuinka ostaa ja myydä Bitcoinia iPhonessa ja iPadissa

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found