iPhone-näyttö muuttui mustavalkoiseksi: Kuinka korjata

On aikoja, jolloin otat tietämättään käyttöön joitain ominaisuuksia iOS-laitteellasi etkä vain tiedä, miten se poistetaan käytöstä. Se oli tapahtunut minulle melko usein, kun olin uusi iOS-ekosysteemi. Yritettäessä oppia käyttämään iPhonea nopeasti ammattilaisena, sekaisin usein asetuksiin ja ihmettelin, miksi en pysty korjaamaan joitain ongelmia, jotka kerääntyisivät silloin tällöin.

Vain pari päivää sitten serkkuni osti täysin uuden iPhone 6: n. Kun hän yritti hallita iOS: ää, iPhone muuttui yhtäkkiä mustavalkoiseksi. Hän ajatteli, että jotain oli kamalasti mennyt pieleen iPhonessa, kun hän ei voinut ratkaista ongelmaa itse. Myöhemmin hän kertoi minulle koko tarinan niin suurella pettymyksellä. Koska olen kokenut saman ongelman itse, sain heti idean ja pystyin korjaamaan sen heti.

IOS: ssä on ominaisuus nimeltä Harmaasävytila, joka muuttaa laitteen näytön mustavalkoiseksi. Sen mukana tulee esteettömyyssarja ja se on kehitetty ihmisille, jotka ovat värisokeita tai joilla on näköongelmia.

Olet saattanut olla tietämättään ottanut tämän tilan käyttöön laitteellasi. Sammuta se seuraavasti.

Kuinka korjata jumissa oleva mustavalkoinen tila

Vaihe 1. Tuoda markkinoille asetukset sovellus iDevice-laitteessasi → Napauta Kenraali.

Vaihe # 2. Näpäytä Esteettömyys.

Vaihe # 3. Sammuttaa Harmaasävy.

Tutustu harmaasävyn zoomaussuodattimiin

Kaksoisnapauta iPhonen näyttöä kolmella sormella tarkistaaksesi, aiheuttavatko zoomaussuodattimet ongelmaa. Jos olet ottanut zoomaussuodattimen käyttöön, se poistetaan käytöstä, samoin harmaasävytila.

Poista harmaasävyn zoomaussuodatin käytöstä

Vaihe 1. Avata asetukset sovellus → Napauta Kenraali jonka jälkeen Esteettömyys.

Vaihe # 2. Näpäytä Zoomaus.

Vaihe # 3. Selaa alaspäin ja napauta Zoomaussuodatin.

Vaihe # 4. Valitse Ei mitään.

Se siitä!

On parempi poistaa zoomaus käytöstä, jotta ongelma ei toistu. Toivottavasti laitteesi ei enää muutu vahingossa harmaasävytilaksi.

Voit halutessasi kurkistaa:

  • Peilaa iPhone- tai iPad-näyttö Mac- ja Windows-tietokoneisiin
  • 3 vinkkiä iPhone-näytön tummentamiseen

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found