Parhaat matkasovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Ennen matkan suunnittelua on pakollista tarkistaa muutama asia, kuten kartta, ravintolat, polttoainetarkistus, auton huolto ja muut. On monia sovelluksia, jotka voivat auttaa sinua tekemään kaiken, sekä tiedot kulkemistasi reiteistä, pit-pysäkkeistä, polttoaineen seurannasta ja muusta. Katso tämä erityinen kokoelma parhaita matkareittiohjelmia iPhonelle ja iPadille.

# 1. Roadtripers

Roadtrippers-palvelun avulla voit nauttia ikimuistoisesta matkastasi ja löytää helposti kuuluisia paikkoja, paikallisia illallisia, luonnonkauniita pisteitä ja muuta. Voit suunnitella matkan suoraan sovelluksesta ja jakaa sen ystäviesi kanssa.

Sovellus lisää myös arvokkaita ehdotuksia, jotta matkareitti olisi jännittävä. IPhonellesi tallentamasi paikat tai matkat synkronoidaan automaattisesti iOS-laitteidesi kanssa. Ainoa haittapuoli, jos sellaista on, on, että sen sisältö on tällä hetkellä vain Yhdysvalloissa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. inRoute

Jos olet leikkimässä ajatuksella mennä upealle tielle, varmista, että otat “inRoute” -matkan, jotta voit suunnitella matkasi älykkäästi. Käytä säätä, korkeutta, lämpötilaa, kosteutta, käyriä ja muita tärkeitä tietoja varmistaaksesi, että matkasi osoittautuu niin mahtavaksi kuin haluat.

Käännöskohtaiset ohjeet ääniohjatun navigoinnin avulla auttavat matkustamaan helposti tuntemattomaan paikkaan. Koska se tarkistaa paikkasi automaattisesti ankaran sään vuoksi (hälytyksiä on tällä hetkellä saatavana noin sadasta sijainnista vain Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa), voit pysyä turvassa ja välttää joutumasta huonoon säähän. Voit etsiä reittiä pitkin löytääksesi hotelleja, mielenkiintoisia paikkoja ja muuta. Vielä parempi, sen avulla voit käyttää kaikkia pro-ominaisuuksia 7 päivän ajan ilmaiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. Waze

Koska Waze on suurin yhteisöpohjainen liikenne- ja navigointisovellus, se tekee matkastasi upean kokemuksen. Reaaliaikaisen liikenne- ja tieinformaation ansiosta voit säästää paljon aikaa, polttoainetta ja välttää jumittumista vilkkaassa liikenteessä.

Reittisi varoitukset pitävät ajan tasalla lähellä olevista hotelleista, tunnetuista paikoista ja muusta. Voit myös lisätä tietoja paikallisista paikoista ja yrityksistä ja ilmoittaa onnettomuuksista. Lisäksi voit myös nähdä kavereidesi arvioidun saapumisaikasi, jos he ovat myös menossa samaan määränpäähän.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. Matkalista

Seuraavan matkan suunnittelusta tulisi iloa "Matkalistan" avulla. Sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa pakkausluettelon luomiseen. Sovellus huolehtii kaikesta, mitä tarvitset luettelollesi.

Kun esiasetukset ovat täysin muokattavissa, sinulla on täydellinen vapaus lisätä kohde luetteloon. Muista luoda muistutuksia, jotta et menetä tärkeitä asioita. Lisäksi voit synkronoida luettelon laitteidesi välillä ja jakaa sen ystäviesi kanssa.

Hinta: $1.99

ladata

# 5. Road Warrior -reittisuunnittelija

Erityisesti matkustajille ja myyntiedustajille, kiinteistönvälittäjille ja ajoammattilaisille suunnattu “Road Warrior” antaa sinun luoda nopeasti monen määränpään reittejä. Tarpeesi ja reaaliaikaisen liikenteen perusteella voit optimoida reittisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Lisää saatavuusaika-ikkunat, jotta voit saapua sijaintiin aukioloaikoina. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden navigoida suosikkisovellussovelluksellasi, kuten Google Map, Apple Maps, HERE Maps, Waze jne. Voit lisäksi tarkistaa sijainnit seurataksesi toimintaa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 6. Route4Me

Yli 1 000 000 käyttäjän kanssa Route4Me on yksi hienoimmista reittisuunnittelusovelluksista. Mikä tekee siitä erottuvan, on kyky optimoida reitti paremmin. Se väittää lyhentävän reittiäsi 25-35% optimoinnin jälkeen.

Aloita kirjoittamalla postinumero, lentokenttäkoodit, osavaltio, kaupunki ja jättää loput. Kun näet reittisi kartalla, voit käyttää navigointisovelluksia, kuten Google Maps, Apple Maps, saavuttaa määränpääsi helposti. Jos olet matkalla monen määränpäähän, kannattaa säästää paljon aikaa ja tehdä matkastasi helpompaa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. Reitti 66

”Route 66” on yksinkertainen mutta erittäin tehokas matkasuunnittelija. Kiinnostuksesi mukaan voit muokata matkaa sydämesi mieltymysten mukaan. Kun olet suunnitellut matkan, käytä karttaa määränpäähän. Helppokäyttöiset ominaisuudet yhdessä puhtaan käyttöliittymän kanssa tekevät sovelluksesta erittäin kätevän matkailijoille.

Hinta: $2.99

ladata

# 8. Sygic Travel: Matkasuunnittelija ja kaupunkiopas

“Sygic Travel” on pakollinen matkaopas, jotta voit nauttia kaikista matkoista täysillä. Tunnettujen paikkojen ja matkailukohteiden lisäksi se varmistaa, että voit navigoida suosikkipaikkoihisi myös offline-tilassa.

Entä jos päätät yhtäkkiä muuttaa suunnitelmaasi? Tämä matkasuunnittelija voi jopa suositella paikkoja, joissa haluat käydä. Se näyttää aukioloajat sekä yhteystiedot suosittuihin nähtävyyksiin. Sääennusteiden avulla voit suunnitella tulevan sään mukaan.

Hinta: Vapaa

ladata

# 9. Matkan suunnittelija

Haluatko täysimittaisen matkasuunnittelijan? Jos kyllä, sinun ei pitäisi katsoa tämän yhden iOS: n hienoimpien matkasovellusten ulkopuolelle.

Aloita kirjoittamalla hauskan matkan yksityiskohdat, ja sovellus auttaa sinua tekemään ihanteellisen matkasuunnitelman. Sovelluksella on useita tärkeitä tietoja, kuten matkan kokonaiskustannukset, polttoaineen kokonaiskustannukset, karttakuva nastoilla ja reiteillä, ajo-ohjeet ja paljon muuta, joten matkastasi tulee miellyttävä kokemus.

Toinen merkittävä asia tässä sovelluksessa on, että sen avulla voit valita useiden navigointisovellusten, kuten Apple Maps, OpenStreet Maps ja muut, välillä. Lisäksi voit myös tulostaa reittisi ja jakaa sen ystäviesi kanssa.

Hinta: $5.99

ladata

# 10. TripList

Etkö ole aivan tyytyväinen tapaan, jolla luet pakkausluettelosi, ja unohdatko usein kuljettaa tarvittavia tavaroita? “TripList” on räätälöity ratkaisu sinulle. Sen avulla voit valmistella pakkausluetteloitasi ja hallita tehtäväluetteloitasi paljon nopeammin ja nopeammin.

Kaikki tuotteet tallennetaan luetteloon, jonka voit mukauttaa tarpeidesi mukaan. Sovelluksen ilmaisen version avulla voit tallentaa 250-300 tuotetta luetteloon. Koska se tukee useita käyttäjiä, kuka tahansa perheenjäsen voi muokata ja synkronoida luetteloita iOS-laitteillaan. Kymmenen päivän sääennuste helpottaa luettelon pakkaamista säästä riippuen. Matkan päätyttyä voit tallentaa luettelosi käyttääksesi sitä myöhemmin. Päivitä sovelluksen pro-versioon, jotta voit käyttää useita käteviä ominaisuuksia, kuten ohjattu toiminto, joka lisää kohteita luetteloosi määränpään mukaan.

Hinta: Vapaa

ladata

BONUS

Amerikan tienvarsi

Matkailijana haluaisit saada Amerikan tienvarsi käytettävissänne. Voit käyttää sovellusta löytääksesi ikimuistoisia nähtävyyksiä, museoita, hautoja, patsaita ja muuta. Lisäksi se auttaa myös löytämään mysteerikohteita.

Suunnittele reitti täydellisesti sovelluksen avulla ja navigoi helposti kartan avulla. Lue kenttäraportit ja katsele upeita valokuvia.

Muista tarkistaa editorin arviot, jotta saat selville pakolliset paikat. Lisäksi sovelluksessa on yli 70 teemaa, kuten Atomic, Music, Julkkikset, Tech, Zombie Army ja paljon muuta kokemuksesi piristämiseksi.

Hinta: $2.99

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Paras panoksesi?

Ota nyt nämä matkasovellukset kyydissä suunnitellaksesi reittisi parhaalla mahdollisella tavalla ja tutustu upeisiin paikkoihin. He varmasti vastustavat odotustasi tehdä matkastasi helppoa. Sinun ei tarvitse opasta, joka auttaa sinua liikkumaan paikallisilla alueilla, kunhan nämä sovellukset ovat mukanasi. Joten, muista nauttia paikallisista illallisista ja tutustua luonnonkauniisiin pisteisiin.

Katso myös alla olevat viestit:

  • Parhaat Travel Planner -sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat Task Manager -sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat kalenterisovellukset iPhonelle ja iPadille

Mikä on suosikkimatkasi ja miksi? Jaa ajatuksesi siitä kommenttiosassa.

Uusimmat viestit