Kuinka ladata Viber-videoita ja valokuvia iPhone-kamerarullalle

Yli miljardilla käyttäjällä maailmanlaajuisesti Viber on epäilemättä yksi menestyneimmistä vaihtoehdoista WhatsAppille. Ominaisuudet, kuten video- / äänipuhelut ja hauskanpitävä ryhmäviestintä, tekevät siitä saumattoman yhteyden.

Viber ei tallenna mediatiedostoja automaattisesti iPhonelle, jotta valokuvakirjastosi ei pääse sotkumaan. Jos kuitenkin haluat tallentaa jaetut tavarat muistoksi, kannattaa ehkä ladata kuvia ja videoita Viber-chat-säikeiden kautta iOS-laitteellesi. Oppitaan kuinka se tehdään!

Valokuvien ja videoiden tallentaminen Viberistä iPhoneen

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Viber iOS-laitteellasi.

Vaihe # 2. Napauta nyt Lisää-painike oikeassa alakulmassa → napauta Asetukset.

Vaihe # 3. Napauta seuraavaksi Media.

Vaihe # 4. Seuraavaksi sinun täytyy kiihottua kytkin Tallenna galleriaan.

Se on melkein kaikki! Jatkossa leikkeet ja kuvat tallennetaan automaattisesti laitteesi valokuvakirjastoon.

Myöhemmin, jos haluat lopettaa median lataamisen valokuvakirjastoosi, tule samaan asetukseen ja vaihda Tallenna galleriaan -asetus vaihtoehto.

Samassa näytössä voit valita, poistetaanko media automaattisesti halutun ajan kuluttua. Napauta vain Säilytä media ja valitse ajanjakso.

Lisäksi sinulla on myös mahdollisuus estää sovellusta lataamasta valokuvia automaattisesti matkapuhelinverkkoon ja jopa rajoittaa datan käyttöä. Jos käytät rajoitettua kaistanleveyttä, varmista, että hyödynnät näitä ominaisuuksia.

Käärimistä…

Tietenkin Facebook Messenger ja WhatsApp ovat suosittuja. Viber ei kuitenkaan ole liian kaukana ja sillä on melkein kaikki temput käyttäjien houkuttelemiseen.

Yksi suosikkini ominaisuuksista tässä sovelluksessa on Dark Mode (Lisää -painike → asetuksetUlkomuoto), koska se tekee chattailemisesta ystävien kanssa helpompaa yöllä. Toivon, että WhatsApp tarjosi myös tämän ominaisuuden (melkein kuin Messenger) ennemmin kuin myöhemmin.

Tutustu myös seuraaviin artikkeleihin:

  • Parhaat iMessage-vaihtoehdot
  • Parhaat sosiaalisen median sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Kuinka poistaa Viber-tilisi pysyvästi
  • Kuinka piilottaa aktiivinen tila Facebook Messengerissä iPhonessa ja iPadissa

Mikä on mielipiteesi Viberistä ja mitä ominaisuuksia haluat nähdä siinä? Jaa palautteesi kanssamme alla olevassa kommenttiosassa.

Uusimmat viestit