Parhaat langattomat laturit iPhonelle 11, 11 Pro ja 11 Pro Max vuonna 2021

IPhone 11 -sarjan laitteiden akun kesto on erinomainen, mutta langattoman laturin käyttö on silti kätevää. Tämä helpottaa puhelimen lataamista ilman vaivaa kaapeleista. Se on myös turvallinen ja suojaa ylikuumenemiselta. Langattomat laturit voivat toimia useimpien suojakoteloiden kanssa, ellei siinä ole joitain metalliosia. Muista poistaa tällaiset elementit ja nauti näiden parhaiden langattomien laturien käytöstä iPhonelle 11, 11 Prolle ja 11 Pro Maxille.

 1. Anker Qi -sertifioitu langaton laturi
 2. Yootech 7,5 W: n langaton laturi
 3. Ankerin langaton lataus Powerwave Pad
 4. Hevanto nopea langaton latausalusta
 5. CHOETECHin langaton latausalusta
 6. ESR-langaton latausteline
 7. Nopea nahkainen laturi, EasyAcc
 8. Langaton Vebach-laturi alumiinirungolla
 9. TORRASin langaton laturi adapterilla
 10. CHOETECH-kaksoisnopea langaton latausalusta

1. Anker Qi -sertifioitu langaton laturi

PowerWave 7.5 -telineeksi kutsuttu Anker-langaton laturi iPhone 11 Pro Max-, 11 Pro- ja iPhone 11 -laitteille tukee sekä vaaka- että pystysuuntaista laitteen sijoittamista. Kaksoislatauskäämin ansiosta voit surffata, käyttää kasvoja, käyttää kasvojentunnistusta, katsella videoita ja tehdä paljon muuta kätevässä asennossa laitteen lataamisen aikana.

Teline tukee nopeaa lataamista jopa puhelinkotelon kanssa; joten sinun ei tarvitse riisua laitettasi joka kerta lataamista varten. Kaikkien latausongelmien ratkaisemiseksi laturissa on sisäänrakennettu ylilataussuoja, lämpötilan säätö ja vieraiden esineiden havaitseminen.

USP: Tukee vaaka- tai pystysuuntaista suuntausta

Tutustu Amazoniin

2. Yootechin langaton 7,5 W: n laturi

Ohut langaton laturi iPhone 11 -sarjalle, joka sisältää monitoimisen älykkään suojaustekniikan, joka pitää laitteen turvassa latauksen aikana. Teline tarjoaa lämpötilan hallinnan, ylijännitesuojan, oikosulun eston ja varmistaa turvallisen ja tehokkaan latauksen.

Nukkumisystävällinen indikaattorimalli myös huolehtii sinusta; LED-merkkivalo vilkkuu 16 sekunnin ajan ja sammuu sitten. Kevyen ja ohuen muotoilunsa ansiosta se istuu mukavasti ja älykkäästi työpöydällä tai yöpöydällä. Laturi tukee koteloita, joiden paksuus on 4 mm tai vähemmän. Tarkista nämä ohuet kotelot, jotka sopivat täydellisesti mihin tahansa näistä latureista.

USP: Uniystävällinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. Anker langaton lataus Powerwave Pad

Kun tuotemerkillä on yli 30 miljoonaa onnellista käyttäjää, sen tuotteelle pitäisi olla jonkin verran ansioita. Esteettisesti miellyttävä ohut muotoilu, joka myös estää laitettasi liukumasta helposti pois; TPU-latauspinnan ansiosta. Informatiivinen ilmaisin vilkkuu eri valoilla lähettääksesi sinulle tiettyjä viestejä.

Vilkkuva sininen valo osoittaa metallitukoksen, vihreä vilkkuu yhteensopimattomalle verkkolaitteelle tai kaapelille. Jatkuva sininen tarkoittaa, että laite lataa aktiivisesti. Lisäksi langattomassa latausalustassa on kohdistuslatauskäämit, jotka takaavat vakaan latauksen. Saat parhaat tulokset sijoittamalla puhelimesi keskelle.

USP: Informatiivinen LED-merkkivalo

Tutustu Amazoniin

4. Hevannon nopea langaton latausalusta

Tyylikäs näköinen laite, joka on kevyt, kompakti ja tyylikäs, joten se on hyödyllinen lisävaruste matkailun ystäville. Tukeva alusta varmistaa, että laite ei luista. Lisäksi pohjassa on jäähdytysventtiilit, jotka ylläpitävät langattoman latauslevyn alhaisempaa latauslämpötilaa.

Sisältää silikonijalat, jotka estävät laturia luiskahtamasta työpöydältä tai muulta pinnalta. Yksi harvoista markkinoilla olevista laitteista, joka tukee jopa 6 mm paksuja koteloita, estäen kotelot, joissa on metallia. LED-merkkivalo palaa latauksen aikana; Valo pidetään kuitenkin tarkoituksellisesti pimeänä pitääkseen sen nukkumisystävällisenä.

USP: Tukee jopa 6 mm paksuja koteloita

Tutustu Amazoniin

5. Langaton CHOETECH-latausalusta

Karkaistu lasi ja sinkkiseos on muotoiltu ytimekkääseen muotoiluun, joka tarjoaa siirrettävyyden ja korkean lämpöhäviön. Lisäksi lasin yläosa lisää uuden hienostuneisuuden iPhone 11 -sarjan langattomaan laturiin. Luistamaton silikonityyny varmistaa, että lataustyyny ei liu'u tai luista.

Monipuoliseen suojaukseen käytetään monisuojajärjestelmää, joka suojaa ylikuormitukselta, ylijännitteeltä, ylikuumenemiselta ja ylivirralta. Sisäänrakennettu älypiiri ja suuri itsenäinen kela, joka on valmistettu erittäin puhtaasta kuparista, tarjoavat suuremman latausalueen ja paremman tehokkuuden.

USP: Hienostunut ilme

Tutustu Amazoniin

6. ESR: n langaton latausteline

Usein laitteen nopeaa ja tehokasta lataamista varten sinun on löydettävä "hyvä paikka", enimmäkseen langattoman latausalustan keskipiste. ESR vie tämän vaivaa sinulta kaksoiskäämi, joka luo laajemman latausalueen. Joten voit ladata iPhone 11 -sarjan langattomasti joko pysty- tai vaakasuunnassa.

Turvallinen vaihtoehto laitteellesi, sillä sillä on Qi-, CE-, FCC- ja RoHS-sertifikaatti ja sisäänrakennettu ylikuumenemissuojaus. Lisäksi kaksoispunainen / sininen merkkivalo opastaa lataustilaa, latautuu, valmiustilassa tai kun havaitaan vieras esine.

USP: Kaksoiskäämi

Tutustu Amazoniin

7. EasyAcc-nahkainen nopea langaton laturi

Yhtä tyylikäs kuin tulee, EasyAcc iPhone -langaton laturi on valmistettu 100% käsin ommellusta korkealaatuisesta PU-nahasta. Vaikka nahkapäällyste molemmilta puolilta saa sen näyttämään hyvältä, se toimii myös liukastumisen estävänä pintana eikä salli tärinän tai painovoiman estää latausta.

Lisäksi materiaali on kestävä, helppo puhdistaa, koisuojattu ja antibakteerinen. Yksi ohuimmista lataustyynyistä, se on vain 6,5 mm paksu ja sopii erinomaisesti työpöydälle, toimistopöydälle, yöpöydälle ja muulle. Se on koteloystävällinen ja tukee jopa 5 mm paksua koteloa.

USP: Premium näyttää

Tutustu Amazoniin

8. Vebachin langaton laturi alumiinirungolla

Vebach iPhone 11 -sarjan langattomalla latausalustalla on muotoilu ilmailu-, alumiinivanteista ja kestävästä etu- ja takapeiliefekti PMMA-paneelista. Edistyksellinen lataustekniikka varmistaa, että laitteesi lataus on vakaampaa ja nopeampaa.

Lisäksi ominaisuuksilla, kuten edistyksellinen turvallisuus, lämpötilan säätö, vieraiden esineiden havaitseminen, ylikuormitussuojan säteilysuojaus, tyyny tarjoaa turvallisen latauksen. Se määrittää myös akun tilan ja sammuu, kun laite on ladattu täyteen. LED-valo pitää sinut ajan tasalla lataustilasta.

USP: Alumiini ja lasi

Tutustu Amazoniin

9. TORRAS-langaton laturi ja sovitin

100% timanttiluokan kiillotettu seos on muotoiltu tyylikkään langattoman latausalustan muotoon, jonka innoittamana on salaperäinen UFO. Kiillotettu alumiinirunko tarjoaa liukastumisen ja naarmuuntumisen, samalla kun lisäät laturiin kiiltävän ja ylellisen tunnelman. Sisäänrakennettu kaksikerroksinen jäähdytysjärjestelmä tukee nopeampaa lämmöntuottoa.

Lisäksi älykkäät kondensaattorit tarjoavat kiinteän taajuuden, joka vakauttaa virran estäen oikosulun, ylivirran ja muut siihen liittyvät ongelmat. 30% suurempi kela mahdollistaa laajemman latausalueen koko laitteessa, ja pehmeä merkkivalo ei häiritse makeaa unta.

USP: Älykkäät sirut

Tutustu Amazoniin

10. CHOETECH-kaksoisnopea langaton latausalusta

Miksi sopia yhdellä, kun langaton CHOETECH-laturi iPhone 11 Pro Max-, 11 Pro- ja iPhone 11 -laitteille voi ladata kaksi Qi-yhteensopivaa laitetta kerralla. Sisäänrakennetulla 5 kelalla varustettu malli tukee nopeaa latausnopeutta molemmille latausmatolle asetetuille laitteille.

Lisäksi tekniikka tappaa tarpeen säätää puhelinta matolla, pidä sitä vain haluamallasi tavalla. Valmistettu PU-nahkapinnasta, joka estää laitteitasi liukumasta. Liukastumista estävä jalkatyyny pitää tyynyn paikallaan. Pohjassa on myös lämmönpoistoreiät pitämään puhelin ja laturi viileänä.

USP: Kaksoislaturi

Tutustu Amazoniin

Vähemmän johtoja, vähemmän huolia

Vaikka langaton laturi toistaiseksi käyttää johtoa itsensä lataamiseen, se antaa minulle vapauden ladata puhelinta langattomasti. Minun ei tarvitse kytkeä virtaa ja tarkistaa, onko lataus alkanut vai ei. Minun ei myöskään tarvitse olla tietoinen laturin turvallisesta poistamisesta ennen puhelun soittamista. Puhelimeni on langaton, ja olen täysin huolissani vähemmän.

Tiedätkö, että voimme saavuttaa tällaisen langattomuuden jopa autoissamme? Tarkista nämä langattomat autotelineet laitteellesi.

Langattomat laitteet ovat muodissa juuri nyt ja todennäköisesti säilyttävät suosionsa tulevina aikoina. Itse asiassa uskon, että Apple aikoo tuoda markkinoille täysin langattoman puhelimen pian. Mitä mieltä olet asiasta? Jaa näkemyksesi kanssamme alla olevassa kommenttiosassa.

Lue lisää:

 • Mikä on MagSafe for iPhone 12?

Uusimmat viestit