Parhaat iPhone- ja iPad-sovellukset musiikin oppimiseen (2021)

Oppiminen soittamaan tai laulamaan voi olla yksi haastavimmista mutta palkitsevimmista kokemuksista. Ja musiikin oppimiseksi on useita iOS-sovelluksia, jotka voivat auttaa sinua matkan varrella. Ne mahdollistavat musiikin oppimisen itse itsenäisten videotuntien, hauskojen pelien ja muun avulla. Lisäksi he voivat olla paljon edullisempia kuin yksityisopettaja. Joten, haluatko kokeilla kättäsi kitarassa, pianossa, rummuissa, viulussa tai kouluttaa äänesi laulamaan, tutustu joihinkin näistä parhaista iPhone- ja iPad-sovelluksista oppiaksesi musiikkia.

 1. Yousician
 2. Yksinkertaisesti Piano
 3. Justin Guitar Power Lessons
 4. Flowkey
 5. Viritettävä
 6. Tempo
 7. Go Rummut
 8. Muistiinpanot - Näkölukuvalmentaja
 9. Trala
 10. Opi laulamaan

1. Yousician - Paras sovellus oppimaan useita instrumentteja

Tervehdi henkilökohtaisen digitaalisen musiikin ohjaajasi oppia soittamaan kitaraa, ukulelea ja bassoa. Siinä on tuhansia kappaleita, joita voit oppia soittamaan, kun sovellus kuuntelee ja antaa sinulle välitöntä palautetta. Voit myös harjoitella laulua.

Pidän erityisesti siitä, kuinka se tarjoaa erinomaisia ​​oivalluksia samalla kun annan sinun oppia omaan tahtiisi. Se auttaa sinua parantamaan ajoitustasi ja tarkkuuttasi lyömään kaikki oikeat nuotit ja päivittämään musiikillisia kykyjäsi. Lisäksi se sopii kaikkien tasojen muusikoille, aloittelijoista ammattilaisiin.

Tämä sovellus on hyvä pysymään motivoituneena oppimaan päivittäin vaiheittaisten video-oppaiden, pelityyppisen käyttöliittymän ja ytimekkään palautteen avulla. Kokeile itse, ja haluat mennä jäsenyyteen ottamaan musiikin oppimismatkaasi todella vakavasti.

Hinta: Ilmainen kokeilu (19,99 dollaria kuukaudessa yhden instrumentin oppimiseksi)

ladata

2. Yksinkertaisesti Piano - Paras sovellus oppia pianoa

Tässä on hauska ja nopea tapa noutaa piano tai näppäimistö. Olitpa aloittelija tai kokenut, tämä pianosovellus voi olla kätevä tapa oppia ja harjoitella kaikkia suosikkikappaleitasi. Se sisältää kursseja eri musiikkitasoille ja mieltymyksille.

Voit asettaa oman oppimisnopeutesi ja hidastaa kappaleita saadaksesi ne oikein. Opi lukemaan nuotteja ja etene vähitellen soittamaan molemmin käsin. On myös räätälöityjä 5 minuutin harjoituksia, jotka on suunniteltu pitämään sinut harjoittelemassa ja etenemässä jatkuvasti.

Hinta: 119,99 dollaria vuodessa

ladata

3. Justin Guitar Power Lessons - Paras sovellus kitaran oppimiseen

Tässä on sovellus kitaran oppimiseen yhden maailman parhaiden opettajien kanssa - Justin opastaa sinua videoilla, innovatiivisilla harjoituksilla ja kokoelmalla leikkimäisiä kappaleita, joita voit soittaa hetkessä.

Opi kaikkea ensimmäisistä sointuistasi suosikkikappaleihisi yli tuhannen suositun sävelmän kirjastosta. Edistyksen seuraamiseksi on myös itsearviointijärjestelmä. Sovellus on auttanut yli miljoonaa ihmistä oppimaan soittamaan kitaraa, mikä on osoittanut käytettyjen menetelmien tehokkuuden.

Hinta: Ilmainen (8,99 dollaria yhden kuukauden täydestä pääsystä)

ladata

4. Flowkey - Paras aloittelijoille

Kun avaat tämän pianonoppimissovelluksen ensimmäisen kerran, se kysyy muutamia kysymyksiä kykysi arvioimiseksi. Sitten se ehdottaa erityisiä oppimiskursseja, jotka ovat eniten hyötyä sinulle. Koska olen täysin aloittelija, arvostin sen tarjoamaa perustason tietoa opetusvideoiden avulla. Voit myös etsiä tuhansien kappaleiden joukosta ja oppia soittamaan niitä askel askeleelta.

Kuitenkin, jos olet jo edistynyt pianosoittaja, tämä ei todennäköisesti ole sovellus sinulle, koska oppitunnit ovat melko perustavanlaatuisia ja sopivat paremmin niille, jotka ovat vielä varhaisessa oppimismatkallaan.

Hinta: Ilmainen (19, 99 dollaria Premiumille)

ladata

5. Viritettävä - paras sovellus musiikkiharjoitteluun

Tässä on sovellus, jolla voit oppia musiikkia, joka on samanlainen kuin ohjaajan taskussa. Voit tallentaa harjoituksen ja saada tuloskortin saadaksesi oivalluksia siitä, miten pärjäsit. Sen avulla voit visualisoida kuinka tasaisesti soitat tai laulat - tasainen sävel johtaa suorempaan valkoiseen viivaan.

Sitten on olemassa ääni- ja sointugeneraattori soimaan ja ylläpitämään sointuja erilaisilla äänivaihtoehdoilla. Voit myös tallentaa käytäntöjä ja esityksiä sekä lisätä kaiun ammattilaisen kosketukseen. Sovelluksen avulla on myös helppo jakaa tallenteita muiden kanssa.

Hinta: $8.99

ladata

6. Tempo - paras metronomisovellus

Tämä on yksi parhaista muusikoiden sovelluksista, joka toimii tarkasti ja auttaa sinua harjoittelemaan helposti. Siinä on innovatiivinen käyttöliittymä, joka tarjoaa viisi metronomitilaa iPhonessa. Näitä ovat Basic, Preset, Setlist, Practice ja Gig. Kokeile niitä kaikkia tutkiakseen erilaisia ​​toimintojen yhdistelmiä, jotka on optimoitu käsiteltävään tehtävään.

Voit saada visuaalista palautetta sykkivien LEDien muodossa. Aikaleitteitä on 35 erilaista, mukaan lukien yhdistetyt ja kompleksimittarit. Lisäksi voit hyödyntää useimpia ominaisuuksia, mukaan lukien edistynyt setlist-hallinta, mukaan lukien haku, korvaaminen, kopiointi luetteloiden välillä ja monipoisto.

Hinta: $2.99

ladata

7. Go Drums - Paras sovellus rumpujen oppimiseksi

Tutustu tähän rumpusovellukseen, joka antaa sinulle aitoja rumputunteja aloittelijasta ammattilaiseksi. Opi pelaamaan pelimuodossa ja hankkimaan kaikki olennaiset tiedot ja taidot rytmitajun ja ajoituksen parantamiseksi.

Voit oppia rumpuamaan erilaisia ​​tyylejä reggaesta hiphopiin, popiin, rockiin ja muuhun. Jokaiselle tasolle on suunniteltu yksityiskohtaisia ​​oppituntisuunnitelmia, ja voit jopa harjoitella ilmaisen pelitilan käyttöä. Siinä on kattava joukko ominaisuuksia kaikkiin rumputarpeisiisi.

Hinta: Ilmainen (9,99 dollaria kuukausipreemille)

ladata

8. Huomautuksia: Näkölukija - opi lukemaan musiikkia

Nuottien lukeminen voi olla haastavaa, mutta on välttämätöntä jatkaa musiikkimatkaa. Tämä sovellus voi auttaa, koska se on suunniteltu jäljittelemään todellisten nuottien ulkoasua ja tyyliä. Joten voit helposti siirtyä sovelluksen käytöstä musiikin lukemiseen.

Yksinkertaisen käyttöliittymän avulla voit siirtyä sovelluksesta nuotteihin luonnollisesti. Diskantille, bassoille ja suurelle henkilökunnalle on monia muokattavia harjoitusvaihtoehtoja ja progressiivisia oppitunteja. Voit jopa käyttää valinnaisia ​​visuaalisia apuvälineitä vihjeillä, kun juutut.

Hinta: Ilmainen (2,99 dollaria Premiumille)

ladata

9. Trala - Paras sovellus viulunsoittoon

Viulu on yksi vaikeimmista välineistä oppia, mutta tämä sovellus voi auttaa. Se on täydellinen viuluosaamisen edistämiseen aloittelijasta edistyneeseen tunnettujen viulistien videotuntien avulla. Saat välitöntä äänenvoimakkuutta ja rytmiä koskevaa palautetta ja voit harjoitella missä ja milloin tahansa.

Jokaisen oppitunnin mukana saat oivalluksia kappaleen historiasta, soittamiseen tarvittavista tekniikoista; On myös päivittäisiä harjoituksia, joilla harjoitellaan taitoja, kuten merkkijonojen ylitykset ja intonaatio. Lisäksi se sisältää "playboardin" - videopeliversio nuotteista, jossa voit pisteitä lyömällä muistiinpanoja, kun ne näkyvät ruudun poikki.

Hinta: Ilmainen (19, 99 dollaria Premiumille)

ladata

10. Opi laulamaan - Paras sovellus kouluttaa ääntäsi

Suosikkikappaleidesi laulamisessa on jotain niin sielullista ja tyydyttävää. Ilmaista itseäsi musiikillisesti on hieno tapa kanavoida luovaa energiaa, ja tämä sovellus voi auttaa sinua kouluttamaan äänesi laulamaan paremmin.

Siinä on What You See Is What You Sing -tekniikka, joka tunnistaa ja näyttää laulun korkeuden tarkkuuden reaaliajassa. Tämä voi auttaa sinua virittämään äänesi laulukyvyn parantamiseksi. Voit laulaa mille tahansa kappaleelle musiikkikirjastossasi, lisätä studioefektejä ja jakaa äänitteitäsi muiden kanssa. Kaiken kaikkiaan se on pakollinen sovellus jokaiselle laululinnulle!

Hinta: Ilmainen (29,99 dollaria vuosijäsenyydestä)

ladata

Paranna taitojasi kymmenen parhaan iOS-sovelluksen avulla musiikin oppimiseksi

Uskon, että vaikka sovellukset eivät voi täysin korvata oppitunteja tutorilla, ne ovat uskomattoman kätevä tapa harjoitella ja oppia itse. Joten, oletko kokeillut jotain näistä sovelluksista poimia tai harjoitella musiikillisia taitojasi vielä? Jaa kokemuksesi kanssani alla olevissa kommenteissa. Saatat myös haluta tarkistaa parhaat karaokesovellukset, jotta saat suosikkisi sävelet.

Haluat lukea myös nämä viestit:

 • Pikalukemisohjelmat iPhonelle ja iPadille
 • Live-taustakuva-sovellukset iPhonelle
 • Auton huolto-sovellukset iPhonelle
 • Astrofotografiasovellukset iPhonelle

Uusimmat viestit