Parhaat iPhone-taustakuvaohjelmat vuonna 2021

Taustakuva voi heijastaa persoonallisuuttasi ja mieltymyksiäsi tai saada sinut hymyilemään, kun katsot iPhonea. Onneksi on olemassa monia sovelluksia, jotka tarjoavat loputtoman valikoiman taustakuvia jokaiseen makuun ja kriteereihin, luonnon kohtauksista lainauksiin, grafiikoihin, animaatioihin ja tietysti aina suosittuihin live-taustakuviin. Pidä aloitusnäyttösi ja lukitusnäyttösi tuoreina näillä iPhonen parhailla taustakuvasovelluksilla.

 1. Live-taustakuvat 4K
 2. Live-taustakuvat minulle
 3. Vellum-taustakuvat
 4. Kappboom
 5. Everpix Cool taustakuvia
 6. ZEDGE-taustakuvat
 7. Papers.co
 8. Maaginen näyttö
 9. Irrota
 10. Walli - Viileät taustakuvat HD

1. Live-taustakuvien valmistaja 4K

Herätä näyttösi elämään omalla räätälöidyllä Live-taustakuvallasi, jonka avulla voit kiinnittää arvokkaat muistosi koti- tai lukitusnäyttöön. Voit myös ladata tuoreita iPhone 4K -taustakokoelmia vaihtelevista aiheista, kuten urheilu, eläimet, avaruus, abstrakti, luonto, kuviot ja paljon muuta.

Lisäksi tässä sovelluksessa on paljon muita hienoja asioita, kuten ainutlaatuiset Live-teemat ja näppäimistöt iPhonellesi. Voit tilata rajoittamattoman pääsyn näihin ja muihin ominaisuuksiin.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 2,99 dollaria)

ladata

2. Live-taustakuvat minulle

Animoi iPhone-näyttösi upeilla intervallimaisemilla, kiehtovilla kuvioilla, söpöillä lemmikkeillä, kosmisilla malleilla ja muulla tämän täyteen ladatun taustakuvaohjelman avulla kaikille iPhone-malleille. Uusia live-taustakuvia ja dynaamisia teemoja lisätään viikoittain, joten sinulla on aina jotain antaa aloitusnäytölle ja lukitusnäytölle uusi ilme.

Lisäksi voit tallentaa ja tallentaa taustakuvia suosikkeina, jotta voit palata niihin aina kun haluat. Saat vielä enemmän kuvia valitsemalla 1, 3 ja 3 vuoden tilaukset.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

3. Vellum-taustakuvat

Kun kokeilet tätä sovellusta, et todennäköisesti tarvitse muita tapettitarpeisiisi. Siinä on satoja upeita kuvia, jotka voivat antaa iPhonelle selkeän ilmeen. Uusia paketteja päivitetään päivittäin, ja voit myös saada upouuden rajoitetun version taustakuvan joka päivä.

Voit käyttää sumennustyökalua luomaan pehmeän taustan, joka näyttää houkuttelevalta ruudulla. Lisäksi voit luoda täydentävän gradienttivaikutuksen. Lopuksi voit päivittää premium-versioon muutamalla dollarilla, jotta pääset entistäkin kuratoituihin kuviin.

Hinta: Ilmainen (Vellum Premium - 2,99 dollaria)

ladata

4. Kappboom

Valitse yli 200 000 upeasta taustakuvasta tässä sovelluksessa. Se tarjoaa intuitiivisen ja nopean navigoinnin sekä diaesitysominaisuuden, josta löydät nopeasti rakastamasi kuvat. Voit myös etsiä kuvahakukonetta ja selata useita tunnisteita, värejä ja luokkia.

Lisäksi on paljon muuta kuin vain taustakuvia. Voit esimerkiksi määrittää valokuvia kontakteihisi tai saada hienoja iMessage-teemoja. Voit jakaa taustakuvia myös Viestillä, Sähköpostilla, Kopioi + Liitä ja AirDropilla.

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset - 1,99 dollaria)

ladata

5. Everpix Cool taustakuvia

Anna luovaa ilmaisua vapaudelle tämän sovelluksen vilkkaalla verkkokalvo- ja HD-taustakuvien kokoelmalla. Valittavissa on monia luokkia ja teemoja kaikenlaisille kuville, kauniista maisemista abstraktiin taiteeseen ja paljon muuta.

Sovelluksen avulla voit sovittaa jokaisen taustakuvan huolellisesti näytön kokoon optimaalisen ulkonäön saavuttamiseksi. Lisäksi se suosittelee kuvia, jotka näyttävät parhaiten puhelimellasi ja sopivat persoonallisuuteesi. Viikkotilaus alkaa 1,99 dollarista.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

6. ZEDGE-taustakuvat

Selaa lukemattomia luokkia, joissa on tuhansia teräväpiirtoisia, verkkokalvoa tukevia taustakuvia, jotka sopivat persoonallisuuksiisi ja tekevät koti- ja lukitusnäytöistä erottuvan. Lisäksi voit myös saada soittoääniä ja tarroja iMessagelle.

Etsitpä jotain inspiroivaa, abstraktia tai vain upeaa, sinun on varmasti löydettävä se tästä sovelluksesta. Lopuksi, se on erittäin helppo ladata ja asettaa taustakuvia milloin haluat.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

7. Papers.co

Tässä on iPhone-taustakuvasovellus, joka sisältää upeita, laadukkaita kuvakokoelmia, huomaamattomia mainoksia eikä lainkaan "pay-to-win" -komponentteja. Kirjasto on luotu silmällä laadukkaita, esteettisiä ja harkittuja taustakuvia, jotka ovat upeita katsella.

Lisäksi nopea ja yksinkertainen käyttöliittymä lisää vetovoimaa. Yksi merkittävimmistä ominaisuuksista on, että voit esikatsella kuvakkeiden ja tekstin näyttämistä valitulla taustakuvalla ennen sen lataamista. Melko hyödyllinen!

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset - 3,99 dollaria)

ladata

8. Maaginen näyttö

Tämän iPhone-taustakuvasovelluksen avulla voit luoda omia taustojasi erilaisilla tehosteilla ja komponenteilla, kuten nimesi, suosikkikuvasi ja lainausmerkit. Tarrat ja tekstitehosteet lisäävät hauskaa ja räätälöintiä.

Magic-näytöllä on 35 luovaa tehosetta, yli 150 fonttia, 20 kaunista mallia ja monia muita työkaluja. Käyttöliittymää on helppo käyttää, ja voit myös tuoda / viedä kuvia Wifi-yhteyden kautta sovelluksen ja tietokoneen välillä.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

9. Irrota

Tämä ei ole vain taustakuvia, vaan kaikkia kuvasi tarpeita varten. Siinä on jatkuvasti laajeneva kokoelma kauniita tekijänoikeuksettomia kuvia, jotka voivat houkutella jokaista esteettisyyttä. Sovelluksessa on puhdas käyttöliittymä, joka suosittelee taustakuvia sinulle ja antaa sinun etsiä mitä haluat.

Lisäksi jokaisen on helppo lähettää omia kuviaan ja auttaa kokoelman kasvattamisessa. Itse asiassa Unsplashissa on kuvia, jotka ovat ottaneet parhaat ammattilaiset ja amatöörit valokuvaajat ympäri maailmaa.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Walli - hienot taustakuvat HD

Tämä dynaaminen sovellus tuo sinulle kuvia suoraan niitä luovilta taiteilijoilta. Tällä tavoin löydät varmasti upeita ja inspiroivia taustakuvia. Se toimii välittömänä mielialan nostajana aina, kun katsot iPhoneasi.

Wallissa erottuu todella ainutlaatuinen kuvakokoelma, joka on kuratoitu tekijöiltä ympäri maailmaa. Et löydä mitään vastaavaa muista sovelluksista. Joten se on hieno tapa löytää ja tukea uusia taiteilijoita. Sovellus jakaa tulot myös sisällöntuottajien kanssa.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

Yhteenvetona

Joten tämä on se. Hanki yksi tai kaikki nämä iPhone-taustakuvasovellukset ja lataa suosikkitaustakuvasi kaunistaaksesi iPhonea. Mitkä näistä parhaista taustakuvasovelluksista haluat olla iPhonellasi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa yhdessä muiden mahdollisten menetettyjen muiden kanssa.

Saatat myös haluta tarkastella:

 • Salasanojen hallinta -sovellukset iPhonelle
 • Vastaajaviestisovellukset iPhonessa
 • Vieraan kielen oppiminen iPhone-sovellukset
 • Juxtapose Special Edition -tapahtumasarja iPhonelle

Uusimmat viestit