Lähetä iMessage Spotlight- ja Echo-tehosteilla iPhonessa

iMessagella on kaksi täysin uutta näyttöefektiä, kuten “Spotlight” ja “Echo” iOS 11: ssä. Vaikka ensimmäinen korostaa viestisi asettamalla sen päälle suuren valon, jälkimmäinen kertoo viestin koko näytöllä; mikä tuo hauskaa peliin. Entä mennä näihin uusiin näyttöefekteihin? Tämän pikaoppaan avulla voit lähettää iMessagen Spotlight- ja Echo-näyttöefekteillä iPhonessa ja iPadissa

Kuinka lähettää iMessage Spotlight- ja Echo-tehosteilla iPhonessa

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Viestit sovellus iOS-laitteellasi → Avaa mikä tahansa keskustelu.

Vaihe # 2. Napauta nyt iMessage tekstikenttä → Tyyppi viesti.

Vaihe # 3. Seuraava, kosketa pitkään Lähetä-painiketta.

Vaihe # 4. Seuraavaksi sinun on valittava Näyttö välilehti yläosassa.

Mene eteenpäin ja lähettää viestisi suosikkinäyttöefekteilläsi.

Lähetä iMessage Echo Screen Effect: Kaiku on iOS 11: n ensimmäinen näyttöefekti. Napauta vain nuoli -painiketta lähettääksesi sen.

Lähetä iMessage Spotlight Screen Effect: Voit lähettää viestisi käyttäjälle Valokeilassa, pyyhkäise vain vasemmalta oikealta näytöllä ja paina sitten Lähetä-painiketta. Se on luettelossa toinen - alusta alkaen.

Samoin pyyhkäise vasemmalta oikealta vasemmalle päästäksesi lisää näyttötehosteita kuten rakkaus, konfetti, jne.

Lähetä valokuva / video ja GIF Echo / Spotlight Screen Effectin avulla iMessagessa iPhonessa

Voit myös lähettää GIF-, valokuva- ja videokuvan Echo- ja Spotlight-tehosteilla. Jos haluat lähettää valokuvan / videon näyttötehosteella, napauta kamera -kuvake → joko valitse leike kirjastosta tai napsauta uusi → Napauta ja pidä painettuna lähettää -painike → Valitse näytön vaikutus → jatka sitten lähettämistä tavalliseen tapaan.

Vastaavasti, jos haluat lähettää GIF-näytön vaikutus, napauta Sovelluskauppa -kuvake → Napauta punainen haku -painike alareunassa → valitse mikä tahansa viileä GIF ja lähetä se yllä mainitulla tavalla.

Suosikkinäyttöefektisi?

Haluan lähettää iMessagea näytön tehosteilla, koska ne antavat tunteille todelliset siivet. Pidän kaikkien yhdeksän näytön tehosteiden joukosta rakkautta, kaikua ja kurssin ulkopuolista Spotlightia. Olen niin surullinen siitä, että iPhonessa ei ole uusia kuplaefektejä.

Mikä on suosikkisi näytön vaikutus? Jaa ajatuksesi kommenteissa.

Katso myös nämä aiheeseen liittyvät viestit:

  • Kuinka lähettää / vastaanottaa Apple Pay Cash -sovellusta iPhonessa
  • Piilota yksittäisen iMessage-keskustelun ilmoitukset

Uusimmat viestit