Parhaat bambukotelot iPhone 6: lle vuonna 2021

Suojakoteloiden hankkiminen uudelle iPhone 6: lle voi olla ongelma. Tarvitset koteloita, jotka suojaavat laitettasi riittävällä tavalla ja samalla lainaa jonkin verran panache jo tyylikkäälle puhelimelle. Useimmat hyvät tapaukset maksavat rahaa, ja jos siis käytät rahaa joka tapauksessa, niin miksi et menisi jotain epätavallista? IPhone 6: n bambukotelot antavat sinulle ympäristöystävällisen mutta tyylikkään valinnan suojata puhelintasi. Nämä bambukotelot antavat tarvittavan suojan kulumiselta ja antavat myös puhelimellesi luonnollisen ilmeen yhdistämällä silmiinpistävää ammattitaitoa. Erota joukosta valitsemalla seuraavat ihanat bambukotelot iPhonelle.

1. CYD

Koe kauneuden ja eleganssin sekoitus tämän luonnollisen kirsikkapuukotelon kanssa CYD: ltä. Takana oleva puuveistos lisää kipinää kauneuteen. Pehmeä TPU on lisäksi lempeä iPhonellesi, samalla kun se suojaa sitä normaaleilta putoamisilta ja kolhuilta.

Kotelon tarkat leikkaukset takaavat esteettömän pääsyn laitteen kaikkiin portteihin ja toimintoihin. Viimeisenä on kuusi erilaista veistosuunnitteluvaihtoehtoa.

USP: Erilaiset puuveistosmallit

Tutustu Amazoniin

2. iATO

iATO on yksi tunnetuimmista tuotemerkeistä, kun on kyse kotelon ostamisesta iPhonelle. Tämä yrityksen todellinen puurakeinen kotelo on yksinkertainen mutta tyylikäs, aivan kuten iPhone. Luonnonpuurakeen ansiosta jokaisella tapauksella on ainutlaatuinen rakenne.

Sisäinen PC-puskuri on pehmeä ja kevyt, mutta samalla suojaa laitettasi tehokkaasti iskuilta ja kolhuilta. Lopuksi on olemassa muutama värivaihtoehto.

USP: Todellinen puun rakenne

Tutustu Amazoniin

3. OTOOLWORLD

Etkö halua ostaa yksinkertaista puukoteloa iPhone 6: lle? Katsokaa tätä kauniisti veistettyä koteloa OTOOLWORLDilta. Se on sekoitus puuta ja pehmeää TPU: ta, jolla on kaksi tarkoitusta. Ensinnäkin puu tarjoaa tyylikkyyttä, kun taas pehmeä TPU suojaa.

Valmistettu aidosta puusta, saat pehmeän tunnelman pitäessäsi kädessäsi. Lisäksi se antaa hyvän pidon. Lopuksi on saatavana kolme veistettyä mallia - norsu, kirahvi ja kallo.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. Paljasta

Jos olet huolissasi ympäristöstä ostaessasi puukoteloa, tämä Revealista kannattaa etsiä. Se on valmistettu korkkipuusta, jota ei tarvitse kaataa puun korjaamiseksi. Sen lisäksi korkkipuu on luonteeltaan pehmeää ja kestää myös vettä.

Kotelon takana on kaunis piirustus. Voit myös valita eri suunnitteluvaihtoehdoista. Lopuksi kotelon tarkat leikkaukset mahdollistavat pääsyn kaikkiin laitteen portteihin ja toimintoihin.

USP: Korkkipuu - pehmeää ja vedenkestävää

Tutustu Amazoniin

5. Joylink

Todellisesta saksanpähkinäpuusta valmistettu Joylinkin puukotelo on yksinkertainen mutta tyylikäs, ja se sopii enimmäkseen yritysammattilaisille. Se on vahva, kestävä ja kestää pieniä iskuja. Tämän kotelon ainutlaatuinen piirre on, että se on hieman ylöspäin takana, mikä antaa kameralle ylimääräisen suojan.

Ainoa haittapuoli on, että koska se on valmistettu aidosta puusta, et voi odottaa väri- tai suunnitteluvaihtoehtoja. Myöskään kahdessa tapauksessa ei ole samaa muotoilua, väriä tai rakennetta.

USP: Todellinen saksanpähkinäpuukotelo

Tutustu Amazoniin

6. 3dMagic

3DMagicin puukotelo on valmistettu käsityönä FSC-sertifioidulla puulla. Käsityönä valmistetun kotelon etu on, että se sopii tarkasti iPhone 6: een. Sen lisäksi myös kotelon leikkaukset ovat tarkkoja, mikä varmistaa, että sinulla on mukava pääsy laitteeseen milloin tahansa.

Puu on luonteeltaan kestävä ja vahva. Siten tämä kotelo suojaa iPhonea tehokkaasti pölyltä, lialta, normaaleilta putoamisilta ja kolhuilta. Lopuksi, ei ole muotoilua tai väriä.

USP: FSC-sertifioitu puu

Tutustu Amazoniin

7. iATO

Puukoteloiden kohdalla emme yleensä saa jalustan kaltaisia ​​ominaisuuksia. Mutta iATO näyttää muuttavan tätä käsitystä iPhone 6: n folio-kotelollaan. Vaikuttavaa on, että koko kotelo on valmistettu aidosta puusta, mukaan lukien folio.

Tapaus on epäilemättä ainutlaatuinen ja saa sinut erottumaan joukosta. Vaikka kyseessä on folio-kotelo, siinä ei ole lompakko- tai jalustatoimintoja. Mutta se todella suojaa laitettasi pölyltä, lialta ja normaaleilta putoamisen vaikutuksilta.

USP: Folio-tapaus

Tutustu Amazoniin

8. TabPow

TabPow'n kotelossa on moderni ilme. Kiitos puun ja pehmeän TPU: n sekoituksen. TPU vaimentaa iskuja iskuilta ja antaa myös hyvän otteen pitäessään. Toisaalta takana oleva puu lisää kotelon eleganssia.

Sen lisäksi koteloa on saatavana myös kahdessa eri värisessä tekstuurissa - ruusupuu ja tumma ruusupuu. Siinä on täydelliset aukot kaikkialla, missä sitä tarvitaan iPhonen kaikkien toimintojen helppoon käyttöön.

USP: Moderni ulkonäkö

Tutustu Amazoniin

9. TENDLIN

Tendlinin puukotelo on melkein identtinen TabPow'n kanssa suunnittelun osalta. Tässäkin on puinen takaosa ja TPU-puskuri, joka lisää tuon lisäsuojan. Kaiken kaikkiaan tämä tapaus on hieman ohuempi kuin yllä.

Sen lisäksi suurin osa ominaisuuksista on identtisiä. Ja kyllä, Tendlinillä ei ole valittavissa olevia värivaihtoehtoja.

USP: Ohut profiili

Tutustu Amazoniin

10. B BELK

B BELK on yksi tunnetuimmista tuotemerkeistä, kun on kyse iPhonen koteloista. Yrityksen puukotelossa on TPU-puskuri, joka suojaa laitetta normaaleilta putoamisilta ja kolhuilta, kun taas puinen selkä lisää eleganssia.

Toinen kotelon merkittävä piirre on, että siinä on hieman kohotetut huulet, mikä suojaa näyttöä naarmuilta. Lopuksi on olemassa tarkkoja leikkauksia, jotta laitteesi olisi täysin hallittavissa.

USP: Korotetut huulet suojaa

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ihmiset!

Mikä pidit eniten? Älä jaa valintasi kanssamme alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit