Parhaat iPad-autotelineet vuonna 2021

Ei niin yllättävää, että iPad-autotelineellä on paljon vähemmän vaihtoehtoja (verrattuna iPhone-autotelineisiin). Silti iPad on erittäin kätevä GPS: lle, musiikille ja monille muille asioille, joita haluat ehkä käyttää autossa. Kun käytät iPadia autossa, tarvitset iPad-autotelineen, vaikka se olisi suunnattu vain suuntaan. Vaikka tablettien universaaleja autotelineitä voi ostaa halpaan hintaan, laadukkaan lisävarusteen löytäminen on hieman vaikeampi. Olemme yrittäneet selata käytettävissä olevia vaihtoehtoja täällä.

# 1. iOttie Easy Smart Tap 2

iOttie seisoo iPadin autotelineiden vähäisen kokoonpanon päällä. Mutta se on yksi hienoimmista kiinnikkeistä, jotka saat. Se on suunniteltu iPad Minille (ja muille 7 tuuman tableteille). Imutyyny tarttuu pehmeisiin pintoihin (kojelaudat ja tuulilasi).

Saatat joutua poistamaan iPad Minin kotelon (mutta teknisten tietojen mukaan voit poistaa välikappaleet pohjasta, jotta se mahtuu iPad miniin kotelollaan). Yhden painikkeen kiinnitysjärjestelmällä on lupa helppokäyttöisestä autotelineestä.

Yhteensopivuus: iPad Air / 4/3/2 iPad Mini

USP: Yhden kosketuksen kiinnitysjärjestelmä

Tutustu Amazoniin

# 2. Lamicall

Lamicallin niskatuki iPad Airille on yhteensopiva melkein kaikkien markkinoilla olevien autojen kanssa. Se voidaan kiinnittää minkä tahansa etuistuimen niskatukeen. Voit myös kiertää iPadiasi 360 astetta, jolloin voit joko ladata sitä haluamallasi tavalla tai tehdä mitään muuta.

Telineen vasemmalla ja oikealla puolella on suuret tyhjät reiät, joiden avulla voit siirtää kaapelit sen läpi. Viimeisenä on kaksi värivaihtoehtoa, jotka sopivat auton sisustukseen - musta ja punainen.

Yhteensopivuus: iPad 2017 Pro 9.7, 10.5, Air mini 2 3 4

USP: 360 asteen kierto

Tutustu Amazoniin

# 3. APPS2Auto

“APPS2Car” sisältää ihailtavan 2-in-1-toiminnon. Voit käyttää sitä sekä älypuhelimellasi että tabletillasi. Ruuvilukitun pohjan ansiosta voit asentaa sen helposti; vaikuttamatta CD-soittimen toistoon.

360 asteen kiertämisen ansiosta autoteline tarjoaa mukavamman katselukulman. Siksi sinulla on parannettu handsfree-kokemus asemasta. Sisältyy kumityynyllä, se tarjoaa lisää pitoa pitäen samalla naarmut loitolla.

Yhteensopivuus: Kaikki iPad paitsi 12,9 tuuman iPad pro

USP: Ruuvilukittu pohjarakenne

Tutustu Amazoniin

# 4. DigitlMobile

Jos autokiinnityksen jälkeen katselukulma on parantunut, DigitlMobile olisi yksi parhaista vaihtoehdoista. Voit kiinnittää tämän tabletin pidikkeen vaivattomasti ajoneuvoon. Sen avulla voit sijoittaa iPadisi sekä pysty- että vaakasuunnassa.

Turvallisella lukitusmekanismilla pidike pitää tabletin ehjänä. Vankka rakenne vähentää tien tärinää. Pääasiassa kevyen rakenteen ansiosta voit kuljettaa sitä mukavasti missä tahansa.

Yhteensopivuus: Kaikki 7–12 tuuman iPadit

USP: Jousikahvan mekanismi

Tutustu Amazoniin

# 5. Cellet

Cellet on pitkään ollut yksi suosikkini autotelineistä. Mikä tekee siitä niin vaikuttavan, on vaivaton asennus, kohteliaasti täysin säädettävä pohja. Lisäksi on myös vapautuspainike, jonka avulla voit poistaa laitteesi ilman kipuja.

Se pitää iPadiasi virheettömästi, jotta sinulla on miellyttävä handsfree-kokemus. Voit kääntää taulutietokonetta helposti parantamaan katselukulmaa. Lisäksi kumipidike tarjoaa paitsi paljon paremman otteen, mutta ei myöskään anna naarmujen vahingoittaa laitettasi.

Yhteensopivuus: iPadit, joiden leveys on jopa 9,7 tuumaa

USP: Säädettävä pohja

Tutustu Amazoniin

Se on tehty!

Mikä on sinun suosikkisi?

Joten lopulta sinulla on ihanteellinen pidike iPadillesi. Olisin todella iloinen voidessani tietää valintasi ja ominaisuudet, jotka tekevät siitä niin arvostettavan.

Älä missaa:

  • Parhaat iPad 2018 -nahkakotelot
  • iPad 2018 Näytönsuojat
  • Parhaat iPad 2018 -näppäimistökotelot
  • Parhaat iPad 2018 -kotelot

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found