Parhaat langattomat iPhone 8 Plus -kotelot - 2020

Vaikka langallinen lataus on edelleen mielestäni tehokkaampaa, olen alkanut pitää enemmän langattomasta latauksesta. Joustavuuden lisäämiseksi pidän parempana tapauksista, jotka ovat yhteensopivia langattoman latauksen Qi-standardin kanssa. Siksi minun ei tarvitse poistaa koteloa ennen kuin pudotan iPhonen latausalustalle virran saamiseksi. Jos haluat myös tämän mukavuuden, tutustu parhaisiin iPhone 8 Plus -koteloihin, joissa on langaton lataustuki.

Vaikka suurin osa näistä tapauksista on melko kevyitä, on joitain kannet, jotka ovat saaneet erinomaisen tasapainon suojan ja hoikkuuden välillä. Tietäen, että monet ihmiset rakastavat selkeää muotoilua, olen valinnut myös muutaman selkeän tapauksen. Joten, tutkitaan kokoelma ja valitaan laitteellesi sopivin!

Parhaat langattomat iPhone 8 Plus -tukikohdat - 2020

Nopea pääsy:

 • ESR iPhone 8 Plus langaton lataustuki
 • Ghostek Cloak 3 Langaton iPhone 8 Plus -latauskotelo
 • Anker KARAPAX Breeze
 • EasyAcc iPhone 8 Plus langaton lataustuki
 • Spigen Ultra Hybrid S
 • ESR
 • Anker KARAPAX Jää
 • CASEKOO iPhone 8 Plus langaton lataustuki
 • RANVOO iPhone 8 Plus langaton latauskotelo
 • Langaton Nicexx iPhone 8 Plus -latauskotelo

# 1. ESR

Kiinteällä kaksikerroksisella rakenteella varustetulla ESR: llä on kompakti muotoilu, joka kiertyy tahrattomasti iPhone 8 Plus: n ympärille. Kova PC-selkä on riittävän vahva kestämään iskuja, kun taas kaikki kulmat on panssaroitu iskujen poistamiseksi.

iPhonen näytöllä on turvallinen suoja kohotetun huulen muodossa. Metallisella renkaalla voit sijoittaa älypuhelimesi vaakasuunnassa katsomaan videoita.

Toinen merkittävä piirre tässä tapauksessa on, että se toimii myös magneettisen autotelineen kanssa. Siksi olet parantanut phablet-laitteen handsfree-kokemusta asemassa. Ominaisuuksien ohella ESR on vain kahdessa värissä: musta ja hopea.

USP: Metallinen jalusta

Tutustu Amazoniin

# 2. Ghostek-viitta 3

Esitä iPhone tyylikkäästi! Ghostek Cloak 3 näyttää phabletisi tyylikkyyden selkeällä muotoilulla. Iskunkestävän puskurin ansiosta kotelo pystyy täysin torjumaan iskuja.

Kumilla koristeltu runko tuntuu erittäin mukavalta käsin, kun taas napit ovat erittäin rapeat ja tarjoavat kosketettavaa palautetta. Kameran, portin ja antureiden aukot ovat tarkkoja, mikä antaa sille muodonmukaisen ilmeen. Viimeisenä, Ghostek Cloak 3 on saatavana kuudessa houkuttelevassa värissä, ja sillä on elinikäinen takuu.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 3. Anker KARAPAX Breeze

Mikä on saanut minut haluamaan “Anker KARAPAX Breeze” on parannettu pito ja muotoiltu muotoilu. Kotelo on erittäin suojaava, mutta ei näytä lainkaan isolta. Siksi älypuhelimellasi on luotettava kilpi lisäämättä paljon painoa.

Tapauksen suurin kohokohta on 3D-rakenne, joka auttaa koteloa istumaan tiukasti käsissä. Korotettu reuna nostaa näytön irti pinnalta naarmuuntumisen estämiseksi. Suojauksen lisäksi KARAPAX Breeze on saatavana kahtena värinä: kultaisena ja pistoolina 18 kuukauden takuulla.

USP: Ohut ohut istuvuus

Tutustu Amazoniin

# 4. EasyAcc

Jos pidät ohuista koteloista, sinuun olisi vaikuttunut EasyAccin tyylikäs muotoilu. Valmistettu erittäin pehmeästä TPU-materiaalista, kotelo on erittäin joustava ja mattapintainen.

Kansi on kellastumista estävä ja menettää kiillonsa altistuessaan UV-säteille. Kameran ja näytön viistetyn reunan ansiosta se varmistaa, että laitteellasi on yleinen suojaus.

Painikkeiden kohdalla ne ovat melko reagoivia. Lisäksi EasyAcc voi suojata älypuhelinta tyhjästä.

USP: Keltaisuutta estävä

Tutustu Amazoniin

# 5. Spigen Ultra Hybrid S

Spigen Ultra Hybrid S on houkutteleva ja selkeä muotoilu, joka tekee upean ottelun iPhone 8 Plus: n kanssa. Jopa tässä tapauksessa älypuhelimesi voi paljastaa ulkonäönsä täysimittaisessa muodossa.

Kovan PC: n ja pehmeän TPU: n yhdistelmä vahvistaa sen rakennetta. Siinä on myös metallinen jalusta, jonka avulla voit käyttää laitettasi mukavasti vaakasuunnassa. Kameran rengas ja kohotettu huuli tarjoavat lisäsuojan iPhonellesi. Lisäksi voit valita Ultra Hybrid S -värin kahdella värillä: avaruuskristallilla ja kristallinkirkkaalla.

USP: Ilmatyynytekniikka

Tutustu Amazoniin

# 6. ESR

Ensinnäkin tärkein syy, miksi olen valinnut tämän tapauksen ESR: stä, on houkutteleva marmorikuvio. Ajattelin, että haluaisit hohtaa marmorimallia iPhonellasi 8 Plus.

Pehmeä TPU-materiaali on erittäin joustavaa ja sopii virheettömästi älypuhelimeen. Voit asentaa ja irrottaa kotelon mukavasti joustavuuden ansiosta. Kuvio ei menetä viehätystään niin helposti; pitäen näin tapauksen sielun elossa pitkään. Lisäksi voit valita tämän mukavan kotelon neljällä viehättävällä värillä.

USP: Marmorikuviointi

Tutustu Amazoniin

# 7. Anker KARAPAX Jää

Se on puoliläpinäkyvä muotoilu ja hyvin rakennettu, mikä tekee Anker KARAPAX Ice: stä hyvännäköisen kumppanin iPhonellesi. Kotelo on valmistettu polykarbonaatista ja TPU-materiaalista, joka antaa sen lujuuden antaa luotettavan suojan älypuhelimellesi. Korotetut vanteet pitävät kosketusnäytön suojattuna naarmuilta, eivätkä salli sen liukua tasaisena. Painikkeet ovat reagoivia ja tarjoavat tuntopalautetta.

KARAPAX Ice on saatavana kahtena värivaihtoehtona, kuten musta ja vaaleanpunainen. Lisäksi sinulla on näissä tapauksissa 18 kuukauden takuu.

USP: Puoliläpinäkyvä kovakantinen ja pehmeä puskuri

Tutustu Amazoniin

# 8. CASEKOO

CASEKOO on tarkoitettu nimenomaan ihmisille, joita viehättää ohut muotoilu. Kovalla muovilla valmistettu kansi on naarmuuntumaton. Himmeä viimeistely paitsi koristaa sen muotoilua, myös pitää sormenjäljet ​​poissa. Siksi tapaus näyttää edelleen parhaimmillaan pitkään.

Logon aukko antaa tuotemerkille loistaa läpi. Lisäksi CASEKOO on saatavana useina väreinä 12 kuukauden takuun lisäksi.

USP: Anti-sormenjälki

Tutustu Amazoniin

# 9. RANVOO

RANVOO on kadehdittavan ohut. Se on mattapintainen takana ja erillinen kromipinnoitettu reuna tarjoaa kätevän otteen ja puskurinsuojat iPhonea naarmuilta ja tahattomilta putoamisilta.

Vaikka kaikki aukot ovat tarkkoja, peitetyt painikkeet ovat melko herkkiä kosketukselle, mikä helpottaa laitteen hallintaa. Sinulla on neljä kiehtovaa väriä, kuten musta, sininen, tummanvihreä ja kulta.

USP: Tyylikäs ilme

Tutustu Amazoniin

# 10. Nicexx

EasyAcc on tyylikäs sekoitus tyylikkyyttä ja suojaa. Valmistettu korkealaatuisesta synteettisestä nahasta ja TPU: sta, kotelo on riittävän kestävä absorboimaan iskut. Harjatut alumiinirakenteet täydentävät sen muotoilua.

Tekstuurilla valmistettu synteettinen nahka varmistaa, että sinulla on turvallinen ote. Painikkeet ovat erittäin sileitä ja napsauttavat paremmin. Kotelon reunat ovat korkeammat tarjotakseen välttämättömän suojan näytölle. Lisäksi EasyAcc on saatavana kahtena kauniilla värillä, kuten harmaa ja kulta.

USP: Läpinäkyvä lasi, jonka kovuus on 9H

Tutustu Amazoniin

Se siitä!

Joten mikä on kiinnittänyt silmäsi?

Toivon, että olet halunnut kurkistaa näitä langattoman latauksen kanssa yhteensopivia iPhone 8 Plus -koteloita. Kumpi on onnekkain muodostaa pari iPhonen kanssa? Minulla olisi ilo tietää sen nimi ja ominaisuudet, jotka olet löytänyt ihailtavaksi kyseisessä tapauksessa.

Älä missaa:

 • Parhaat iPhone 8 Plus -kotelot
 • Parhaat iPhone 8 Plus -lompakkokotelot
 • iPhone 8 Plus nahkakotelot
 • Parhaat iPhone 8 Plus -kotelot

Uusimmat viestit