Kuinka käyttää Ethernetiä iPad Prossa?

Apple on valmistanut iPadinsa Wi-Fi- ja Cellular-ominaisuuksilla. Minkä tahansa laitteen avulla voit muodostaa yhteyden Internetiin ja voit tutustua koko verkkomaailmaan mobiililaitteellasi. Jos iPad ei muodosta yhteyttä Wi-Fi-verkkoon tai mobiilidata lakkaa toimimasta, olet todella korjattuna. Haluat käyttää kannettavaa tietokonetta, joka voidaan liittää Ethernetiin (LAN). Mutta tiesitkö, että voit liittää iPad Pro 2018: n myös Ethernetiin?

IPadin liittäminen modeemiin tai reitittimeen on pitkä prosessi. Sinun on myös investoitava muutama taala, koska tämä prosessi vaatii joitain Applen lisävarusteita. Päivän lopussa haluat käyttää iPad Prota suojatulla Internet-yhteydellä. Näin voi käydä jonkin summan käyttämisen ja menetelmän läpi käymisen jälkeen.

IPad Pron liittäminen Ethernetiin (LAN)

Käytä Ethernet-yhteyttä iPad Pro 2018: ssa

Tarvittavat lisävarusteet:

  • Ethernet-kaapeli
  • USB Type C -keskitin (Jos omistat 2018 iPad Pron, voit käyttää tätä USB C -keskitintä)
  • Katso luettelo parhaista USB C - Ethernet -sovittimista

Kun olet ostanut yllä mainitut tuotteet, sinun on liitettävä keskittimen USB C -pää iPad Prohon; Liitä seuraavaksi Ethernet-patch-kaapeliEthernet-portti näkyy USB C-keskittimessä. Ja sinulla on hyvä mennä…

Käytä lähiverkkoa iPadissa Lightning Portin kanssa

Tarvittavat lisävarusteet:

  • Salama USB-kameran sovittimeen
  • USB-Ethernet-sovitin
  • Ethernet-kaapeli

Sinun on noudatettava muutamia yksinkertaisia ​​vaiheita, kun kaikki yllä olevat lisävarusteet ovat paikallaan. Huomaa, että voit käyttää samaa menetelmää liittääksesi iPhonen Ethernetiin.

Vaihe 1. Ensin sinun täytyy sammuta Wi-Fi ja Mobiilidata, jos käytät matkapuhelintoiminnolla varustettua iPadia, iPadillasi.

Vaihe # 2. AsetaEthernet-portti USB-Ethernet-sovittimessa.

Vaihe # 3. Liitä seuraavaksi sovittimen USB-pää salama kameraan -liitäntään.

Vaihe # 4. Liitä lopuksi sovittimen salamapää iPadiin.

Se siitä!

Nyt iPhone tai iPad on kytketty Ethernetiin (LAN), koska laite tunnistaa tämän Ethernet-yhteyden nopeasti. Käyttäjät, jotka ovat päivittäneet laitteensa iOS 10.2: een tai uudempaan, näkevät Ethernet-vaihtoehdon Asetuksissa (kohdassa Wi-Fi).

Voit tarkistaa, onko iPad yhdistetty lähiverkkoon, avaamalla Safari ja käynnistämällä verkkosivustomme.

Kun Wi-Fi-yhteys on heikko, voit käyttää tätä temppua käyttämään lähiverkkoa iPadissa ja iPhonessa.

Yhteenvetona…

Tämä kiertotapa on hieman kalliimpi, koska sinun on ostettava muutama lisävaruste. Jos budjettisi sallii, sinun kannattaa ehdottomasti käyttää tätä tapaa liittää iPad Pro Ethernetiin.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • Parhaat lisävarusteet iPad Pro 2018: lle
  • Kuinka käyttää Applen älykkäitä pikanäppäimiä iPad Prossa
  • Miksi en kaipaa MacBook Prota vaihdettuani iPad Proon 12.9 ″

Haluatko käyttää lähiverkkoa iPad Prossa? Onko olemassa muuta tapaa liittää iPad reitittimeen tai modeemiin? Jaa palautteesi meille kommenttiosassa.

Uusimmat viestit