Parhaat iPhone Xs Max -lompakkokotelot vuonna 2021

Haluan aina nauttia täydellisen lompakkokotelon ylellisyydestä, lähinnä silloin, kun olen liikkeellä ja haluan pitää kaikki arvotavarani turvallisesti yhdessä paikassa. Se ei vain salli minun pitää pienet taskut kevyinä, mutta tarjoaa myös hieman enemmän mukavuutta. Joustavuuden lisäämiseksi menen irrotettavan mallin tapaukseen. Paras iPhone Xs Max -lompakkokotelo monilta tunnetuilta lisävarustevalmistajilta on saapunut, ja olen kaikki valmis tarkastelemaan tarkasti heidän tarjontaansa.

 1. Pad & Quill ylellinen kirja
 2. Case-Mate
 3. Bellroy
 4. PARFASE
 5. Bella Fino Pad & Quilliltä
 6. KAVAJ
 7. FLYEE
 8. Silkki
 9. FLYEE
 10. FYY
 11. ProCase (Folio-lompakko)
 12. BENTOBEN
 13. ProCase

1. Ylellinen kirja Pad & Quilliltä

Ei kiitosta olisi liian korkea Pad & Quillin Luxury Bookille. Ensiluokkainen nahkakotelo on valmistettu täysjyväisestä amerikkalaisesta satulanahasta. Itämeren koivun puinen kehto lisää profiiliinsa rikkauksia. Siistillä viimeistelyllä kansi on urheilullinen muotoilu.

Mahdollisuus kantaa jopa 6-8 korttia tekee Luxury Bookistä loistavan valinnan matkallesi. Lisäksi on piilotettu tasku, jonka avulla voit pitää käteistä rahaa tien päällä.

Kestävyyden suhteen tämä nahkapäällyste voi selviytyä kolhuista ja jopa naarmuista. Mukavan nahkarakenteen ansiosta kotelo mahtuu tiukasti käsiin; vähentäen siten satunnaisten liukastumisten mahdollisuutta.

Lisäksi voit valita ylellisen kirjan useilla väreillä, kuten tyylikäs ruskea ja ikivihreä musta.

USP: Täysjyväinen amerikkalainen satulanahka

Katso Pad & Quill

2. Case-Mate

Jos tyylikäs muotoilu ja ensiluokkainen laatu ovat etusijalla, kannattaa valita "Case-Mate". Se on muotoiltu siististi kivestä tekonahkaa. Sileän ulkopinnan ansiosta nahkainen kotelo tarjoaa paremman pidon.

Pehmeällä mikrokuituliinalla on tärkeä rooli iPhonen suojaamisessa naarmuilta. Kolme paikkaa, joiden avulla voit pitää kortteja ja käteistä turvallisesti.

Jalustatoiminnolla voit tukea koteloa median katseluun vaakasuunnassa. Lopuksi, tämä lompakon folio-kotelo on useita värivaihtoehtoja.

USP: Kivinen tekonahka

Tutustu Amazoniin

3. Bellroy

Bellroyn ohut lompakkokotelo on tyylikkyyden tunnusmerkki. Mies, sinun on annettava tämä harkitusti suunnitellulle kannelle uskoa kuinka vaikuttava se voi näyttää phabletillasi.

Huippuluokan joustava polymeeri on antanut sille tarvittavan voiman pitää iPhone suojattuna vahingossa tapahtuvilta putoamisilta. Pehmeän mikrokuituliinan sisällyttäminen antaa sen vastustaa naarmuja helposti.

Voit käyttää takana olevaa piilotettua tilaa luottoasi täydellä mielenrauhalla lisäämättä ylimääräistä irtotavaraa älypuhelimeesi. Lisäksi useat värivaihtoehdot sekä kolmen vuoden takuu tekevät Bellroystä yhden kuumimmista lippulaivakoteloista iPhone Xs Maxille.

USP: Kadehdittava kompakti muotoilu

Tutustu osoitteeseen Bellroy.com

4. PARFASE

Jos haluat vähentää irtotavaraa ja pitää kaiken kevyenä, PARFASE voi olla yksi parhaista vaihtoehdoista. Se on veistetty sileästä synteettisestä nahasta ja siinä on alumiiniseosnappeja, jotka tarjoavat kosketettavaa palautetta. Siinä on myös alumiiniseoskamerarengas, joka tarjoaa lisäsuojaa kaksoiskameralle.

Kotelon takana on aukko kortin kantamiseen. Vaikka kotelo on melko ohut, se voi kestää pieniä putoamisia. PARFASE on väreissä vain kahdessa vaihtoehdossa: musta / harmaa ja harmaa / ruskea.

USP: Ohut muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. Bella Fino Pad & Quilliltä

Vielä yksi Pad & Quilliltä. Ensinnäkin tässä lompakkokotelossa on huipputekniikka. Korkealaatuinen nahka antaa sille sekä pitkäikäisyyden että ammattimaisuuden.

Nahkakansi kehittää rikkaan patinan, kun pöly alkaa laskeutua siihen. Tämän seurauksena et koskaan löydä tapausta menettämästä kuuluisaa laatua.

Useilla korttipaikoilla (mahtuu jopa 6-8) ja isolla lokerolla dollarin setelille, se täyttää perustarpeesi, kun haluat kuljettaa tavaroitasi täydellä rauhalla. Mukavuuden lisäksi Bella Fino tukee langatonta latausta ja on saatavana myös joitain suloisia värivaihtoehtoja.

USP: Huipputason ammattimainen muotoilu

Katso Pad & Quill

6. KAVAJ

Pidätkö korkealaatuisesta nahkakotelosta? Jos kyllä, tämä KAVAJ: n tarjous voi voittaa sinut. Minulle tämän tapauksen kohokohta on korkealaatuinen lehmännahka ja runsas käsityötaito. Pehmeällä nahkarakenteella se tuntuu lämpimältä ja tarjoaa paremman pidon.

Takana on pari paikkaa, jotta voit kuljettaa korttia pari dollarin seteleitä. Automaattinen lepotila / herätystoiminto on suunniteltu pidentämään phabletin akun käyttöikää. Lisäksi sinulla on kaksi värivaihtoehtoa mustasta ja konjakiruskeasta.

USP: Korkealaatuista lehmännahkaa

Tutustu Amazoniin

7. FLYEE

FLYEE on melkein linjassa edellä mainitun PARFASE-lompakkokotelon kanssa. Se on myös valmistettu synteettisestä nahasta ja siinä on korttipaikka. Unenvastainen muotoilu takaa paremman pidon eikä liukastumista.

On yksi laatu, jota monet teistä arvostavat tässä tapauksessa: telineen toiminnallisuus. Jos nautit kasvojen ajasta ja käytät laitettasi handsfree-laitteena, löydät sen melko käteväksi. Lisäksi viisi kaunista värivaihtoehtoa auttavat valitsemaan paremman puvun Maxille.

USP: Kickstand-toiminto

Tutustu Amazoniin

8. Silkki

Silk on uuden aikakauden lompakkokotelo, joka on pohjustettu ihmisille, jotka arvostavat minimalistista muotoilua. Siinä on kestävä rakenne, joka toimii iskunkestävillä kulmilla. Pehmeät teksturoidut sivut tarjoavat tärkeän otteen, kun taas sileät painikkeet antavat kosketuspalautteen.

Silkin takana on paikka, johon voit tallentaa enintään kolme korttia plus dollarin setelin. Langattoman latauksen tuen ansiosta sinun ei tarvitse poistaa iPhonen kantta ennen kuin laitat sen latausmatolle. Lisäksi sitä on saatavana useina värivaihtoehtoina, mukaan lukien musta, sininen, punainen ja paljon muuta.

USP: Tuki langattomalle lataukselle

Tutustu Amazoniin

9. FLYEE

Etsitkö edullisempaa lompakkokoteloa (9,99 dollaria), joka vastaa perustarpeitasi hyvällä tuloksella? Sinun tulisi pitää FLYEE tutkasi alla.

Tämä lompakkokotelo on valmistettu PU-nahasta ja yksinkertainen urheilullinen muotoilu. Siinä on korttipaikka ja sivutasku käteisvarastointia varten. Voit kaksinkertaistaa kannen käyttääksesi iPhonea handsfree-laitteena.

Toinen hyödyllinen ominaisuus on kyky työskennellä langattoman Qi-standardin kanssa, jotta voit käynnistää laitteen mukavasti. Voi kyllä, FLYEE: ssä on useita värejä, joten sopivamman kannen valitseminen on sinulle edelleen helppoa.

USP: Pehmeä PU-nahka

Tutustu Amazoniin

10. FYY

Entä iPhonen esittely värikäs puku? FYY on kauniisti muotoiltu ja saatavana useina värivaihtoehtoina, joten viehättävän ottelun valitseminen phabletille on edelleen helppo tehtävä sinulle. Käsintehty PU-nahka antaa sille hienostuneen ilmeen.

Tässä lompakkokotelossa on kolme korttipaikkaa ja pieni tasku, jonka avulla voit kätkeä rahaa. Mukana on myös rannehihna, jonka avulla voit mukavasti kuljettaa arvoesineitäsi. Ja koska jalustatoiminnot ovat aina käytettävissäsi, mediaaikasi ei koskaan osu karkeaan paikkaan.

USP: Hienostunut muotoilu

Tutustu Amazoniin

11. ProCase (Folio-lompakko)

Se on suloinen johtosuunnittelu, joka on pakottanut minut valitsemaan ProCasen. Aitoa nahkarakennetta esittelee huippuluokan ammattitaito. Ikääntymätön nahkarakenne auttaa pitämään luokansa pitkään.

Pari korttipaikkaa ja rahatasku ovat tarpeeksi hyviä huolehtimaan perusvaatimuksistasi. Voit myös nostaa videoaikaa etukannella. Värien osalta ProCase tulee pro-look-muunnelmiin: musta, ruskea ja punainen.

USP: Executive-suunnittelu

Tutustu Amazoniin

12. BENTOBEN

“BENTOBEN” tarjoaa vintage-kirjojen suunnittelun, joka voi vetoaa rikkaaseen makuun. Lompakkokotelo on valmistettu lehmännahasta ja urheilunäkyvillä. Magneettisen sulkimen ansiosta kaikki arvoesineet pysyvät turvassa sisällä.

Kolme korttitaskua ja iso lokero käteisen säilyttämistä varten BENTOBENcan pystyy kohtuullisen hyvin vastaamaan perustarpeitasi. Vain suurin osa edellä mainituista täysimittaisista lompakkokoteloista, se voi myös lisätä elokuvasi aikaa. Handsfree-kokemuksen lisäksi tämä korkealaatuinen iPhone Xs Max -lompakkokotelo on saatavana kahtena värinä: musta ja klassinen ruskea.

USP: Vintage kirjojen suunnittelu

Tutustu Amazoniin

13. ProCase

Yksinkertaisuus on ProCasen pääkohde. Parasta tässä kevyessä lompakkokotelossa on takana oleva piilotettu korttipaikka, jonka avulla voit tallentaa kaksi korttia. Vahva magneetti pitää kortit täydellisesti sisällä.

Vaikuttavan takamallin ansiosta voit sijoittaa älypuhelimesi vaakasuunnassa katsomaan elokuvia mukavasti. Suojauksen osalta PC: n ja PU-nahan yhdistelmä on antanut sille tarpeeksi voimaa selviytyä pudotuksista helposti. Lopuksi, ProCase on saatavana vain muutamassa värissä: musta ja khaki.

USP: Vahva magneettisuljin

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Lempilompakkosi?

Nyt kun olet tutkinut erilaisia ​​lompakkokoteloita iPhone Xs Max -laitteellesi, kerro minulle happotestisi läpäissyt tapauksesta. Lisäksi kerro meille asiasta, jonka haluat aina nähdä tapauksessasi.

Haluat ehkä lukea myös nämä viestit:

 • Parhaat iPhone Xs Max -kotelot
 • iPhone Xs -kotelot
 • Parhaat iPhone Xs -kuoret
 • Parhaat iPhone Xs: n raskaat kotelot

Olenko unohtanut sisällyttää mitään suosikkitapaustasi yllä olevaan kokoonpanoon?

Uusimmat viestit