MultiTimer iPhone -sovellus

Suurin osa meistä yrittää parhaamme mukaan pysyä joko aikojen edellä tai koskaan antaa sen jättää meitä taakse. Hyvin harvat voivat kuitenkin sovittaa askeleensa aina pysäyttämättömiin aikoihin. Vaikka useimmat eivät koskaan onnistu pitämään itsensä kiireisten aikataulujen tahdissa, jotkut tuskin saavuttavat heitä.

Oletko se, joka on valmis virittämään jokapäiväistä elämääsi ja pystymään pysymään askeleen edellä jokaista aikataulua parhaalla mahdollisella mukavuudella? Haluaisin suositella sinulle älykästä ajastinsovellusta, joka on erityisesti suunniteltu korjaamaan eri toimintojesi hallinnan monimutkaisuudet, kuten sähköpostin tarkistaminen, päivittäisen raportin tekeminen, artikkelin kirjoittaminen ja paljon muuta. Siitä lähtien kun minulla oli ollut vuorovaikutuksessa sen kanssa, siitä tuli erinomainen työkaluni erilaisten toimintojen tarkassa käsittelyssä.

Haluatko selvittää salaisuuden saada parempia rutiinitehtäviä? Ole hyvä!

MultiTimer”On se, mikä voi auttaa sinua saamaan täydellisen hallinnan nopeatempoisessa elämässäsi. Äärimmäisen edistyksellinen ajastinsovellus iPhonelle tai iPadille tarjoaa ylellisiä ominaisuuksia, jotka on suunniteltu tuomaan toivottu mukavuus aikataulusi pitämiseen.

Määritä useita ajastimia kerralla

Tämän ultramodernin ajastinsovelluksen avulla voit asettaa useita ajastimia yhdellä kertaa ja seurata niiden edistymistä helposti. Olitpa sitten kirjailija, kokki, insinööri tai kuntoilija, haluaisit perustaa sen, pitää kirjaa tehtävästäsi ja saada työsi ajoissa.

Kuten esimerkiksi, haluan asettaa kymmenen ajastinta, jotka liittyvät tiettyihin työtiloihini, kuten puheen suunnittelu, lehdistötiedotteen kirjoittaminen tai suosikkiruokani valmistaminen. Pystyn mukauttamaan jokaisen ajastimen työtilan mukaan, antamaan sille vastaavan otsikon, tunnisteen haluamallasi tavalla ja pitämään kirjaa niistä. Se on niin siistiä, eikö olekin? Arvostan henkilökohtaisesti näitä melko käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia.

Hämmästyttävän yksinkertainen toiminnallisuus

Siltä osin kuin toiminnallisuus on huolenaihe, sitä on melko helppo käyttää. Haluatko aloittaa lähtölaskennan tai keskeyttää sen, sinun tarvitsee vain napauttaa ajastinta vain kerran. Napauta kahdesti, jos haluat nollata ajastimen. Voit avata minkä tahansa ajastimen painamalla sitä pitkään. Vau, se kestää vain kaksi sekuntia.

Paljon ominaisuuksia, jotta saat parhaan hyödyn ajastasi

Odotettujen tulosten saamiseksi on paljon ominaisuuksia. Voit ryhmitellä ajastimet yhteisellä otsikolla; mukauttaa kunkin ajastimen tarra, väri ja ääni.

Se tukee myös eleitä, joiden avulla voit järjestää tai zoomata ajastinta halutulla tavalla. Today Widget antaa sinun seurata edistymistä heti. Sovelluksen kuvakemerkki antaa sinun tietää valmiit tai aktiiviset ajastimet. Voit myös lisätä kuvakkeita ajastimeen ja suosikkihymiösi ajastintarraan.

Mukautettu ajastinten ruudukko tuo todellisen hauskan peliin. Jos sinulla on Apple Watch, sinun ei tarvitse käyttää iPhoneasi pysyäksesi ajan tasalla tai hyödyntämään tätä sovellusta suoraan ranteestasi älykkäästi (suuressa määrin).

Koska se painaa vain 20 Mt, et vaivaudu paljon siitä, kuinka paljon tilaa se vie iOS-laitteellesi.

Saatavana ilmaiseksi sovelluksen sisäisten ostosten kanssa

Ajastinsovellus (perusversio) on saatavilla ilmaiseksi App Storesta. Sovelluksen Pro-version avulla voit lisätä ylimääräisiä työtiloja, joissa jokaisella työtilalla on mukautettu ajastinverkko ja oma ääni.

Koska siihen sisältyy myös sovelluksen sisäisiä ostoksia, voit piristää sitä toiveidesi mukaan. Se on yhteensopiva iOS 7: n tai uudemman kanssa ja kehitetty toimimaan iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa.

Paras erän joukossa

MultiTimer on ylivoimaisesti paras sovellus, jonka haluat asettaa aikajaksosi niin sujuvaksi kuin haluat. Koska se on huomattavan vaivaton toiminnallisuuden suhteen, se ylpeilee ominaisuuksilla varastaa sydämesi.

Rikkaiden ominaisuuksien vuoksi nautit todella siitä, että harrastat sitä kuten minä ..!

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja Apple Watch

Hinta: Ilmainen [Tarjoaa sovelluksen sisäistä ostoa]

Lataa MultiTimer

Uusimmat viestit