Paras iPhone 6 / 6s Plus -kameraobjektiivi vuonna 2021

Jopa ennen kuin iPhone saapui kadehdittavalla kameralla, rakastin jokaisen pakottavan hetken kaappaamista. Kiinnostukseni ylimääräisiin kuviin ylittää tavallisen linjan. Tämä on ensisijainen syy, miksi en kyllästy ottamaan upeita kuvia nopeasti käyttävillä iPhone 6 / 6s Plus -kameralinsseillä.

1. MACTREM

MACTREM esittelee täydellisen kameran linssisarjan, joka sisältää 20X teleobjektiivin, 205 asteen kalansilmäobjektiivin, 0,5X ultralaajakulmaobjektiivin ja muita välttämättömiä lisävarusteita, kuten yleisleikkeen, jalustan, silmäsuppilon ja EVA-laukun. Tämä 9-in-1-kameran linssisarja muuttaa iPhonen nopeasti kannettavaksi teleskoopiksi.

Perhekuvissasi voit käyttää 25X supermakro-objektiivia, joka voi suurentaa kohdetta 25 kertaa; tämä antaa sinulle upeita lähikuvia. Näe ympäri maailmaa hauskimmalla tavalla käyttämällä 205 asteen kalansilmäobjektiivia.

Tutustu Amazoniin

2. Erligpowht

Erligpowhtin iPhone-objektiivisarja huolehtii kaikista valokuvaustarpeistasi. Yhdentoista erilaisen linssin avulla voit luoda kollaasin muistoja ikuisesti. Starburst ja kaleidoskoopin linssi antavat tähtivaloefektin ja päällekkäiset kuvat.

Lisää valokuviin lisää värejä Erligpowht tarjoaa neljä erilaista linssiä: suodatinoranssi, suodatinpunainen, vihreä ja sininen. 20-kertainen makro-zoomaus tuo kohteen lähemmäksi ja voit siepata sen kaikissa yksityiskohdissa.

Tutustu Amazoniin

3. XENVO

XENVO on valmistettu korkealaatuisesta optisesta lasista sekä kiinteästä metallista. Clarus 12,5x -makroobjektiivin avulla voit kaapata upeita lähikuvia. TruGrip-objektiivikiinnike tarjoaa kaivatun tarttuvan voiman linssien kiinnittämiseen iPhoneen. Tästä syystä sinulla ei ole haittaa upeiden kuvien napsautuksessa.

Sen mukana tulee LED-valo, jossa on kolme asetusta matala, keskitaso ja korkea. Ladattava LED-täytetty valo liitetään puhelimen kuulokeliitäntään. Tarttuva pinta on valmistettu pehmeällä kumilla, joka suojaa laitettasi. XENVO voi olla upea kauppa, jos et halua tinkiä laadusta ja luokasta.

Tutustu Amazoniin

4. Amir

Amir on erinomainen 3-in-1-HD-kameran linssi, joka on laajentanut katselua 4x. 140 ° superlaajakulmaobjektiivin avulla voit ottaa upeita kuvia.

Makro-objektiivi on loistava ottaessaan lähikuvia. Korkealaatuisella lasilla, ammattimaisella HD-linssillä muotoiltu, se poistaa lasin heijastuksen sekä ei-toivottujen heijastusten aiheuttamat haamukuvat. Tämä kameran linssi voi olla pakeneva valinta ensi silmäyksellä.

Tutustu Amazoniin

5. TECHO

TECHO on upea 2-in-1-kameran linssi, joka on suunniteltu paitsi matkapuhelimiin myös digitaalikameroihin. Laajakulmalla tämä yleiskäyttöinen irrotettava HD-objektiivi pystyy ottamaan uskomattoman upeita valokuvia.

Leike voi liittää minkä tahansa 37 mm: n langan Digital SLR Pro -objektiivin iPhoneen. Siksi voit helposti muuttaa älypuhelimesi loistavaksi DSLR-kameraksi. HD-objektiivi pääsee eroon lasihahmosta ja haamukuvista. Huippuluokan alumiinirakenne tekee siitä erittäin kestävän.

Tutustu Amazoniin

6. VicTsing

VicTsing-kameran linssi on ehdoton hämmästyttävä. Tämä on 3-in-1-kiinnitettävä hyytelölinssi, joka loistaa upeiden kuvien ottamisessa. Kalansilmälinssi on varustettu sieppaamaan leveä, puolipallon muotoinen kuva. Makro-objektiivi kykenee ottamaan kiehtovia lähikuvia pienistäkin esineistä.

Tässä kirkkaalla lasilla valmistetulla objektiivilla on taitoa ottaa kristallinkirkkaita laukauksia aina, kun kaatat sen yli.

Tutustu Amazoniin

7. NELOMO

NELOMOn iPhone-kameran linssisarja sisältää vain kolme linssiä: kalansilmä-, laajakulma- ja makro-objektiivi. Jos et halua ammattimaisen näköistä linssisarjaa, tämä on paras valinta. Suojaa linssejäsi ulkoisilta vaurioilta NELOMO antaa kantolaukun, mikrokuituliinan puhdistusliinan ja mikrokuitupussin.

Voit pitää linssit laukussa ja viedä ne minne vain. Laajakulmainen kameran linssi on täydellinen ryhmäkuvien ottamiseen. Haluat myös mielellään kaapata maisemia plus-kokoisella iPhonellasi.

Tutustu Amazoniin

8. CamKix

Ammattilaatuisella optisella lasilla varustettu ja korkealaatuiseen alumiinisäiliöön koteloitu CamKix voi olla täydellinen laukaus kamerallesi. Kameran linssi on varustettu 12x optisen suurennuksen tuottamiseen.

Suurennusominaisuuksiensa ansiosta se on kykenevä tuomaan kohteet kauas ja lähelle maisemakuvia. IPhone-kameran linssi toimii tyylikkäästi kaikkien valokuva- ja videosovellusten kanssa. Voit määrittää sen nopeasti. Se on kevyt ja helposti kannettava.

Tutustu Amazoniin

9. OXOQO

OXOQO-kameran linssin tekee erityiseksi asiantuntemus ottaa loistava kalansilmämaailman kuva sekä äärimmäisen tarkat ja tarkat lähikuvat. Laajakulmaobjektiivin avulla voit ottaa upeita kuvia.

Tässä kameran linssissä on alumiinirunko, iskunkestävä silikageeli. Karkaistu lasi suojaa putoamiselta, naarmuuntumiselta, pölyn tunkeutumiselta ja vesiroiskeilta. M17-pohjaruuvi mahdollistaa paljon helpomman tarkennuksen.

Tutustu Amazoniin

10. JISUSU

JISUSU-kameran linssi on hieno, jotta voit ottaa joitain ikimuistoisia valokuvia. Halusitpa sitten napata mammuttijoukon, maiseman tai pilvenpiirtäjät, se tuottaa oikean lyönnin halutulla vaikutuksella.

Tämä korkealaatuinen kameran linssi laajentaa katselukulmaa 40%. Kalansilmälinssillä voit katsella kuvaa välillä 230 astetta. 12,5X-makro-objektiivin avulla voit nähdä kohteen kaikki elementit. Saatavilla on myös kaksi värivaihtoehtoa.

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä näistä iPhone 6 / 6s Plus -kameralinsseistä on pystynyt hurmaamaan sinut? Mikä on yksi laatu, jonka haluat nähdä jokaisessa linssissä? Jaa palautteesi kanssamme kommenttiosassa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found