Kuinka palauttaa poistetut WhatsApp-chat-viestit iPhonessa

WhatsApp on epäilemättä suosituin viestisovellus, jolla on yli 800 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa. Kyky antaa käyttäjien keskustella ystäviensä ja läheistensä kanssa helposti on tehnyt siitä erottuvan. Tästä riippumatta on olemassa useita ominaisuuksia, kuten puheviestit, puhelut ja paljon muuta, jotka ovat auttaneet valtavasti käyttäjien voittamisessa.

Nautin henkilökohtaisesti viestien tekemisestä paljon ystävieni kanssa WhatsAppia käyttämällä. Silloinkin kun olen keskustelujen kanssa valmis, tutustun mielelläni chat-historiaan ja koettelen ikimuistoisia hetkiä. Valitettavasti poistin vahingossa viestihistorian käyttäessäni sovellusta muutama päivä sitten. Ajatus menettää chat-historia ikuisesti sai minut todella surulliseksi.

Yrittäessäni saada poistettuja viestejä takaisin sain kuitenkin tietää joitain temppuja, jotka antoivat minun palauttaa ne helposti.

Kuinka palauttaa poistetut WhatsApp-viestit iPhonessa

WhatsApp ei tallenna chat-historiaasi palvelimilleen. Siksi se ei voi palauttaa poistettuja viestejä. Siitä huolimatta, jos olet varmuuskopioinut keskusteluhistoriasi iCloudin tai iTunesin kautta, saat ne takaisin.

(WhatsApp → Asetukset → Keskustelut → Chat-varmuuskopiointi → Varmuuskopioi nyt. Lisäksi on mahdollisuus ottaa käyttöön automaattiset tai ajoitetut varmuuskopiot. Napauta vain Automaattinen varmuuskopiointi ja valitse haluamasi vaihtoehto. Jos haluat myös varmuuskopioida videoita, käännä kytkimessä Sisällytä videot joka on automaattisen varmuuskopioinnin alla.)

Vaihe 1. Poistetun keskusteluhistorian palauttamiseksi sinun on varmistettava, että iCloud-varmuuskopio on olemassa. Mene vain kohtaan WhatsApp-asetukset → Keskustelut → Chat-varmuuskopio ja selvitä, milloin viimeinen varmuuskopio tehtiin.

Vaihe # 2. Poista WhatsApp iPhonesta. Napauta sovelluskuvaketta pitkään ja napauta sitten "X", joka tulee näkyviin, kun sovellus alkaa heilua. Näpäytä Poistaa vahvista ponnahdusikkunassa.

Vaihe # 3. Käynnistä seuraavaksi App Store. Etsi WhatsAppista ja asenna se.

Vaihe # 4. Ota Push-ilmoitukset käyttöön ja napauta seuraavalla näytöllä Hyväksy ja jatka.

Vaihe # 5. Sinun on vahvistettava puhelinnumerosi, jota käytät WhatsApp-tilillä.

Vaihe # 6. Napauta Palauta keskusteluhistoria.

Vaihe # 7. Saat kaikki viestisi, kun palautusprosessi on valmis.

Se on tehty!

Palauta WhatsApp Chat iPhone-varmuuskopiosta

Jos olet varmuuskopioinut iPhonen iTunesilla tai iCloudilla, saatat pystyä palauttamaan keskusteluhistoriasi.

Palauta iTunesin kautta

Vaihe 1. Liitä iPhone Maciin tai tietokoneeseen, johon olet tallentanut varmuuskopion.

Vaihe # 2. Käynnistä iTunes ja napsauta Tiedostot → Laitteet → Palauta varmuuskopiosta.

Vaihe # 3. Tarkista kunkin selän päivämäärä ja koko. Napsauta sitten Palauta.

Palauta iCloud-varmuuskopiosta

Sinun on ensin poistettava kaikki sisältö ja asetukset, koska voit palauttaa iCloud-varmuuskopiosta vain käyttämällä Set Up Assistant -ohjelmaa.

(Asetukset → Yleiset → Nollaa → Poista kaikki sisällöt ja asetukset). Palauta nyt laitteesi Set Up Assistant -sovelluksella.

Siinä kaikki siinä!

Kuinka pidät tästä aiheesta? Jaa palautteesi kanssamme kommentissa.

Voit myös lukea täältä:

  • iCareFone: Siirrä, varmuuskopioi ja palauta WhatsApp-tiedot

Uusimmat viestit