Parhaat lisävarusteet iPhone Xs Maxille ja Xs: lle vuonna 2020

Laita vain kätesi uuteen iPhoneen ja olet valmis tutkimaan parhaita lisävarusteita tarjotaksesi haluamasi hoidon kalliille älypuhelimellesi? Olen myös samassa veneessä ja etsinyt viime päivien pakollisia lisävarusteita iPhone Xs Maxille ja Xs: lle.

Onneksi vaihtoehtoja ei ole. Markkinat ovat täynnä tonnia lajikkeita premium-varoista edullisimpiin puolustajiin. Päivän lopussa kaikki menee mieltymyksesi ja vaatimuksesi mukaan.

Pidä mielessä erilaiset vaatimukset, olen järjestänyt tärkeimmät tarvikkeet iPhone Xs Maxille ja iPhone Xs: lle. Toivottavasti saatat löytää heitä paikalla sekä erityistarpeisiisi että erilaisiin tarpeisiisi! Tutkitaan luetteloa!

Parhaat iPhone Xs Max- ja Xs-lisävarusteet vuonna 2020

# 1. Näytönsuoja: ensimmäinen puolustuslinja iPhonellesi

Heti kun ajattelen suojata iPhonea vahingossa tapahtuvilta vaurioilta, mieleeni tulee ensinnäkin olennaisen puolustuksen tarjoaminen kosketusnäytölle. Se johtuu siitä, että näyttö on todennäköisesti haavoittuvin asia. Ja jos sitä ei hoideta asianmukaisesti, se voi vahingoittua korjaamattomasti.

Joten miten suojaat herkät asiat, kuten kosketusnäyttö?

Se on melko yksinkertainen, ja useimmat teistä tuntevat sen jo. Haluan kuitenkin korostaa kestävämmän ja pirstoutumattomamman näytönsuojan käyttöä; varsinkin ne, joiden kovuus on 9H ja joiden mukana tulee pinnoite pitämään tahra ja lika poissa.

 • Parhaat iPhone Xs -näytönsuojat
 • Parhaat iPhone Xs Max -näytönsuojat

# 2. Suojakotelo: Tarjoa tarvittava suojaus iPhonellesi

Vaikka minulla ei ole voileipiä, älypuhelimeni tapaa vahingossa pudotuksia silloin tällöin. Ja luulisin, että näin olisi monien (ellei useimpien) ihmisten kanssa.

Vaikka Apple väittää sisällyttäneensä vahvimman lasin vuoden 2018 iPhoneen, en aio ottaa asioita itsestäänselvyytenä. Loppujen lopuksi lasit ovat alttiimpia iskuille ja naarmuille. Joten, pidä iPhone suojaamattomana näitä vaaroja vastaan ​​omalla vastuullasi!

Miksi kannattaa ottaa riski ilkeillä putoamisilla, jos tiedät, että satunnaisia ​​luiskauksia tapahtuu jossain vaiheessa. Mikä on parempi tapa suojata iPhonesi kuin antaa sille suojapuku?

Kaikki iskunkestävät kotelot eivät ole isoja. Ja jotkut kannet ovat saaneet uskomattoman tasapainon ohut ja suojaava. Joten voit kiertää älypuhelinta tyylistä tinkimättä!

 • Parhaat sotilaallisen luokan kotelot iPhone X: lle
 • Parhaat sotilaallisen luokan kotelot iPhone Xs Maxille

# 3. Akkukotelo: Tonnia ylimääräistä mehua voimapelaajille

Seuraava rivissä on akku! Luulen, että kaikilla kolmella vuoden 2018 iPhonella on runsaasti akunkestoa perustarpeiden täyttämiseksi. Tarkoitan, että sinun ei tarvitse ajaa latureita aikaisessa vaiheessa useimmissa tapauksissa.

Jos kuitenkin pelaat korkean oktaaniluvun pelejä tai katsot elokuvia tuntikausia, tarvitset ehdottomasti jonkin verran apua älypuhelimesi virran pitämiseen.

Siinä tapauksessa, että haluat jatkossakin pommittaa punaiset pomot tai saada kiinni kuumista näytöksistä omaan tahtiisi, haluaisit mielelläni saada räikeän akun pitämään petoasi mehussa - ilman että nautintosi pysähtyy.

Lisäksi on olemassa melko monta akkukoteloa, jotka näyttävät melko ohuilta huolimatta suuren kapasiteetin akusta. Joten he sopivat hienosti laitteeseen ja antavat sinun myös synkronoida laitteesi tietokoneeseen ongelmitta. Voi kyllä, tutustu niihin, jotka tukevat myös langatonta latausta.

 • Parhaat iPhone Xs -kotelot
 • Parhaat iPhone Xs Max -kotelot

# 4. Langattomat kuulokkeet: Evergreen Music Companion

Toinen lisävaruste, jonka saatat joutua jatkamaan suosikkimusiikin hyödyntämiseksi parhaalla mahdollisella tavalla tai parantamaan handsfree-puheluita, ovat Bluetooth-kuulokkeet. Ja kun puhun langattomista kuulokkeista, huomioni herättää heti nimi "AirPods".

Jos et enää halua sotkea langallisten kuulokkeiden kanssa ja haluat melko hyvän vaihtoehdon suhteellisen kilpailukykyiseen hintaan, AirPodit ovat oikea tapa edetä. Lisäksi jotkut hienot kolmannen osapuolen kuulokkeet saavat työnne tyylikkäästi.

Tutustu Amazoniin

Tarkista myös nämä yhteenvedot:

 • Parhaat AirPods-vaihtoehdot iPhonelle
 • Parhaat Bluetooth-kuulokkeet iPhone Xs Maxille ja Xs: lle

# 5. Voimapankit: välttämätön omaisuutesi matkan aikana

Aikana, kun olet liikkeellä, haluaisit saada käyttöösi tonnia ylimääräistä mehua, jotta sinun ei tarvitse juosta seinälatureita uudestaan ​​ja uudestaan. Markkinat ovat täynnä paljon monipuolisia ulkoisia latureita.

Vielä parempaa, ne on pakattu jopa 30000 mAh: n akkuun (tai jopa yli) älypuhelimen lataamiseen jopa 10 kertaa. Joten, jos olet usein matkustava ja haluat saada runsaasti lisämaksua, kun soitat laitteeseesi täydellä mielenrauhalla, hanki yksi iPhonellesi.

 • Parhaat virtapankit iPhone Xs Maxille ja Xs: lle

# 6. Langaton autoteline: Pidä pedosi virrassa ja nauti parannetusta handsfree-kokemuksesta

Entä lisävaruste, joka voi tarjota paremman handsfree-kokemuksen asemasta? Sinä arvasit sen! Puhun auton kiinnikkeestä.

Jos käytät navigointisovelluksia, kuten Apple Maps tai Google Maps, navigoidaksesi kätevästi ajon aikana, puhelimen pidike voi olla sinulle erittäin kätevä. Se pitää laitteesi vakaana ja tarjoaa myös useita katselukulmia.

Markkinoilla on erilaisia ​​autotelineitä. Siksi yhden valitseminen voi kestää tehtävääsi ei ole koskaan iso juttu. Henkilökohtaisesti haluan käyttää magneettisia autotelineitä, koska ne tekevät asennuksesta ja poistamisesta uskomattoman suoraviivaisen.

Aivan kuten autoteline, autolaturi voi olla erittäin hyödyllinen, kun haluat antaa iPhonen turvallisesti liikkeellä. Jos käytät usein pitkää ajomatkaa, sinun tulee pitää laturi mukanasi varmistaaksesi, että älypuhelimestasi ei koskaan loppu höyryä.

Markkinoilla on laaja valikoima autotelineitä. Mutta viime aikoina paljon arvostusta ovat saaneet ne, jotka toimivat sekä kiinnikkeenä että autolaturina. Lisäksi niiden avulla voit käynnistää laitteen langattomasti.

 • Parhaat langattomat autolaturit iPhone Xs Max- ja iPhone Xs -laitteille

# 7. Langaton laturi: Ota käyttöön New-Age-lataustekniikka

Siitä lähtien, kun langaton lataus saapui iPhoneen, olen hyödyntänyt tätä lataustekniikkaa laitteen virran kytkemiseksi. Vaikka se ei ehkä ole vielä yhtä tehokas kuin langallinen lataus, se on ehdottomasti helpompaa.

Loppujen lopuksi kuulostaa hieman paremmalta pudottaa laite virtamattoon ja nähdä taikuuden tapahtuminen kuin etsiä Valaistuskaapelia ja kytkeä se Lightning-porttiin!

Joten jos haluat omaksua tämän uuden aikakauden lataustekniikan, sinun pitäisi saada yksi oikea. Lisäksi ne voivat toimia myös hyödyllisenä osastona.

 • Parhaat langattomat laturit iPhone X: lle ja Xs Max: lle
 • Parhaat AirPower-vaihtoehdot

# 8. Käsivarsinauhat: Pohjustettu kuntoiluhulluille

Haluatko tarkistaa viimeisimmät viestit tai vilkaista uusimpia ilmoituksia mukavammin jopa tiukkojen harjoitusten aikana? Käsivarsinauha voi olla kätevä esine älypuhelimellesi useista syistä.

Vaikka ne on suunniteltu enimmäkseen kuntoiluhulluille, voit käyttää käsivarsinauhaa myös matkoillasi tai vaellellessasi luonnossa. Lisäksi monet niistä antavat sinun kuljettaa kortteja ja avaimia turvallisesti. Ja kyllä, heijastinnauha on todella kätevä, kun päätät rikkoa kahvan ja mennä loputtomalle juoksulle pimeässä!

 • Parhaat iPhone Xs -hihnat
 • Parhaat iPhone Xs Max -hihnat

# 9. USB-laturi: Aika päästä turboahtimeen

Aikoina, kun älypuhelimesi on vähän virtaa tai on melkein menossa, tarvitset turboahtimen lataamaan sen nopeasti. Loppujen lopuksi kuka ei halua ladata iPhonea jopa 80% (tai noin niin paljon) vain puolessa tunnissa?

Valitettavasti iPhone Xs Max ja Xs eivät ole täysin mukana nopealla latauksella, koska USB-C: tä ei ole. Ja sinun on käytettävä ylimääräisiä dollareita turboahtimen hyödyntämiseksi. Tarkemmin sanottuna tarvitset USB-C-laturin ja USB-C-salama-kaapelin laitteen lataamiseksi niin suurella nopeudella.

 • Parhaat USB-C-laturit iPhone Xs Maxille ja Xs: lle
 • Paras USB C - salamakaapelit

# 10. Telakointiasemat

Olen rakastanut telakan käyttöä muutamasta tärkeimmästä syystä. Se ei ole vain luotettava latausteline, vaan myös hieno työkalu, jonka avulla voit pidentää mediaaikaa.

On olemassa useita telakoita, jotka on suunniteltu lataamaan sekä iPhone että pariliitetty Apple Watch samanaikaisesti. Joten sinun ei tarvitse ostaa erillistä laturia älykellollesi.

Onko sinulla useita iPhone-puhelimia? Miksi etsit ihanteellista järjestäjää lataamaan jopa 7 laitetta kerralla. Sisäänrakennettujen suojainten avulla ne tarjoavat tarvittavan suojan laitteillesi yleisiä uhkia vastaan, kuten oikosulku, ylivirta ja paljon muuta.

Siksi et voi pitää kaikkia laitteitasi täysin järjestäytyneinä, mutta myös koskaan päästää niitä voimattomiksi!

 • Parhaat iPhone Xs Max- ja iPhone Xs -telakointiasemat

# 11. Peliohjain - Bang On peliharrastajille

Entä ne, jotka rakastavat pelata pelejä tuntikausia? No, jos haluat olla pelisi kärjessä ampua vihollisiamme tai tuhota zombeja enemmän hohtoa, haluat, että sinulla on huippuluokan peliohjain.

Se ei vain takaa, että pysyt täydellisessä hallinnassa, mutta tarjoaa myös enemmän joustavuutta. Ja jonka olen kokeillut ja löytänyt upeaksi, on "SteelSeries Nimbus Gaming Controller". Jos haluat tutkia joitain muita suosittuja vaihtoehtoja, tutustu alla olevaan yhteenvetoon.

 • Parhaat Apple TV: n, iPhonen, iPadin ja iPodin peliohjaimet

Joten, tämä tiivistää tämän kattavan yhteenvedon uusien iPhonen tärkeistä lisävarusteista!

Pysy kuulolla lisää…

Kun sinulla on niin paljon vaihtoehtoja käden ulottuvilla, ei ole suuri kysyntä, joka on ajoitettu vastaamaan tarpeitasi täydellisesti. Kun olet nollannut prioriteettisi, luotettavan puolustajan tai resurssin valitseminen on muutaman napsautuksen päässä.

Saatat pitää myös:

 • Parhaat iPhone X-, Xs Max- ja XR VR -kuulokkeet
 • Parhaat iPhone XS Max -näytönsuojat

Uusimmat viestit