Parhaat iPhone 6 -kuoret alle 20 dollaria vuonna 2021

Sinun ei tarvitse kuluttaa omaisuuksia iPhone 6 -kuorelle, jotta saat laadukkaimman kotelon siihen. Osoittautuu, että iPhone 6: lla on melko joukko alle 20 dollarin koteloita, jotka voivat suojata iPhonea pölyltä, naarmuilta ja joskus jopa vahingossa tapahtuvilta pudotuksilta.

Olemme koonneet muutaman alle 6 dollarin iPhone 6 -kotelon. Amazonissa voit napata ne paljon vähemmän (joskus alle 10 dollaria). Ja nämä eivät ole vain pieniä tapauksia. Löydät myös upeita malleja. Sukella suoraan sisään.

# 1. Silkki VAULT

Etkö halua perinteistä lompakkokoteloa? Silk VAULT voi olla paikalla juuri sinun makusi mukaan!

Kotelolla on muotoiltu ulkoasu ja se kiertyy iPhonen ympärille saumattomasti. Pintakuvioiduilla sivuilla sinulla on ylimääräinen pito, joka vähentää luistamisen mahdollisuutta.

Tämän tyylikkään lompakkokotelon suurin kohokohta on kuitenkin piilotettu paikka, jossa voit säilyttää enintään kolme korttia ja dollarin setelin. Suojauksen osalta se on paikallaan vahvistettujen kulmien kanssa.

Siinä on myös näytönsuoja, joka tarjoaa lisäsuojaa iPhonen kosketusnäytölle. Lisäksi Silk VAULT on saatavana kolmessa värissä, kuten keskiyönmusta, tyynenvihreä ja punainen rouge.

USP: Piilotettu korttipaikka

Tutustu Amazoniin

# 2. Spigen nestemäinen ilma

Pidän todella Spigen Liquid Air -tyylikäs, mutta silti suojaava muotoilu. Kotelo on valmistettu korkealaatuisesta TPU: sta ja siinä on pehmeä pinta.

Pisteviivan ansiosta sinulla on parempi pito pitäen koteloa kämmenessäsi. Ilmatyynytekniikan ansiosta kaikki neljä kulmaa ovat saaneet ylimääräisen suojan.

Viistoreuna varmistaa, että näyttö ei liu'u, kun se asetetaan tasaiselle pinnalle. Lisäksi tarkat aukot antavat sinun käyttää kaikkia iPhonen portteja ja painikkeita mukavasti.

USP: Ilmatyynytekniikka

Tutustu Amazoniin

# 3. WenBelle Blazers -sarja

Jos kaipaat yksinkertaista mutta melko hyvää lompakkokoteloa, WenBelle Blazers -sarjalle voidaan antaa vakava ilme. Se on valmistettu laadukkaasta PU-nahasta. Sileän pintakuvion ansiosta sinulla on parempi pito.

Sinulla on kolme paikkaa korttien tallentamiseen, ja siellä on myös pieni tasku, jonka avulla voit pitää dollarin seteleitä sisällä. Pääasiassa magneettisen sulkimen ansiosta se pitää kaikki arvoesineet turvallisesti sisällä.

Voit myös kaksinkertaistaa etukannen, jotta voit katsella mediaa mukavasti vaakasuunnassa. Viimeinkin Blazers-sarjan kotelot ovat kolmivärisiä, ruskea, harmaa ja sininen.

USP: Klassinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 4. OtterBox-työmatkasarja

OtterBoxin COMMUTER SERIES -tapaukset eivät tarvitse lainkaan esittelyä. Kaksikerroksisen rakenteen ansiosta kansi on riittävän suojaava kestämään kolhuja.

Vahvistetut kulmat antavat sille lisävaikutuksen älypuhelimeesi. Takana on aukko, jonka avulla logo paistaa läpi.

Mitä painikkeisiin tulee, ne tuntuvat hyvin reagoivilta ja helposti painettavilta. Tämä ei ole kaikki, COMMUTER SERIES -tapauksia tukee elinikäinen takuu.

USP: Kaksikerroksinen rakenne

Tutustu Amazoniin

# 5. BAKESOG

Entä iPhoneesi esittely kristallinkirkas kotelo? Läpinäkyvä muotoilu BAKESOG varmistaa, että älypuhelimesi voi hehkua saumattomasti.

Kova PC ja pehmeä TPU ovat yhdessä antaneet kotelolle kaivatun kestävyyden kuoppien kestämiseksi. Pehmeä puskuri varmistaa paremman otteen, joka estää luistamisen.

Viistoreunalla kosketusnäyttö ei liu'u tasaiselle pinnalle. Lisäksi painikkeet ovat erittäin herkkiä ja niitä on helppo painaa.

USP: Kohonnut huuli

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on valinta?

Nyt kun olet vilkaissut edellä mainittuja tapauksia, ilmoita meille, minkä olet valinnut älypuhelimeesi. Ja jos löydät muita tapauksia, jotka kannattaa sisällyttää yhteenvetoon, ilmoita siitä meille alla olevissa kommenteissa.

Haluat tutkia:

  • Parhaat iPhone 6 -lompakkokotelot
  • iPhone 6 -kotelot
  • Parhaat iPhone 6 -kotelot
  • Parhaat iPhone 6 -telineet

Uusimmat viestit