Minkä tahansa tiedoston pakottaminen avaamaan Mac OS X: ssä [kaikki käyttöjärjestelmäversiot]

Olet ehkä kokenut, että kun yrität avata tiettyjä tiedostotunnisteita Macissa, se antaa virheen eikä anna sinun avata tiedostoa. Toisaalta olet melko varma, että Mac-sovellus tukee helposti avaamaasi tiedostoa. Joka tapauksessa, jos haluat pakottaa avaamaan minkä tahansa tiedoston Mac OS X: ssä, se on erittäin mahdollista.

Ainoa ehto on valita oikea sovellus tiedostolle. Jos esimerkiksi yrität avata tekstitiedoston, valitse tekstieditori eikä kuvankäsittelyohjelma. Joka tapauksessa kuvankäsittelyohjelma avaisi tiedoston, kun pakotat sen, mutta tulos ei ole odotettu. Siinä tapauksessa, jos pakotat avaamaan sovelluksessa tiedoston, jota ei ole tehty sitä varten, näet satunnaisia ​​merkkejä, joilla ei ole mitään järkeä.

Nyt kun sinulla on käsitys asioiden toiminnasta, voimme edetä. Prosessi on melko yksinkertainen ja vaatii vain vähän näppäimistön näppäimiä. Silloinkin olemme yrittäneet pitää sen yksinkertaisempana.

Kuinka pakottaa Mac avaamaan kaikki tiedostot OS X: ssä [toimii kaikille OS X: lle]

Vaihe 1. Pidä tiedosto kätevä, jonka haluat avata, sekä sovellus, jossa haluat avata.

Vaihe # 2. Pitää Komento + Optio painettuna vedettäessä tiedostoa sovellukseen.

Vaihe # 3. Tiedostosi pitäisi olla jo auki.

Kuten aiemmin sanottiin, tämä temppu toimii melkein koko ajan. Mutta loppujen lopuksi se riippuu siitä, minkä tiedostotunnisteen olet avaamassa ja joka myös missä sovelluksessa.

Piditkö tästä vinkistä? Jaa se ystävillesi ja auta heitä oppimaan jotain uutta.

Uusimmat viestit