Parhaat Super Mario Run -vaihtoehdot iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Super Mario Run on todellinen helmi, ja rakastan sitä! Hämmästyttävä mielen pyörii, ja seinähypyt ovat kiehtoneet minua paljon. Lisäksi en voi saada tarpeeksi Toad Rallya ja Kingdom Builderia. Mutta se ei tarkoita, että olen aina koukussa vain tähän peliin. Nämä ovat parhaita Super Mario Run -vaihtoehtojani iPhonelle ja iPadille, joita nautin pelata samalla hengityksellä.

# 1. Mario Kart -kierros

Moninpeli, Mario Kart Tour, antaa sinun pelata seitsemää muuta pelaajaa vastaan. Voit pelata tätä peliä pelaajien kanssa, jotka on rekisteröity pelin ystäviksi tai lähistöllä.

Kehittäjät ovat suunnitelleet reaalimaailman tunteen, joka vie sinut läpi suosittujen paikkojen ja kaupunkien maailmassa. Kierrokset pyörivät kahden viikon välein, ja suosikki Mario Kart -hahmosi saavat muunnelmia paikallisten makujen kanssa.

Nopea pääsy erilaisiin kohteisiin, jotka voivat sekoittaa asioita kilpailuradalla. Tunne jännitystä kytkemällä uusi Frenzy-tila päälle. Tämä tarjoaa sinulle rajoittamattoman määrän tuotteita ja tekee sinusta voittamattoman.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

#2. temppeli juoksu 2

Temple Run ei vaadi esittelyä, koska se on ollut fantastinen loputon juoksupeli kauan. Ja sen uusin versio on saanut paljon enemmän, jotta saat rakastua juoksemiseen, hyppäämiseen, kääntymiseen ja liukumiseen.

Suorita metsien, miinojen, vetoketjujen ja vaarallisten kallioiden läpi, kun yrität paeta kirotun epäjumalan kanssa. Kun uusia esteitä tulee jatkuvasti tietäsi, sinun on oltava erityisen varovainen kohdatessasi niitä kaikkia. Voitko kävellä puhetta? Löydä maata temppelin juoksulla 2!

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. Fun Run Arena 3

Nautitko moninpeleistä? Fun Run Arena 3 voi olla jännittävä vaihtoehto sinulle. Valmistaudu ja ohita ystäväsi tai satunnainen pelaaja esittelemään suuttumustasi.

Peli vaatii hyppäämistä ja esteiden välttämistä vauhdin ylläpitämiseksi. Muista jättää kaikki taaksepäin voittaaksesi kilpailun. Pelin konsepti saattaa kuulostaa hieman helpolta, mutta se on täynnä haasteita. Sama, se terävöittää kilpailutaitoasi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. Rayman-seikkailut

Rayman Adventures on tarkoitettu ihmisille, jotka ovat erittäin kiinnostuneita automaattisista peleistä. Peli vaatii sinua juoksemaan nopeasti, hyppäämään ja liukumaan useilla eri tasoilla; jokaisella on omat haasteensa. Sinun täytyy hypätä täydellisyyteen ja välttää esteitä varmistaaksesi, että pysyt radalla.

Kun sinun on pelastettava avuttomia Incrediballs-munia, olet keskittynyt enemmän. Päätehtäväsi on selvittää ja kerätä kaikki uskomattomat pallot ja tuoda heidät kotiin. Ruoki heitä tarvittavalla varovaisuudella, pelaa heidän kanssaan ja tee myös hienoa musiikkia saadaksesi hauskempaa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. Kameleontti

Chameleon Run on todella nopeatempoinen ja vaatii sinua olemaan yhtä aktiivinen voittaaksesi kilpailun. Se on upea auto-juoksija, jolla on hankala kierre.

Tule ... on aika juosta nopeasti, hypätä ja vaihtaa haastavien tasojen läpi! Varmista, että saavutat tavoitteesi älykkäästi saadaksesi palkintoja. Epälineaariset tasot, joissa on 3 päätavoitetta jokaisella tasolla, houkuttelevat sinua enemmän. Siinä on erinomainen hyppymekaniikka, kuten pään hyppy ja kaksinkertainen hyppy.

Yksinkertaisilla kahden painikkeen painikkeilla voit pysyä pelisi kärjessä ilman mitään ongelmia. Värikäs grafiikka lisää siihen vastustamatonta viehätystä.

Hinta: $1.99

ladata

# 6. Herra Jump

Kun aloitat herra Jumpin kanssa, et halua levätä hiljaa. Kuinka onnellinen tämä peli voi olla sinulle! Auta sankariasi hyppäämään vankalle tasolle. Varo ... Sinun on oltava älykkäin paras saadaksesi halutun tuloksen.

Se on kehitetty haastamaan taitosi hauskalla tavalla. Voit päivittää tämän hienon pelin avaamaan avaimen ja pelaamaan sitä ilman minkäänlaista häiriötä.

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. Punch Quest

Astu tähän tuikkivaan arcade-tyyliseen lävistyspeliin! Mietitkö kuinka pelaat tätä peliä vai pikemminkin kuinka lyödä vastustajasi lyönnillä? Voit hallita sitä vain napauttamalla vasemmalla ja oikealla peukalolla.

Slam-, uppercut-, pummel- ja jap-hirviöitä, kun juokset vankityrmien läpi. Haluatko olla aggressiivisempi? Aja vaarallinen dinosaurus, joka ampuu laseria murskata vihollisesi. Vielä parempi, voit avata useita voimakkaita liikkeitä muuttaaksesi itsesi lyömättömäksi taistelijaksi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. Juoksupeli - loputon juoksu

Rajoittamattoman hauskanpidon suhteen tämä on vertaansa vailla. Se on uusi loputon juoksupeli, jota olen halunnut pelata.

Sinun täytyy auttaa isoa kaveria juoksemaan niin kauan kuin mahdollista auttamalla sitä välttämään esteitä. Juoksu lumen ja jään läpi tarjoaa paljon hauskaa. Ja matkan varrella voit kerätä paljon makeita marjoja. Joten, aloita tällä yksinkertaisella juoksupelillä ja voita tonnia pisteitä ylistäaksesi tappajasi!

Hinta: Vapaa

ladata

# 9. Mos Speedrun

Etsitkö nopeatempoista juoksijapeliä? Mos Speedrun on se, mitä sinun pitäisi valita puuttuvan mausteen aikaansaamiseksi. Jopa 25 erittäin vaikeaa vaihetta, sinulla on täynnä aikaa tämän pelin jälkeen.

Entä kertoa ystävillesi kuinka paljon nautit nopeudesta? Nauhoita vain paras juoksusi ja jaa se. Avaa kaikki 12 kaunista pukua. Upea grafiikka ja mahtava alustadynamiikka tekevät sinusta riippuvuutta.

Hinta: $0.99

ladata

# 10. Vektori

Vector on loistava arcade-tyylinen peli. Se pakottaa sinut irtoamaan ja Kickstart loputtomasti. Upeilla Parkourin innoittamilla liikkeillä kohteliaisuus Cascadeur-animaatiotyökaluilla, se on jotain, josta et halua luopua niin helposti edes tuntien pelaamisen jälkeen.

Haastavat tasot paitsi testaavat taitosi myös tuovat tarvittavan mausteen pelikokemukseen. Kun jokaisen päivityksen myötä lisätään uusia kiehtovia haasteita, löydät aina jotain todella mukavaa, johon voit hemmotella itseäsi. Koska se on saatavana myös Facebookille, rakastat mennä siihen kavereidesi kanssa.

Hinta: $0.99

ladata

Siinä kaikki!

Paras panoksesi?

Joten mitkä ovat pelejä, jotka piristävät peliaikaa? Olisi hienoa tietää heidän nimensä.

Älä missaa myös näitä pelilistoja:

  • Endless Runner Games iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat strategiapelit iPhonelle ja iPadille
  • iPhone- ja iPad-pulmapelit
  • Parhaat kilpa-pelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit