Paras USB-C - Ethernet -sovitin MacBookille vuonna 2021

Apple näyttää olevan loputon pyrkimys mennä täysin satamaan. Se alkoi vuonna 2014, kun tekninen jättiläinen päätti poistaa Ethernet-portin MacBook-laitteistaan. Mac näyttää epäilemättä siistimmältä, mutta emme voi kieltää sitä, että langallinen internet on paljon nopeampaa kuin langaton. Tämän huomioon ottaen ajattelin jakaa joitain parhaita Internetissä saatavilla olevia MacBookin USB-C-Ethernet-sovittimia.

Mutta ennen siirtymistä niihin, tässä on luettelo MacBookeista, joiden kanssa voit käyttää USB-C: tä Ethernet-sovittimiin;

 • 13 tuuman MacBook Pro (2016 tai uudempi)
 • 15 tuuman MacBook Pro (2016 tai uudempi)
 • 16 tuuman MacBook Pro
 • 13 tuuman MacBook Air (2018 tai uudempi)
 • 12 tuuman MacBook (2015-2017)

Parhaat USB-C - Ethernet -sovittimet MacBook Prolle ja Airille

 1. Belkin
 2. Anker
 3. Bauihr
 4. UGREEN
 5. MCY
 6. JSAUX
 7. MOKiN
 8. Belkin Ethernet -sovitin + lataus
 9. uni-kauppa
 10. TP-Link
 11. uni USB-C-keskitin
 12. JYZZ

1. Belkin USB-C - Gigabit Ethernet -sovitin

Belkin on luotettava tuotemerkki kulutuselektroniikasta ja liitetyistä laitteista. Ehkä se antaa sille tilaa Applen virallisessa verkkokaupassa. USB-C - gigabitin Ethernet-sovittimessa on kompakti muotoilu ja hienostunut ilme. Se pariutuu saumattomasti MacBookin kanssa, jossa on USB-C tai Pro ja Thunderbolt 3 (USB-C) -portit, ja se tukee 10/100 / 1000BASE-T: tä virheettömässä yhteydessä.

Kaapelin pituus on 6 tuumaa, mikä antaa sinulle riittävästi tilaa sijoittaa se turvallisesti työpöydälle, kun se on kytketty laitteeseen ja ethernet-kaapeliin.

Hinta: $29.95

Tarkista Apple

2. Anker USB-C - Gigabit Ethernet -sovitin

Luettelomme toinen on toinen tunnettu brändi, jolla on yli 50 miljoonaa käyttäjää. Sovitin pystyy tarjoamaan nopeuden jopa 10/100 / 1000Mbps erittäin helposti. Se on 2,2 tuumaa pitkä ja 1 tuuma leveä ja painaa 1,1 oz, joten se on erittäin kompakti ja helppo kuljettaa taskussa. Lopuksi, jotta pysyt ajan tasalla liitettävyydestä, siinä on kolme LED-merkkivaloa. Punainen osoittaa, että se on päällä; Vihreä tarkoittaa, että Ethernet-kaapeli on kytketty, ja vilkkuva sininen valo heijastaa Internet-yhteyttä.

Hinta: $17.99

Tutustu Amazoniin

3. Bauihr USB 3.0 -keskitin Ethernet USB-C-sovittimella

Keskustele tekniikan ja luovuuden sekoittamisesta, etkä voi jättää mainitsematta Bauihr USB 3.0 Hub Ethernet -ohjelmaa USB-C-sovittimella. Edullisessa Ethernet-sovittimessa on myös kolme USB-liitäntää, joihin voidaan liittää hiiri, kiintolevy, tulostin, USB-tallennuslaitteet jne. Lisäksi se tarjoaa kaksoisyhteyden USB-kaapelilla. Sama voidaan muuttaa tyypiksi A silmänräpäyksessä. Se tarjoaa myös verkon nopeuden jopa 1000 Mbps ja siirtonopeus jopa 5 Gbps vaivattomasti.

Hinta: $16.99

Tutustu Amazoniin

4. UGREEN

Se pysyy uskollisena brändin identiteetilleen. Sovittimessa on RTL8153B-siru, joka tarjoaa vankan ja keskeytymättömän yhteyden. Verkon LAN-muunnin voi tarjota nopeuden jopa 10/100 / 1000Mbps ja on aidosti edullinen vaihtoehto MacBookin perinteiselle RJ45-portille. Suunnitteluestetiikka on tyylikäs ja kestävä alumiinikotelon kanssa. Lisäksi se on myös sormenjälki ja korroosionkestävä.

Hinta: $12.99

Tutustu Amazoniin

5. MCY 8-in-1 Type-C -keskitin

8-in-1-sovittimessa on kolme USB 3.0 -liitäntää, 1 4K HDMI -portti, yksi Ethernet-portti, 1 100 W PD USB-C -portti, yksi SD- ja 1 TF-korttipaikka. Se voi tarjota maksimaalisen HDMI-lähdön 3840 * 2160 @ 30Hz: n tarkkuudella. Sovitin saattaa tuntua hieman vievältä, mutta se johtuu useista lähdöistä. Ehkä tämä tekee siitä hieman tyyris verrattuna muihin luettelossa oleviin. Jos etsit jotain, joka palvelee useita tarkoituksia, tämän pitäisi olla täydellinen ostos.

Hinta: $29.99

Tutustu Amazoniin

6. JSAUX

Tyylikäs USB-C - ethernet-sovitin voi tarjota jopa 1000 Mbit / s nopeuden, jos sinulla on CAT6 tai uudempi Ethernet-kaapeli. Vaikka muotoilu kiinnittää huomiota, se on valmistettu kestävästä langasta ja alumiiniseoskuoresta, mikä tekee siitä parhaan valinnan. Liitäntäjohto kestää yli 15000 mutkaa. Ethernet-portin edessä on kaksi LED-merkkivaloa, jotka kertovat yhteyden tilan.

Hinta: $16.99

Tutustu Amazoniin

7. MOKiN USB-C - Gigabit Ethernet USB A 3.0 -sovitinkeskus

Luetteloon lisääminen on toinen moniporttinen USB-C Ethernet-sovittimeen. Se on saatavana avaruusharmaana ja hopeanvärisenä vaihtoehtona ja voi tarjota vakaan Internet-yhteyden jopa 1 Gbps: iin. 4-in-1 USB-C -sovittimen avulla voit käyttää Internetiä, siirtää tietoja jopa 5 Gbps nopeudella ja siirtää tietoja USB-A: n avulla. Sovittimen pituus on 90 mm ja leveys 23,5 mm, joten se on erittäin kompakti ja helppo kuljettaa.

Hinta: 16,88 dollaria

Tutustu Amazoniin

8. Belkin USB-C - Ethernet -sovitin + lataus

Toinen on johtavalta kytkettyjen laitteiden valmistajalta. Se, mikä tekee siitä kalliimman edelliseen sovittimeen verrattuna, on sen kyky antaa sinun ladata, kun olet yhteydessä Internetiin. Haluan mainita, että latausteho on jopa 60 W, mikä riittää laitteen lataamiseen. Sisältö vaikuttaa lopulta mittoihin, mikä ei tee siitä täydellistä taskuystävällistä lisävarustetta. Kuitenkin sen kantaminen kannettavan tietokoneen laukussa olisi erittäin helppoa. Tämän lisäksi kaikki on samanlainen kuin sen budjetin sisarus.

Hinta: $34.99

Tutustu Amazoniin

9. uni-kauppa

Tämä on voittamaton tekniikan ja kestävyyden yhdistelmä. Se on valmistettu kestävästä alumiinikotelosta ja voi tarjota jopa 16 Gbps: n vakaan yhteyden vaivattomasti. Pienikokoinen ja kevyt muotoilu tekee siitä ostamisen arvoisen. Langan pituus on riittävä, jotta se voidaan asettaa turvallisesti työpöydällesi ja kuljettaa sitä missä tahansa.

Hinta: $17.99

Tutustu Amazoniin

10. TP-Link

TP-Link ei ole uusi nimi Internet-yhteyslaitteissa. Siksi USB-C-Ethernet-sovittimen laadusta ei ole epäilyksiä. Sen mukana tulee USB-C 3.0 ja gigabitin Ethernet-portti, joka tarjoaa saumattoman yhteyden ja maksiminopeuden vaivattomasti. Se on suunniteltu parantamaan surffauskokemustasi, online-peliä, HD-suoratoistoa ja videopuheluita. Lisäksi se on tyylikäs ja taitettava muotoilu, joka tekee siitä fyysisesti taskuystävällisen.

Hinta: $14.99

Tutustu Amazoniin

11. uni USB-C-keskitin, RJ45 Gigabit Ethernet

Elegantin muotoilun ja merkittävän suorituskyvyn ansiosta uni ilmestyi jälleen päivän luetteloomme. Tämän erottaa edellisestä mallista sen kolme ylimääräistä USB 3.0 -porttia oheislaitteiden liittämistä varten. Se on suunniteltu kestävistä materiaaleista antamaan sinulle paras kokemus. Lopuksi voit liittää ja toistaa tarvitsematta muita ohjelmistoja tämän käyttämiseksi.

Hinta: $18.99

Tutustu Amazoniin

12. JYZZ

Luettelon viimeinen on edullisin ja edullisin JYZZin USB-C - Ethernet -sovitin. Se ei kuitenkaan vaaranna laatua ja tarjouksia. Se tarjoaa langallisen nopeuden jopa 1 Gbps. Siinä on myös kaksi LED-merkkivaloa, jotka osoittavat Ethernet-kaapelin ja Internet-yhteyden. Myyjä tarjoaa tällä hetkellä 30 päivän rahat takaisin -takuun ja kuuden kuukauden ilmaisen vaihtotakuun, jos saat viallisen kappaleen.

Hinta: $10.99

Tutustu Amazoniin

Mitä USB-C - Ethernet -sovitinta ostat?

Omistan Belkinin latausportilla varustetun sovittimen, ja se toimii hyvin, mutta vaihdan pian monen portin ethernet-sovittimeen. Valintani luettelosta olisi Bauihr USB 3.0 Hub Ethernet USB-C-sovittimella tai MCY 8-in-1 Type-C -keskitin.

Mikä on mielipiteesi tästä? Kumpi pidit eniten tai onko sinulla suunnitelmia ostaa? Älä unohda jakaa ajatuksiasi kommenttiosassa.

LUE LISÄÄ:

 • Parhaat pelitarvikkeet Macille
 • Parhaat MacBook-jäähdytyslevyt
 • Kuvankäsittelysovellukset Macille
 • Kuinka käyttää Ethernetiä iPad Prossa?

Uusimmat viestit