Parhaat terveystarvikkeet iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Digitaalisella elämällä on plussia, kun terveystarkkailumme, kuten viestintä, on tullut digitaaliseksi. Aikaisemmin jouduin pitämään päiväkirjaa verenpaineen, painon, sokeritason, sykkeen ja muiden terveystietojeni merkitsemiseksi. Nyt voin tallentaa kaikki mittaukset iPhoneen tai iPadiin. Kiitos kaikille niille parhaille iOS-terveystarvikkeille, jotka voidaan liittää iPhoneen ja iPadiin Bluetoothin kautta.

Terveystarvikkeet työskentelevät päivällä ja yöllä; aamulla voit tarkistaa verenpaineen ja sokerin. Ehkä vähän myöhemmin haluat mitata kehosi lämpötilan lämpömittarilla. Ja yöllä voit tarkistaa unesi. Suurin osa digitaalisista lääkinnällisistä laitteista on yhtä liikkuvia, joten voit viedä ne minne tahansa.

 1. Facelake
 2. Motiv Ring
 3. Withings
 4. iHealth
 5. QardioArm
 6. Withings Sleep Tracking Pad -tyyny
 7. Polar
 8. Kinsa
 9. BACtrack
 10. iHealth-pulssi

1. Facelake Portable EKG / EKG -näyttö

Facelake tuo kannettavan EKG / EKG-näytön, joka on suunniteltu seuraamaan sydämesi toimintaa riippumatta siitä, oletko kotona vai toimistossa. Tämä laite tallentaa paitsi sydämesi lyönnit myös valvoo 30 sekunnin yksikanavaista EKG: tä.

Kun olet saanut mittaukset, voit ladata tiedot iPhoneen tai iPadiin tallentaa, tarkistaa ja tulostaa. Voit ladata raporttisi PDF-muodossa ja näyttää saman lääkärillesi. Vaihtoehtoisesti voit lähettää PDF-tiedoston sähköpostitse kardiologille.

USP: Tunnistaa 12 sydänsairautta

Tutustu Amazoniin

2. Motiv Ring: kunto-, uni- ja sykemittari

Jos uskot, että koolla on merkitystä, tämä pieni rengas voi täysin lattian sinut. Tämä ei ole tavallinen rengas, jota käytät; se on kunto-, uni- ja sykemittari. Pienen koonsa vuoksi on yllättävää, että Motiv Ring voi seurata terveyttäsi. Se on jatkuva kumppanisi (24 x 7) seuraamaan vaiheita, etäisyyttä, sykettä, aktiivisuutta, poltettuja kaloreita ja unta.

Koska se on vedenpitävä ja kestävä, sinun ei tarvitse huolehtia sen suojasta hikeä ja vettä vastaan. 90 minuutin latauksen ansiosta tätä rengasta voidaan käyttää kolmen päivän ajan. Käytä USB-magneettista lataustelakkaa ja lataa rengas.

USP: Erittäin kevyt titaani

Tutustu Amazoniin

3. Withings Wi-Fi Digital Scale

Toisin kuin tavallinen digitaalinen asteikko, Withings seuraa painoasi (kg, lb, st), kehon rasvaa, vesitasoa, lihaksia ja luumassaa. Yksi tämän asteikon parhaista asioista on sen yhteensopivuus Apple Watchin ja Apple Healthin kanssa. Lisäksi voit synkronoida tämän mittakaavan yli 100 terveys- ja kunto-sovelluksen kanssa iPhonessa ja iPadissa.

Asteikko tunnistaa automaattisesti jopa kahdeksan henkilöä, jotta jokainen voi punnita itsensä ja käyttää henkilökohtaisia ​​painotietojaan. Vauva-tila on yksi tämän asteikon silmiinpistävistä ominaisuuksista; Ensinnäkin sinun on mitattava painosi ja astuttava vaaka-asteikolle. Vaaka tunnistaa vauvan profiilin nopeasti. Mittauksesi synkronoidaan iPhonen kanssa.

USP: Vauva-tila

Tutustu Amazoniin

4. iHealth Align -verensokerimittari

Yksi helpoimmista tavoista tarkistaa verensokerisi on iHealth Align -älyglukometrin käyttäminen. Lataa iHealth Gluco-Smart -sovellus iPhoneen, liitä iHealth Align puhelimeesi ja synkronoi laite. Aseta seuraavaksi nauha glukometriin ja seuraa verensokeriasi.

Tämä FDA: n hyväksymä ja kliinisesti validoitu glukometri ei tue iPhone 8: ta, iPhone X / XS: ää, XR: ää ja XS Maxia. Varmista, että iPhonessasi on iOS 7 tai uudempi versio. Pieni, älykäs ja kannettava tämä glukometri vaatii 0,7 mikrolitran verinäytteen verensokerisi seuraamiseksi.

USP: FDA hyväksyi

Tutustu Amazoniin

5. QardioArm

Terveydenhuollon ammattilaiset luottavat QardioArmin älykkääseen verenpainemittariin, sillä voit saavuttaa kliinisen tarkkuuden verenpaineen seurannassa kotona ja tien päällä. Ilmainen iOS-sovellus auttaa yhdistämään tämän laitteen iPhoneen. Lisäksi tämä laite toimii myös Apple Watchin kanssa.

Tämän laitteen kannettava ja älykäs muotoilu antaa sinun kantaa sitä matkalaukussa. Kevyellä näytöllä on terve akun kesto jopa vuosi, jos sitä käytetään usein. Suojattu tiedonhallinta auttaa sinua seuraamaan edistymistäsi iPhone-sovelluksessa, ja voit jakaa mittauksesi lääkärisi tai perheesi kanssa.

USP: Luotettavat terveydenhuollon ammattilaiset

Tutustu Amazoniin

6. Withings Sleep Tracking Pad -tyyny

Parempi nukkuminen tarkoittaa parempaa terveyttä. Withings-unimonitori analysoi nukkumistasi liikkeiden, hengitysnopeuden ja sykkeen perusteella. Nukkumisesi on jaettu kolmeen vaiheeseen: kevyt, syvä ja REM (nopea silmän liike). Seuraavana aamuna voit tarkistaa yöunesi kokonaiskuvan Health Mate iOS -sovelluksesta.

Tämä uniseuranta ottaa huomioon kuusi tekijää, joihin kuuluvat kesto, syvyys, säännöllisyys, keskeytykset, aika nukkua ja aika herätä. Kaikki nämä tekijät määräävät kokonaispistemäärän; paras on 100. Tämä uniseuranta havaitsee myös yön yli tapahtuvan sykkeen ja kuorsauksen.

USP: Unisyklianalyysi

Tutustu Amazoniin

7. Polaarinen sykemittari

Apple Watch sisältää joitakin parhaista terveysominaisuuksista, mutta kaikki iPhonen käyttäjät eivät omista Apple Watchia. Heille kolmannen osapuolen sykemittari on paras lisävaruste. Polar H10 on älykäs valinta, koska siinä on mukava Bluetooth HRM -rintahihna. Jos haluat osallistua moniin urheilu- ja kuntoilutoimintoihin, näyttö on täydellinen kumppanisi.

Tämän näytön huomattava piirre on GoPro-yhteensopivuus. Voit yhdistää Polar-sykesensorin GoPro-kameraan ja peittää sitten syketiedot tallennetulle videolle.

USP: GoPro-yhteensopiva

Tutustu Amazoniin

8. Kinsa QuickCare Smart -lämpömittari

Kinsa-älykäs lämpömittari on ensimmäinen asia, jonka valitset, kun joku perheestäsi sairastuu. FDA on hyväksynyt sen turvallisuuden ja tarkkuuden vuoksi tätä lämpömittaria voidaan käyttää kaikissa elämänvaiheissa, myös vastasyntyneillä. Joustavaa kärkeä voidaan käyttää suun kautta, peräsuoleen ja käsivarsien alle. Nopeat lukemat kahdeksassa sekunnissa.

Voit liittää Kinsa QuickCaren iPhoneesi Bluetoothin kautta ja tallentaa yksittäisiä perheenjäsenprofiileja. Lisäksi lämpömittari antaa sinulle henkilökohtaisen ohjauksen siitä, mitä tehdä seuraavaksi.

USP: Tarkat ja luotettavat lukemat

Tutustu Amazoniin

9. BACtrack-alkometri

BACtrack-alkometristä on tullut suosittu iPhonen käyttäjien keskuudessa, koska se tarjoaa tarkkuuden poliisille. Tehokas alkometri näyttää arvion alkoholipitoisuudesta pro-luokan tarkkuudella. Kun kulutat liikaa alkoholia, sovellus auttaa sinua varaamaan Uber-taksin.

Kun veresi alkoholipitoisuus (BAC) palaa nollaan, ZeroLine-tekniikka antaa sinulle arvion. Laite on yhteensopiva myös iPhonen ja Apple Watchin kanssa. Lataa BACtrack-sovellus iOS-laitteellesi ja voit testata, seurata ja jakaa tietojasi.

USP: Poliisitason tarkkuus

Tutustu Amazoniin

10. Langaton iHealth-pulssioksimetri

Verenpainepotilaiden on seurattava valtimon hemoglobiinin toiminnallista happisaturaatiota ja sykettä. Tämä iHealthin langaton pulssioksimetri mittaa tarkasti aikuisten happisaturaatiota ja sykettä. Huomaa, että laitetta käytetään henkilöihin, jotka ovat vähintään 16-vuotiaita.

FDA ja Medical CE hyväksyvät tämän pulssioksimetrin. Siksi voit luottaa sen lukemiin, koska se on luotettava ja tarkka. Herkkä ja kannettava oksimetri on täydellinen, ja sen Bluetooth-tekniikka tarjoaa nopean yhteyden.

USP: Herkkä ja kannettava

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ystävät!

Yhteenvetona!

Bluetooth-tekniikalla on keskeinen rooli älykkäiden terveystarvikkeiden yhdistämisessä iPhoneen, iPadiin ja Apple Watchiin. Ennen kuin ostat mitään tuotteita, varmista, että laitteessa on hyvä Bluetooth tai Wi-Fi. Huomaa myös, että monet laitteet ovat yhteensopivia iPhone- ja iPad-laitteiden kanssa, joissa on iOS 10 tai uudempi.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

 • Parhaat iPhone Fitness -lisävarusteet
 • Unen seuranta iPhone-sovellukset optimaalisille unisyklille ja terveydelle
 • Parhaat Apple Watch-kuntosovellukset: Pysy terveyden huipulla
 • Parhaat iPhonen terveyssovellukset, joita ei kannata hukata

Mikä iPhonen terveyslisävaruste on sinulle tärkein? Jaa palautteesi meille kommenttikentässä.

Uusimmat viestit