Parhaat iPhone 8 -sotilaallisen luokan tapaukset vuonna 2021

Lasin takaosan ansiosta iPhone 8 tukee langatonta latausta. Lisäksi se tarjoaa myös parannetun otteen, jonka avulla voit pitää älypuhelinta mukavammin. Lasipaneelissa on kuitenkin yksi haitta. Se on rikkoutuvampi kuin metalli, jota käytettiin aiemmissa laitteissa, kuten iPhone 7: ssä. Se tarkoittaa, että sinun on tarjottava ylimääräinen suoja älypuhelimellesi, jotta se selviää ei-toivotuista iskuista hieman rohkeammin. Kurkista näihin parhaisiin iPhone 8 -sotilaallisiin koteloihin esitelläksesi laitteellesi luotettavamman kannen!

1. Rokform Rugged -sarja

Valitse Rokform Rugged -sarjan kotelot, jos et halua antaa mahdollisuuksia vahingossa tapahtuville putoamisille vahingoittaa älypuhelinta. Iskunkestävän rakenteensa ansiosta tämä tukeva kotelo suojaa älypuhelinta koko keholla. Siinä on kova PC-ulkopinta ja pehmeä kumitettu sisustus. Korotetulla kehyksellä on myös ylimääräinen näytönsuoja.

Sisäänrakennettujen magneettien avulla se toimii magneettisen autotelineen kanssa, jotta voit käyttää laitettasi handsfree-asemassa. Lopuksi voit valita kahdesta värivaihtoehdosta - Musta ja kirkas.

USP: Sisäänrakennettu magneetti

Tutustu Amazoniin

2. X-Doria Defense Shield -sarja

Valitse tämä panssaroitu kotelo X-Doria Defense Shield -sarjasta, jotta älypuhelimesi pääsee irti törkeistä kolhuista vahingoittumattomina. Valmistettu anodisoidusta alumiinista, TPU: sta ja polykarbonaatista, se on erittäin kestävä.

Selkeä muotoilu varmistaa, että iPhone 8 voi loistaa läpi ilman paljon esteitä. Pehmeä kuminen sisävuori estää naarmuja, kun taas liukastumattomat sivut tarjoavat paremman pidon. Tarkat aukot ja kosketuspainikkeet antavat sinun käyttää laitettasi kätevästi. Lisäksi voit valita sen kolmella värillä: musta, punainen ja ruusukulta.

USP: Pehmeä kuminen sisustus

Tutustu Amazoniin

3. Caseology Skyfall -sarja

Etkö halua piilottaa älypuhelimesi muotoilua? Valitse Caseology Skyfall -sarjan kotelot, jotta voit paitsi suojata laitetta myös piristää sitä aplombilla.

Selkeän muotoilun ansiosta tämä tapaus varmistaa, että iPhone on saanut vapauden kiinnittää kaikki huomiot. Valmistettu naarmuuntumattomasta akryyli- ja iskuja vaimentavasta tietokoneesta, se tarjoaa sotilaallisen tason suojan älypuhelimeesi. Korotetulla reunalla se suojaa myös kameraa ja näyttöä. Reagoivat painikkeet ja tarkat aukot tarjoavat vaivattoman pääsyn älypuhelimesi kaikkiin toimintoihin.

USP: Selkeä muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. Zizo

Tämä tapaus on tarkoitettu erityisesti ihmisille, jotka pudottavat iPhonen usein outoista paikoista ja korkeuksista. Zizon sotilasluokan kotelo iPhone 8: lle on läpäissyt tiukan pudotustestin, mikä osoittaa sen sitkeyden. Lisäksi korotetut reunat suojaavat näyttöä ja kameraa täydellisesti.

Kotelon takaosassa on myös jalusta, jonka avulla voit olla laiska ja katsella elokuvia handsfree-tilassa. Viimeisenä on kolme kirkasta värivaihtoehtoa.

USP: Tiukka pudotustestaus

Tutustu Amazoniin

5. X-Doria Defense Clear -sarja

Ensisijainen syy, miksi olen valinnut tämän X-Doria-kotelon Defence Clear -sarjasta, on se, että se on erittäin suojaava mutta melko ohut. Kaksinkertaisen suojaustason ansiosta se ei koskaan petä älypuhelinta; varsinkin kun se tarvitsee kipeästi apua selviytyäkseen ikävistä kolhuista.

Vaikka kova tietokone kaataa kuoppia, joustava TPU hajottaa iskut. Kumipinnoitetut sivut tarjoavat paremman pidon, mikä estää putoamisen. Etuosan kotelon huuli ei salli kaapimisen vahingoittaa kosketusnäyttöä. Taskuystävällisen ansiosta se liukuu tasaisesti sisään ja ulos taskusta. Lisäksi sinulla on kaksi väriä, joista valita: musta ja valkoinen.

USP: Selkeä muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. Caseology Parallax -sarja

Mikä tuo Caseology Parallax -sarjan tapauksen hyvälle sijalle, on suloinen suojauksen ja hoikkuuden yhdistelmä. Tämä tarkoittaa, että laitteesi näyttää edelleen tyylikkäältä tässä tapauksessa huolimatta siitä, että sillä on koko kehon suojaus.

Kaksiosainen muotoilu (PC ja TPU) on erittäin kestävä ja napsahtaa saumattomasti iPhoneen. Kuvioitu geometrinen kuvio tarjoaa paremman otteen, jotta se mahtuu mukavasti kämmenellesi. Reagoivat painikkeet tarjoavat tuntopalautetta, kun taas tarkat leikkaukset antavat sinun käyttää laitteen kaikkia ominaisuuksia. Ominaisuuksien ohella tämä vaikuttava sotilaallisen luokan kotelo on kuusi väriä: viininpunainen, mintunvihreä, mattamusta, tummansininen, laivastonsininen, musta / punainen.

USP: Kuvioitu geometrinen kuvio

Tutustu Amazoniin

7. Speck CandyShell

Kyky tarjota sotilasluokan suojaa (MIL-STD-810G pudotustestistandardit) huolimatta kapeasta profiilista tekee Speck CandyShellistä vakavan haastajan valitsemallesi.

Valmiina pehmeällä akryylikerroksella ja kestävällä tietokoneella, se on suunniteltu tarjoamaan luotettava suoja laitteellesi. Kestävän kulumisen ansiosta se pystyy hajottamaan iskut, mutta erittäin sileä sisävaippa estää sen.

Kumipäällyste tarjoaa tarvittavan joustavuuden laitteen pitämiseen mukavasti. Kosketusnäytöllä on lisäsuojaus etuhuulena. Lisäksi CandyShell on saatavana kolmessa väriyhdistelmässä: musta / liuskekiviharmaa, hiiliharmaa / keltainen ja violetti / oranssi.

USP: Pehmeä akryylikerros

Tutustu Amazoniin

8. Spigen Slim Armor - iPhone 8: n armeijan luokan kotelot

Spigenin Slim Armour -kotelot on suunniteltu paitsi erittäin suojaaviksi myös erittäin käytännöllisiksi. Tukeva kaksikerrosrakenne on panssaroitu korkealaatuisella polykarbonaatilla ja TPU-materiaalilla. Ilmatyynytekniikka on antanut kaikille neljälle kulmalle mahdollisuuden vastustaa iskuja.

Sisäänrakennettu jalusta varmistaa, että Netflix-elokuvien kanssa vietetty aika pysyy sujuvana. Koska kotelo tukee langatonta latausta, sinun ei tarvitse irrottaa sitä, jotta voit ladata iPhone 8: n langattomilla latureilla. Lisäksi Slim Armor on saatavana yhdeksässä värivaihtoehdossa, kuten ruusukulta, pistoolimetalli, musta jne.

USP: 3D-käyrät tarjoavat paremman pidon

Tutustu Amazoniin

9. SUPCASE Unicorn Beetle PRO -sarja

Jos et halua lisätä älypuhelimeesi ylimääräistä irtotavaraa luotettavan suojan estämiseksi pudotuksilta, tämä SUPCASE Unicorn Beetle PRO -sarjan tapaus voi olla kokeilun arvoinen. Kova tietokone ja joustava TPU ovat yhdessä antaneet sille erittäin kestävän ilmeen. Vaikka vankka ulkokuori estää kuoppia, pehmeä sisävaippa pitää naarmut pois vaimentamalla iskuja.

Kaikissa kulmissa on lisäsuojus iskun hajottamiseksi. Etukotelossa on kohotettu reuna estämään näytön liukuminen pinnalla. Lisäksi tämä raskas kotelo on saatavana viidessä väriyhdistelmässä, kuten sininen / musta, vihreä / harmaa.

USP: Koko kehon suojaus

Tutustu Amazoniin

10. OtterBox DEFENDER -SARJA

OtterBoxin DEFENDER SERIES -koteloiden tiedetään olevan erittäin kestäviä ja kestäviä. Ja tällä on kaikki ainesosat olevan älypuhelimesi tehokas puolustaja. Kolmen suojakerroksen tukema se kestää erinomaisesti iskuja ja iskuja. Sileät sisätilat ja ylimääräiset kulmasuojat lisäävät sen asevarusteen voimaa.

Vyöpidikkeen kotelossa on turvallinen lukitusmekanismi, jonka avulla voit kuljettaa laitettasi haluamallasi mukavuudella. Kotelossa on myös jalustan rooli täydellisesti median aikana. Kamerassa ja näytössä on luotettava suojus korotetun kehyksen muodossa. Lopuksi, tätä suojakoteloa on saatavana kahdeksan väriä ja sillä on elinikäinen takuu.

USP: Vyöklipsi

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Minkä näistä iPhone 8: n sotilaallisista koteloista olet valinnut älypuhelimeesi? Oletan, että se on erittäin suojaava, mutta näyttää melko viileältä laitteessa. Olisi todella hienoa tietää sen nimi ja myös ominaisuudet, jotka haluat nähdä kestävässä kotelossa.

Saatat haluta myös tarttua näihin viesteihin:

  • Parhaat iPhone 8 -kotelot
  • Parhaat iPhone 8 -kotelot
  • iPhone 8 Nahkakotelot
  • Parhaat iPhone 8 -lompakkokotelot

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit