Parhaat iPhone 6s Plus -suojakotelot vuonna 2020

Yritämme joitain tai muita asioita, jotta iPhone 6s Plus pysyy minttu kunnossa. Kotelon ostaminen on ensimmäinen asia, jonka teemme sen jälkeen, kun olemme käsittäneet laitetta. Suurin osa tapauksista piilottaa upean Applen lippulaitteen kauneuden.

Tämän esteen voittamiseksi olemme valinneet joitain parhaita suunnittelijakoteloita iPhone 6s Plus -puhelimelle. Nämä tapaukset lisäävät ylimääräistä kauneutta ja täydellistä suojaa. Voit vapaasti risteillä luettelon ympäri ja tehdä ostoksesi.

# 1. Sumoon

Sumoon esittelee hybridi- ja raskaan suunnittelijakuoren iPhone 6s Plus -puhelimeesi. Normaalisti suunnittelijakoteloiden uskotaan olevan pehmeitä, mutta tällä on molemmat ominaisuudet: pehmeys ja vahvuus. Sumoon on lisännyt kolme suojakerrosta pitämään puhelimesi suojattuna iskuilta.

Tämä kotelo on valmistettu muovisesta takakannesta, muovipuskurista ja TPU-sisäkehyksestä maksimaalisen suojan takaamiseksi. Marmorinen ruusukullakuvio antaa kotelolle erinomaisen kauneuden.

USP: Kolmikerroksinen suoja

Tutustu Amazoniin

# 2. Chichic

Kiinnostukseni kohti mandala-muotoilua ei koskaan alistu. Tämä iPhone 6s Plus -kotelon muotoilukotelo heijastaa mustaa mandalaa, joka on veistetty keltaiselle puurakeelle. Kotelo, joka symboloi universumiamme, on valmistettu Dupontista, joka on korkealaatuinen raaka-aine.

Kehittynyt IMD-tekniikka ei koskaan haalistu tai siru. Kotelon estetiikka ei koskaan tule tapaamaan puhelimen muita toimintoja. Pääset helposti kaikkiin iPhone 6s Plus -laitteen portteihin ja painikkeisiin.

USP: Kohotettu huuli suojaa kameraa

Tutustu Amazoniin

# 3. MOSNOVO

Mikä tekee “MOSNOVOsta” niin viehättävän, on vaikuttava kukkakuvio. Kannessa on iskunkestävä TPU-puskuri ja kova PC-takapaneeli.

Kaksikerroksisella kotelolla kotelo kestää vaivattomasti säännöllisiä kolhuja. Joten tyyli ei tule suojan kustannuksella.

Selkeän muotoilun ansiosta kansi antaa älypuhelimen näyttää tyylikkyydeltään. Lisäksi MOSNOVO-suunnittelijakoteloissa on kymmenen tyylikkään värivaihtoehtoa.

USP: Kaksikerroksinen kotelo

Tutustu Amazoniin

# 4. Sonix

Sonixilla on vaikuttava valikoima iPhone 6s Plus -suojakoteloita. Tämä sitruunankuoren muotoilu näyttää mahtavalta iPhonellasi. Naarmuuntumattomalla suojapinnoitteellaan puhelin on täysin turvallinen. Lisäksi sinulla on täysi pääsy kaikkiin portteihin, jotka ovat helposti painettavissa.

Kotelossa on viistetty kameran reikä, joka suojaa iPhonen linssiä, kun laitat laitteen mille tahansa tasaiselle pinnalle. Tämä kotelo on yhteensopiva langattoman latauksen kanssa.

USP: Yhteensopiva langattoman latauksen kanssa

Tutustu Amazoniin

# 5. PIXIU

Entä menee erittäin kestävään suunnittelijakoteloon? PIXIU: ssa on iskuja vaimentava ulkokuori estämään jopa ikävien kolhujen vaikutukset. Kaikki neljä kulmaa on panssaroitu auttamaan älypuhelinta selviytymään pudotuksista hieman mukavammin.

Suunnittelun osalta PIXIU: lla on houkutteleva kuvio, joka näyttää hyvältä. Myös silikonihuuli suojaa kosketusnäyttöä naarmuilta. Vielä parempi, voit valita tämän vankan kotelon kolmella kauniilla kuviolla: vaaleanpunainen, ananas ja pioni kukka.

USP: Iskuja vaimentava ulkokuori

Tutustu Amazoniin

# 6. Viromo TM Prosidiosta

Siunattu silmiinpistävällä kukkakuvioinnilla, Viromo näyttää todella kauniilta. Pehmeä TPU-puskuri paitsi vahvistaa rakennetta myös antaa kotelolle mahdollisuuden kestää iskuja. Lisäksi sileä runko tarjoaa paljon paremman otteen, mikä tekee iPhone 6s Plus -laitteen pitämisestä helpompaa.

Läpinäkyvä takapaneeli antaa iPhonelle jonkin verran vapautta paljastaa edelleen viehätyksensä. Sekä suurella 5,5 tuuman näytöllä että kameralla on haluttu suoja hankauksia vastaan. Eikä siinä kaikki, matta pinta pitää sormenjäljet ​​kaukana, joten Viromo jatkaa parhaimmillaan.

USP: Silmiinpistävä kukkakuvio

Tutustu Amazoniin

# 7. BENTOBEN

Ananakset valkoisella pohjalla, joka on edelleen suljettu purppuraisilla reunoilla. Tämä luo tappajanäkymän, jota ihmiset haluavat tuijottaa. Kotelo on valmistettu kovasta tietokoneesta ja pehmeästä TPU-materiaalista, joka suojaa puhelinta pudotuksilta ja päivittäiseltä kulumiselta.

Kotelo on leikattu tarkasti, jotta voit helposti käyttää kaiuttimia, kameraa, mikrofoneja ja muita puhelimen portteja. Kohotetut huulet edessä ja linssireikä suojaavat puhelimesi kosketusnäyttöä ja kameran linssiä.

USP: Taiteellinen vetovoima

Tutustu Amazoniin

# 8. GVIEWIN

GVIEWIN esittelee yhden kiehtovista iPhone 6s Plus -suojakoteloista. Siinä on 12 viehättävää mallia, joten hieno puku phabletille on edelleen helppo tehtävä.

Erittäin joustavan materiaalin ansiosta kansi on helppo asentaa ja irrottaa. Kirkas puskuri yhdistettynä kiehtoviin kuvioihin varmistaa, että sen ei tarvitse ponnistella paljon huomion saamiseksi.

Ja viistetyn reunan läsnä ollessa kosketusnäytöllä on ylimääräinen suoja. GVIEWIN-kamerassa on myös kameralle suunniteltu suojarengas, joka pitää sen turvallisena.

USP: Lisäsuoja kameraa ja näyttöä varten

Tutustu Amazoniin

# 9. AlphaCell

AlphaCell tuo suunnittelijakotelon, jossa on mustavalkoiset nauhat takana. Suunnittelu antaa siistin ja puhtaan ulkonäön iPhonellesi. Samalla se sopii tiukasti puhelimeesi ja voit helposti irrottaa kotelon usein.

Tämä kotelo tunnetaan joustavuudestaan, ja siksi se palaa nopeasti alkuperäiseen muotoonsa myös sen jälkeen, kun koteloa on kierretty ja käännetty.

USP: Siisti ja puhdas ilme

Tutustu Amazoniin

# 10. KASESOFIA

Casesophy on suunnitellut tämän tapauksen vain tytöille. Silmiinpistävä kuvio punaisista ja vaaleanpunaisista ruusuista on luotu pehmeälle ja kestävälle silikonimateriaalille. Siten Casesophy valmisti vahvan kotelon, joka näyttää ainutlaatuisen tyylisi.

Tämä kotelo suojaa iPhonea tahattomilta putoamisilta ja kolhuilta. Koska kotelo ei ole ohut, et voi laittaa puhelinta taskuihisi. Mutta sitten voit aina tehdä vaikutuksen ystävillesi ja kollegoillesi tällä hämmästyttävällä suunnittelulla.

USP: Silmiinpistävä kuvio

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ihmiset!

Yhteenvetona…

Suunnittelijatapaukset lisäävät ainutlaatuisen persoonallisuutesi iPhoneen. Ne eivät ole vain muotia varten, koska ne on tehty kestämään päivittäinen kuluminen. Voit käyttää design-koteloita koristamaan iPhonesi ja suojaamaan sitä useilta vahingoilta.

Minkä suunnittelijakotelon haluat ostaa iPhone 6s Plus -puhelimeesi? Jaa palautteesi Facebookissa, Twitterissä ja Google Plus -palvelussa. Lataa sovellus, jotta voit selata muita iPhone 6s Plus -lisävarusteita.

Yhteenvetona…

Suunnittelijatapaukset lisäävät ainutlaatuisen persoonallisuutesi iPhoneen. Ne eivät ole vain muotia varten, koska ne on tehty kestämään päivittäinen kuluminen. Voit käyttää design-koteloita koristamaan iPhonesi ja suojaamaan sitä useilta vahingoilta.

Haluat ehkä tutustua muihin iPhone 6s -lisävarusteisiin:

  • Parhaat iPhone 6s Plus -vyöklipit
  • iPhone 6s Plus panssarilasi
  • Parhaat iPhone 6s Plus -tukikotelot
  • Parhaat iPhone 6s Plus -vedenkestävät kotelot

Uusimmat viestit