Turbo Boostin poistaminen käytöstä Macissa - Paranna akun käyttöikää

Jos et tiedä, Apple MacBooksissa on Intel-prosessorit. Näillä prosessoreilla on tekniikka nimeltä Turbo Boost, joka nopeuttaa prosesseja. Valitettavasti Apple ei ole antanut käyttäjälle mitään valvontaa tämän toiminnon poistamiseksi käytöstä tai ottamisesta käyttöön. Toisaalta, jos tämä toiminto on aktiivinen, se syö paljon MacBookin akkua.

Jos poistat Turbo Boost -ominaisuuden käytöstä, voit saada 25% lisää akun käyttöikää, mikä on valtava. Joten on parempi pitää se pois päältä, kun olet liikkeellä ja sinun täytyy työskennellä MacBookin kanssa. Seuraa vain alla mainittuja vaiheita oppiaksesi poistamaan Turbo Boost käytöstä Macissa.

Turbo Boostin poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön Macissa

Ennen kuin jatkat, varmista, onko MacBookissasi Turbo Boost -tekniikkaa vai ei. Voit tarkistaa tämän napsauttamalla Apple-logoa ylhäältä vasemmalta ja sitten sitten Tietoja tästä Macista. Kopioi nyt koko ensimmäinen rivi ja liitä tämä Google-hakukenttään. Lisää sana ”tekniset tiedot' lopussa. Ohita kaikki hakutulokset ja napsauta vain sitä, joka alkaa sanalla ”//support.apple.com”. Tämän sivun kohdassa Suoritin, katso onko sana Turbo Boost mainitaan tai ei. Jos kyllä, olet hyvä mennä. Jatka lukemista…

Vaihe 1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on ladata Turbo Boost Switcher.

Vaihe # 2. Kun olet ladannut, pura ZIP-tiedosto ja suoritaTurbo Boost Switcher.app“.

Vaihe # 3. Jos saat virheilmoituksen tunnistamattomasta kehittäjästä, siirry kohtaan Järjestelmäasetukset → Suojaus ja yksityisyys ja napsauta Avaa joka tapauksessa.

Vaihe # 4. Kun sovellus on käynnistetty, tilapalkissa näkyy ukkosen kaltainen kuvake. Napsauta kuvaketta ja napsauta avattavasta luettelosta Poista käytöstä Turbo Boost.

Se siitä; Turbo Boost on nyt poistettu käytöstä MacBookissasi. Voit toistaa viimeisen vaiheen ja napsauttaa "Ota Turbo Boost käyttöön" Käynnistä toiminto uudelleen.

Voit myös vilkaista näitä linkkejä

  • MacBook-näppäimistö ei toimi? Tässä on vianmääritysopas
  • Parhaat varkaudenestoreput MacBookille
  • Parhaat lisävarusteet 16 tuuman MacBook Prolle

Huomasitko akun suorituskyvyssä muutoksia Turbo Boostin poistamisen jälkeen? Jaa palautteesi kommenttikentässä.

Uusimmat viestit