Parhaat iPhone 8 Plus -kotelot vuonna 2021

Haluan käyttää folio-koteloa, jotta kukaan ei kurkista sitä, mitä kuuntelen tai jatkan iPhonellani. Se, jolla on korttipaikat ja rahaholkki, pysyy aina vaihtoehtona, kun olen liikkeellä. Suunnittelusta pidän tyylikkäästä. Ensinnäkin siistiin työstöön ja kestävään rakennukseen perustuvat, nämä ovat parhaita iPhone 8 Plus -kotelojani.

 1. SHIELDON
 2. ZOVER
 3. Dreem
 4. TANNC
 5. QIALINO
 6. TUCCH
 7. Maxboost
 8. Icarercase
 9. WenBelle Blazers -sarja
 10. iPulse

1. SHIELDON

Mikä tekee SHIELDON folio -kuoresta huippuluokan puvun iPhone 8 Plus -puhelimelle, on korkealaatuinen materiaali, joka on rikastettu erinomaisella ammattitaidolla. Lehmännahkainen naharakenne kestää täysin iskuja, kun taas TPU-sisustus mahdollistaa sen naarmuuntumisen. Hienostunut viimeistely, jonka päällä on näkyviä ompeleita, antaa sille huomattavan ilmeen.

Tässä nahkalompakkokotelossa on kolme korttipaikkaa ja sivutasku, johon voit kätkeä joitain dollarin seteleitä mukavasti. Voit myös kaksinkertaistaa sen katsellaksesi mediaa helpommin. Viimeinkin SHIELDON folio -lompakkokoteloilla on elinikäinen takuu, ja niitä on saatavana seitsemänä huomattavana värivaihtoehtona: musta, punainen, ruskea ja paljon muuta.

USP: Lehmän nahka

Tutustu Amazoniin

2. ZOVER

Katson “ZOVERia” yksinkertaisena folio-lompakkokotelona. Aidon nahan rakenne antaa sille tyylikkään muotoilun. Puskurin muotoilun ansiosta kotelo voi auttaa phabletiasi selviämään kolhuista helposti.

Kolme korttipaikkaa ja tasku käteistä takaavat, että sinun ei tarvitse kantaa erillistä lompakkoa. Vahvan magneetin avulla se pitää arvotavarasi turvassa. Lisäksi ZOVER on saatavana kahdeksassa kauniissa sävyssä, mukaan lukien punainen, tummansininen ja paljon muuta.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. Dreem

Tyylikäs muotoilu, Dreem on pohjustettu huippuluokan folio-lompakkokoteloksi. Korkealaatuinen käsityötaito on kaunistanut aitoa nahkarakennetta. Voit luottaa tähän folio-koteloon kestämään iskuja ja pitämään älypuhelimesi suojattuna naarmuilta.

Sen avulla voit tallentaa jopa 3-6 korttia ja jopa 5-10 dollarin seteleitä sisätiloihin. Stand-ominaisuuden ansiosta se on täydellinen veto hauskaa rakastavalle mediaajalle. Ei siinä kaikki; tällä folio-nahkakotelolla on yhden vuoden takuu ja sitä on saatavana useina väreinä, mukaan lukien tummansininen, sinivihreä, punainen jne.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. TANNC

Älä enää etsi tyylikästä nahkakoteloa iPhone 8 Plus -puhelimeesi. Tannc on saanut sinut peittämään vintage-tyylisen puhelimen kannen. Paksu mikronahka tarjoaa lisäksi riittävän suojan pölyltä, lialta ja pudotuksen pieniltä iskuilta.

Lisäksi? Siinä on myös karkaistu lasinen näytönsuoja näytön kiinnittämiseksi. Folio-mallissa on lompakko, jossa on kolme korttipaikkaa ja tasku joillekin laskuillesi. Lopuksi sitä on saatavana vain yhdellä värillä - ruskea.

USP: Karkaistun lasin suojus mukana

Tutustu Amazoniin

5. QIALINO

Kevyt ja kompakti muotoilu tekee QIALINOsta niin hyvän tarjouksen minimalistista muotoilua suosiville ihmisille. Valmistettu korkealaatuisesta nahasta, sillä on hienostunut ilme. Mikrokuituvuoren sisustus tarjoaa iPhonelle välttämättömän hoidon pitämällä naarmuja kohtuullisella etäisyydellä.

Sileän pinnan ansiosta se tarjoaa paremman otteen, joka ei salli liukastumista. Siinä on kolme korttipaikkaa ja rahaholkki käteisen sijoittamiseen. Lisäksi voit valita tämän hienostuneen folio-kotelon kolmessa värissä: musta, ruskea ja vaaleanpunainen.

USP: Mikrokuituliina vuori

Tutustu Amazoniin

6. TUCCH

Jos haluat ostaa kohtuullisen hyvän folio-lompakkokotelon edulliseen hintaan, harkitse tätä TUCCH-tarjousta. Se on valmistettu PU-nahasta ja siinä on tyylikäs käsintehty muotoilu.

Pehmeä nahkapäällyste tarjoaa mukavan tunnelman, kun taas TPU-kotelo antaa tarvittavan vastustuskyvyn pudotusten vaikutusten torjumiseksi. Kolme korttipaikkaa ja rahatasku tekevät siitä ihanteellisen matkakumppanin.

Etukansi on hyvä toimimaan väliaikaisena jalustana videon katselun elävöittämiseksi. Lisäksi voit valita TUCCHin joistakin merkittävistä värivaihtoehdoista, kuten sininen, ruskea, kuuma vaaleanpunainen ja paljon muuta.

USP: Tyylikäs ulkoasu ja käsintehty muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. Maxboost

Yksinkertaisesti sanottuna ääneni edullisimmasta, mutta erittäin vaikuttavasta iPhone 8 Plus -kotelosta menee tähän Maxboostin tarjoukseen. Saatavana vain 8,99 dollaria, se voi voittaa monet kollegansa useilla rintamilla.

Kansi on valmis pehmeällä PU-nahalla ja siinä on iskunkestävä sisustus lisäsuojaa varten. Luotto- ja henkilötodistuksillasi on iso turvatasku ja kolme lähtöpaikkaa.

Kun itsetukeva jalusta on aina valmis, vaakasuora katselu pysyy hauskana. Vielä parempaa, tämä lompakkokotelo toimii myös hienosti Qi-yhteensopivien langattomien laturien kanssa ja on saatavana mustana ja ruusukullana, ja sen päällä on luotettava elinikäinen takuu.

USP: Edullinen mutta erittäin vaikuttava

Tutustu Amazoniin

8. Icarercase

Pidätkö rikkaasta käsintehdystä muotoilusta? Jos kyllä, Icarercase folio -lompakkokotelo voi olla loistava valinta. Valmistettu aidosta lehmännahasta, se on älypuhelimesi pitkäaikainen kumppani.

Se on varustettu tarjoamaan koko kehon suojaa laitteelle. Kolme korttipaikkaa ja rahatasku voivat ihanteellisesti täyttää tehtävänne. Magneettinen hihna varmistaa, että iPhone ja muut arvoesineet pysyvät turvallisesti sisällä. Icarercase on saatavana vain kahdessa värissä: ruskea ja kahvi.

USP: Rikas käsintehty muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. WenBelle Blazers -sarja

Jos etsit yksinkertaista mutta toimivaa folio-koteloa, WenBelle Blazers -sarja mahtuu tarpeisiisi ihailtavasti. Matalaprofiilisen muotoilunsa ansiosta se näyttää ammattimaisesti. Pehmeä PU-nahkainen ulkopinta tuntuu mukavalta ja tarjoaa myös turvallisen otteen.

Pehmeän muotoinen sisustus takaa raapimisjäljet. Suojauksen osalta voit luottaa siihen, että se kestää iskuja. Kolme korttipaikkaa ja rahatasku auttavat sitä valitsemaan kaikki tärkeät ruudut. Ominaisuuksien ohella tämä kunnollinen folio-kotelo on kolmivärinen: sininen, ruskea ja harmaa.

USP: Matala profiili

Tutustu Amazoniin

10. iPulse

Runsas käsityönä valmistettu kotelo, kuten iPulse, ansaitsee huomionne. Italialainen täysjyväinen lehmännahka vahvistaa sen rakennetta ja lisää profiiliinsa vastustamatonta houkuttelevuutta. Sileällä nahkarakenteella on ratkaiseva rooli paitsi piton parantamisessa myös sen säilyttämisessä luokassaan pitkään.

Yksi henkilökorttipaikka, kaksi luottokorttipaikkaa ja iso tasku käteistä varten takaavat, että sinun ei tarvitse kantaa erillistä lompakkoa. TPU-sisustus tehostaa rakennustaan; jotta se kestää iskua. Kaiken kaikkiaan iPulse on saatavana useina väreinä - takana elinikäinen takuu.

USP: Sileä nahkarakenne

Tutustu Amazoniin

Mikä on suosikki foliotapauksesi?

On aika ilmoittaa meille iPhonen sydämen varastaman kotelon nimi? Onko urheilussa vintage-muotoilu vai trendikkään näköinen? Lisäksi kerro meille myös ominaisuuksista, joita haluat nähdä korkealaatuisessa folio-kotelossa.

Haluat ehkä tutkia myös näitä viestejä:

 • Parhaat iPhone 8 Plus -lompakkokotelot
 • iPhone 8 Plus -kotelot
 • Parhaat iPhone 8 Plus -puskurikotelot
 • Parhaat iPhone 8 Plus -kotelot

Uusimmat viestit