WinX MediaTrans: Monipuolisin iTunes-vaihtoehto

iTunes on valtava mediasoitin, mediakirjasto ja online-radiolähetys. Lisäksi se toimii kätevänä mobiililaitteiden hallintasovelluksena. Applen mediasoitin ei kuitenkaan ole täydellinen ja sillä on joitain haittoja. Tapauskohtaisesti, se ei ole aivan yksinkertaista, kun annat sinun hallita mediaa. Siitä huolimatta sillä ei ole intuitiivista käyttöliittymää; erityisesti valokuvien, videoiden ja musiikin tehokkaampaan käsittelyyn.

Menneet olivat päivät, jolloin iTunes oli vastuu sinulle! Anna WinX MediaTrans - pätevin iPhone- ja iPad-mediatiedostojen hallinta Windowsille. Erittäin intuitiivisen käyttöliittymän ja luotettavan toiminnallisuuden ansiosta MediaTrans on luokiteltu tehokkaammaksi vaihtoehdoksi iTunes for PC: lle. Joten mikä tekee tästä iOS-mediahallinnasta erottuvan ja kokeilemalla?

WinX MediaTrans - Ei vain iTunes-vaihtoehto, se mahdollistaa mediansiirron, muuntamisen ja muokkaamisen

Hallitse mediatiedostojasi täydellä mielenrauhalla

Heti siitä lähtien, kun aloin käyttää MediaTransia, ensimmäinen asia, joka kiinnitti silmäni, on helppokäyttöinen toiminto. Se pitää asiat yksinkertaisina; jonka avulla voit suorittaa tehtävän kivuttomasti. Käyttöliittymä on suunniteltu intuitiiviseksi, jotta voit tuntea olosi kotoisaksi työn tekemisen aikana eikä vaivaa lainkaan.

WinX MediaTransin avulla voit hallita iOS-laitteen mediatiedostoja mukavammin. Sen avulla voit muokata, järjestää ja siirtää tiedostoja helposti.

Usein olen huomannut, että muut kuin iTunes-kappaleet eivät soi, kun olen synkronoinut ne iTunesin kautta. Mutta tällä mediahallinnalla ei ole tällaista ongelmaa kappaleiden siirtämisessä tietokoneesta iPhoneen tai päinvastoin.

Salamannopea kuvansiirtonopeus

WinX MediaTrans siirtää valokuvasi nopeasti. Tämä tarkoittaa, että laitteesi ei jumidu, kun siirrät tiedostoja edestakaisin. Se väittää siirtävänsä 100 4K-kuvaa vain 8 sekunnissa. Ja kun olen antanut sille pitkän pyöräytyksen, voin turvallisesti sanoa, että se täyttää laskutukset ihastuttavalla tavalla.

Olen käyttänyt muita suosittuja iTunes-vaihtoehtoja, kuten AnyTrans ja iTransfer. Mutta mikään niistä ei ole antanut minun siirtää kuvia niin nopeasti.

Koska se tukee useita formaatteja, kuten JPG / PNG / GIF / BMP / TIFF, voit viedä kaikki valokuvat kätevästi iOS Camera Roll- ja kolmannen osapuolen sovelluksiin. Se on erinomainen työn sujuvuus.

Muokkaa musiikkikirjastoasi halutuksi

Voit mukauttaa musiikkikirjastosi mieleisekseen. Sen avulla voit tuoda / viedä kappaleita PC: n ja iDevicen välillä.

Voit luoda soittolistoja, soittoääniä ja pystyä muokkaamaan artisteja sekä albumin tietoja.

Sen avulla voit muuntaa musiikin MP3 / AAC-tiedostoksi automaattisesti.

Vedä ja pudota -ominaisuuden avulla voit siirtää kappaleita ilman vaivaa. Voit lisätä, viedä ja tehdä iPhonen soittoääniä ja jopa siirtää äänimuistioita tärkeimmällä mukavuudella.

On äärimmäisen käyttäjäystävällinen erätila, jonka avulla soittolistojen, albumien nimien ja tietojen muokkaaminen on sujuvampaa. Se auttaa sinua suorittamaan tehtävän sujuvammin ja säästämään myös arvokasta aikaa.

Muuntaa ja kääntää videot automaattisesti tasaiseksi toistoksi

Sovellus muuntaa ja kiertää videot automaattisesti tasaisen toiston saavuttamiseksi. Siksi nautit mediasta huippuluokan laadulla.

Henkilölle, joka pitää erityisesti hauskaa rakastavista videoista, pidän tästä ominaisuudesta todella paljon. Se tuo tarvittavan helppouden hyödyntää teräväpiirtoleikkeitä parhaalla mahdollisella tavalla joutumatta ongelmiin sopivimmalla hetkellä.

Voit varmuuskopioida iOS-laitteesi videoita. Koska se tukee useita formaatteja, kuten MP4, MKV, AVCHD, pystyt hallitsemaan suosikkihahmojasi halutulla tunnelmalla.

Pienentää videoiden kokoa jopa 50% ilman laadun heikkenemistä

Vielä yksi tämän ohjelmiston merkittävä piirre on, että sen avulla voit pienentää videoiden kokoa jopa 50% ilman laadun heikkenemistä. Kyky optimoida videoita vaikuttamatta laatuun tekee siitä valtavan keskeisen aseman ihmisille, jotka haluavat katsella videoita ja rakastavat pitää niitä paljon laitteessaan.

Sen avulla voit viedä / tuoda 4K- tai 1080p HD-videoita ja elokuvia PC: n ja iDevicen välillä erissä. Siksi sinulla ei ole vaikeuksia siirtää paljon Netflix- tai YouTube-videoita edestakaisin. Minulle videoiden siirtäminen erässä on iso juttu, koska se vie paljon stressiä.

Käytä iOS-laitettasi USB-asemana

Yksi tämän mediahallinnan merkittävimmistä ominaisuuksista on, että sen avulla voit käyttää iPhonea hyödyllisenä USB-asemana.

Siinä on "Flash Drive" -ominaisuudet, joiden avulla voit vetää ja pudottaa tiedostoja iPhonen muistiin.

Koska se tukee kaikkia tiedostotyyppejä, sinulla on tarvittava vapaus siirtää minkä tahansa tiedostotyypin. Vielä tärkeämpää on, että tästä toiminnosta on hyötyä, kun sinulla ei ole pääsyä ulkoiseen kiintolevyyn.

Täydellinen iTunes-opas ja mahdollisuus voittaa 1200 dollarin palkinto

Jos olet uskollinen iTunes-käyttäjä ja joudut usein käsittelemään lukuisia oppaaseen liittyviä kysymyksiä, viittaa MediaTransin yli 100 kysymykseen ja vastaukseen. Opas voi olla erittäin hyödyllinen ongelmien, kuten musiikin synkronoinnin ja virheiden palauttamisen, korjaamisessa.

Se ei ole kaikki, voit olla myös meemikuningas ja voittaa 1200 dollarin rahapalkinnon. Jos sinulla on taipumus luoda jotain todella hauskaa, osallistu tähän kilpailuun ja lunasta bonanza!

Hinta ja saatavuus

Voit kokeilla MediaTransin ilmaista versiota testataksesi toiminnot ennen siirtymistä premium-versioon. Ohjelmistosta on saatavana kolme premium-versiota: Yhden vuoden yhden vuoden käyttöoikeuden hinta on alun perin 39,95 dollaria, mutta tällä hetkellä se on saatavana 29,95 dollaria. Kahden tietokoneen käyttöikäinen lisenssi on 35,95 dollaria (alun perin hinnoiteltu 59,95 dollaria), kun taas 6 tietokoneen elinikäinen lisenssi on saatavana 65,95 dollaria (alun perin hinnoiteltu 119,95 dollaria).

ladata

Tuomio

Todellakin, MediaTrans on saanut runsaasti hihansa, jotta sitä voidaan pitää tehokkaampana iTunes-vaihtoehtona! Se on ihanteellinen mediasisällön varmuuskopiointiin ja synkronointiin tietokoneen ja iOS-laitteiden välillä.

Jos etsit parempaa iTunes-vaihtoehtoa PC: lle käsittelemään mediaa mukavammin, suosittelen sinua käyttämään MediaTransia. Se on monipuolinen ja täyttää tehtävänsä halutulla tuloksella. Lisäksi sillä on vertaansa vailla oleva siirtonopeus.

Mitä ajattelet siitä? Jaa ajatuksesi siitä alla olevissa kommenteissa.

Uusimmat viestit