Valokuvan kääntäminen iPhonessa tai iPadissa iOS 13: ssa ja iPadOS: ssa

Täydellisen selfien ottamisesta iPhonelle yksi temppusarja ei aina tuota oikeaa tulosta, vai mitä? Siksi on parempi etsiä tapoja tarkentaa kuvia niin, että ne näyttävät houkuttelevammilta.

Peilaus on loistava tapa saada kuva näyttämään paremmalta. Ja mikä voisi olla silmiinpistävä ominaisuus laukaisijoille, iOS 13 tarjoaa natiivityökalun valokuvan kääntämiseen tai purkamiseen iPhonessa tai iPadissa.

Siinä tapauksessa, että et ole kovin kiinnostunut valokuvauksesta ja ihmettelet, miksi helvetti haluat koskaan kääntää iPhonen kuvaa, haluan kertoa teille, että se on melko siisti kuvankäsittelytyökalu, jota ammattilaiset käyttävät eri tarkoituksiin. Esimerkiksi, jos valokuvassa oleva kohde näyttää vasemmalle, mutta haluat sen oikealle, tämä työkalu on erittäin kätevä.

Puhumattakaan, iPhone kääntää selfietä automaattisesti, kun olet ottanut ne. Vaikka ne näyttävät edelleen hyvältä, haluan henkilökohtaisesti peilata kuvan iOS-laitteelleni esteettisen osamäärän parantamiseksi. Joten olen todella iloinen siitä, että sen tekeminen on tullut paljon helpommaksi iOS 13: lla ja iPadOS 13: lla. Haluan näyttää, miten se toimii oikein!

Valokuvan kääntäminen iOS 13: ssa ja iPadOS: ssa

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Kuvat-sovellus iPhonessa tai iPadissa ja valitse sitten a selfie jonka haluat kääntää.

Vaihe # 2. Napauta nyt Muokata ja osui sitten pieni rajaustyökalu joka näyttää kahdelta leikkaavalta suoralta kulmalta.

Vaihe # 3. Napauta seuraavaksi kolmioiden kuvake vasemmassa yläkulmassa kääntääksesi kuvan nopeasti iOS- tai iPadOS-laitteellasi.

Voit poistaa kuvan kääntämisen napauttamalla tämä kuvake uudelleen. Se on melko suoraviivaista, eikö olekin?

Kuvan peilaus iPhonessa ja iPadissa Photo Flipper -sovellusten avulla

Etkö vielä käytä iOS 13: ta tai uudempaa? Ei hätää, koska on olemassa useita sovelluksia, joiden avulla voit kääntää kuvia iPhonellasi tai iPadillasi jopa vanhemmissa iOS-versioissa, kuten iOS 12 / iOS 11 tai 10. Vielä parempi: ne ovat saatavilla ilmaiseksi ja toimivat myös luotettavasti.

Joitakin suosikki Photo Flipper -sovelluksiani iPhonelle ja iPadille ovat:

Adobe Photoshop Express: Se on epäilemättä yksi parhaista iPhonen ja iPadin valokuvankäsittelyohjelmista useiden pro-työkalujen ansiosta. Lisäksi sen avulla voit myös kääntää kuvia helposti.

Hinta: Ilmaisen / Pro-version hinta on 4,99 dollaria kuukaudessa

ladata

Photo Flipper: Se on melko yksinkertainen valokuvavälilehti, jossa on perustyökalut. Ja se toimii luotettavasti ilman ongelmia.

Hinta: Ilmainen / 2,99 dollaria pro-versiolle

ladata

QuickFlip: Parasta QuickFlipissä on, että sen avulla voit peilata iPhonen valokuvan yksinkertaisella pyyhkäisyllä. Lisäksi sen avulla voit myös muuttaa kuvien kokoa nopeilla eleillä.

Hinta:Ilmainen / sovelluksen sisäinen osto

ladata

Valokuvapeilitehosteet: Tämä on tarkoitettu ihmisille, jotka rakastavat käyttää hienoja peiliefektejä. Monien muokattavien heijastusten ansiosta se tekee kuvien kääntämisestä hauskaa.

Hinta: Ilmainen / 3,99 dollaria / kuukausi pro-versiolle

ladata

Kuvan kääntäminen Photo Flipper -sovelluksella

Vaihe 1. Lataa Photo Flipper -sovellus laitteellesi ja avaa se.

Vaihe # 2. Napauta nyt valokuvapainike vasemmassa alakulmassa.

Sivuhuomautus: Voit myös napauttaa kamerapainike → Ja sitten napsauta kuva.

Vaihe # 3. Valitse seuraavaksi kuva, jonka haluat kääntää. Sitten, pyyhkäise vasemmalle / oikealle kuvan kääntämiseksi tai purkamiseksi heti.

Vaihe # 4. Napauta seuraavaksi Jaa-painike näytön oikeassa alakulmassa ja valitse sitten Tallenna kuva osakelomakkeessa.

Se on melkein kaikki!

Käärimistä…

Joten tämä on oikea tapa peilata suosikkikuvasi iOS 13- tai iPadOS 13 -laitteillasi. Tietenkin, jos laitteessasi on iOS 13: n uusin iterointi, prosessi on hieman suoraviivaisempi. Vaikka laitettasi ei päivitettäisi, kolmansien osapuolten valokuvasovellussovellukset saavat työn helposti. Puhumattakaan, jotkut heistä tarjoavat myös melko hienoja peilitehosteita tuomaan hauskoja elementtejä sekoitukseen.

Voit myös lukea nämä viestit:

  • Kuinka löytää tiedostokoko iPhonessa ja iPadissa
  • Parhaat WiFi-analysaattorisovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Kameransuodattimien käyttäminen iPhonessa 11, 11 Pro ja 11 Pro Max
  • Yötilan käyttäminen iPhonessa 11, 11 Pro ja 11 Pro Max

Mitä mieltä olet parannuksista, joita kuvavalokuvasovellus on saanut iOS 13: een? Olisimme iloisia saadessasi palautteesi alla olevasta kommentista.

Uusimmat viestit