Parhaat Halloween-sovellukset iPhonelle

Jee! Halloween on melkein täällä; on aika pukeutua, mennä temppuun tai hoitoon, osallistua tai järjestää juhlia ja päästä siihen pelottavaan, pelottavaan ja funky-uraan. Ja iOS-laitteesi avulla voit tehdä asioista vieläkin hauskempia. Joten, tarkemmin sanomatta, tarkista nämä hämmästyttävät ja parhaat Halloween-sovellukset iPhonelle, jotta voit lisätä kipinää juhliisi.

 1. Kasvit vs. zombit 2
 2. Creepypasta
 3. Taustakuvat Central
 4. Suuri kurpitsa, Charlie Brown
 5. myNoise
 6. PicCollage
 7. Bitmoji
 8. PicMonkey
 9. Onnittelukortit ja toiveet
 10. Spotify: Musiikki ja podcastit

1. Plants vs. Zombies 2 - Paras Halloween-peli

Palkittu strategiaseikkailupeli on julkaistu julkaisun jälkeen yli 200 miljoonalla latauksella, ja se on ollut katkottua peliä kaikille zombien ystäville. Ja mikä olisi parempaa aikaa tavata, tervehtiä ja voittaa legiooneja hauskoja zombeja kuin Halloween.

Puolusta puutarhasi, eli alueesi, rakentamalla hämmästyttävien kasvien armeija. Lataa heille kasvisruokaa ja strategoi älykkäästi suojellaksesi aivojasi rajuilta zombeilta.

Ps: Jos haluat pelata pelejä, tutustu erityisluetteloon löytääksesi upeita Halloween-pelejä.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

2. Creepypasta - koukuttavat kauhutarinat

Mikään ei ole pelottavampaa kuin hyvin kirjoitettu kauhutarina. Ja voit luottaa Creepypastaan ​​joillekin kylmille ja hanhenmakuille, jotka nostavat tarinoita. Sovelluksessa on yli 14500 käsin valittua tarinaa ja upeita hyödyllisiä ominaisuuksia.

Voit viedä minkä tahansa tarinan offline-tilaan ja lukea niitä tai kuulla äänikertomuksia. Lisäksi sovellus muistaa tarinan jättämäsi paikan, merkitsee ne luetuiksi ja tukee sujuvaa avainsanahakua.

Hinta: Ilmainen (Creepypasta Story Pack # 2 - 1,99 dollaria)

ladata

3. Taustakuvat Keski - Pelottavat taustakuvat käden ulottuvilla

Haluatpa sitten kauhistuttavan taustakuvan iPhonellesi tai Apple Watchille tai haluat tappaa sen Live-taustakuvalla, tämä sovellus on mielesi mukaan. Halloween-painos on jo valmis, ja luota minuun, se on oikea sekoitus kammottavaa ja hauskaa.

Toinen etu tämän tietyn taustakuva-sovelluksen lataamisesta on, että se päivittää taustakuvia säännöllisesti. Lisäksi sovellus on melko nopea esittämään Applen oletustapetteja ja tapahtumien inspiroimaa taidetta.

Hinta: Ilmainen (perus - 4,49 dollaria)

ladata

4. Suuri kurpitsa, Charlie Brown - Halloween-kokemus lapsille

Rakas Charlie Brown on tehnyt Halloweenista paremman jo yli 50 vuoden ajan. Sovellus kuvaa rakastettua televisio-ohjelmaa interaktiivisessa, lapsiystävällisessä graafisessa kirjassa.

Kun napautat sivua, hetket elävät animaation avulla ja vievät sinut läpi tarinan vaihe vaiheelta. Halloween-kokemukseen sisältyy myös puku leikkauksia ja kurpitsa veistosistunto.

Hinta: $4.99

ladata

5. myNoise - täydellistä taustamusiikkia varten

Olitpa sitten järjestämässä juhlia, menossa temppuihin tai herkkuihin tai valmistanut herkullisen aterian, oikea musiikki voi asettaa äänen. Ja vaikka myNoise on rentouttava, unia aiheuttava sovellus, se pakkaa joitain Halloweeny-kappaleita.

Sisäänrakennettujen äänitehosgeneraattoreiden, kuten Poltergeist, ansiosta voit toistaa erilaisia ​​pelottavia ääniä pelottavista huudoista, kaukaisista ukkoksista vankityrmin taustameluun.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

6. PicCollage - Luo hauskoja ja pelottavia kollaaseja

Tuo kuviin pelottavuutta runsailla Halloween-innoittamilla valokuvaruudukoilla, ylellisillä tarroilla ja juhlallisilla taustakuvilla. Olipa kyseessä sosiaalinen media tai henkilökohtainen käyttö, tämä on parhaita kollaaseja valmistavia sovelluksia.

Ja vaikka sinulla on paljon malleja pelaamiseen, sovellus harjoittaa myös freestyle-tilaa, joka tarjoaa avoimen kentän sisemmälle taiteilijallesi. Lisäksi voit myös jakaa taideteoksen maailman kanssa yhdellä napsautuksella.

Hinta: Ilmainen (Poista vesileima ja mainokset - 1,99 dollaria)

ladata

7. Bitmoji - Sano se ”Scarymojilla”

Tarrat ovat loistava tapa ilmaista mielialaasi ja mikä olisi parempi tapa sanoa hyvää Halloweenia sopivalla teemalla varustetulla Bitmojilla. Suosituimpien Emoji-sovellusten joukossa sen avulla voit luoda ilmeikkään sarjakuva-avatarin.

Pue avatarisi niin paljon pelottomuutta kuin haluat ja lähetä se mihin tahansa ryhmään tai henkilökohtaiseen viestiin eri alustoilla. Ja jos haluat astua vielä pidemmälle, tulosta Bitmoji tarrana, t-paitaan, muistikirjaan tai puhelinkoteloon.

Hinta: Vapaa

ladata

8. PicMonkey - Valmista Halloween-viestisi

PicMonkey on melko helppokäyttöinen kuvankäsittelyohjelma, joka sisältää tonnia perusmalleja, suodattimia, tarroja, taustoja ja kollaasiruudukoita. Sovellus toivottaa Halloween tervetulleeksi joka vuosi.

Joten sinun ei tarvitse etsiä sopivia taustoja, tarroja tai suodattimia, jotta valokuvissasi olisi pelottava, pelottava tai söpö halloween-vaikutelma. Olipa Pinterest, Facebook, YouTube tai Instagram, sovelluksessa on malleja kaikille.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

9. Onnittelukortit ja toiveet - Sano se kortilla

Riippumatta siitä, kuinka vanha me saamme, henkilökohtaisen onnittelukortin saaminen on aina erityinen tunne. Ja yli 40 000 korttia lautasella, tässä sovelluksessa on e-kortteja joka tilanteeseen, mukaan lukien Halloween.

Kaikki oikean suunnittelun valitsemisesta muokkaamiseen ja lähettämiseen asianomaiselle henkilölle on erittäin yksinkertainen ja helppokäyttöinen prosessi. Se ei vie paljon aikaa, mutta tekee vastaanottimesta erityisen erikoisen.

Hinta: Ilmainen (vuosittainen PRO-tilaus - 2,99 dollaria)

ladata

Bonus

10. Spotify: Musiikki ja podcastit

Kun pidät juhlia viime hetkellä, ei ole aikaa järjestää upeaa Halloween-inspiroimaa soittolistaa. Mutta miksi huolehtia, koska lataamalla vain yksi sovellus, kaikki voidaan ratkaista.

Spotify-käyttäjät luovat usein upeita soittolistoja ja jakavat niitä vapaasti alustalla. Etsi vain Halloween tai pelottava-aiheinen, poista tai lisää kappaleita mieltymystesi mukaan, ja Tadda, juhlien soittolista on kaikki asetettu.

Hinta: Ilmainen (Spotify Premium alkaa 3,99 dollaria)

ladata

HYVÄÄ HALLOWEENIA

Syksyn myötä kauneus ja talviilma alkavat hiipua hieman, Halloween on loistava tapa aloittaa tuleva loma-aika. Toivottavasti sinulla on ikimuistoinen Halloween ja loppuvuosi eteenpäin.

Voit halutessasi kurkistaa:

 • Live-taustakuva-sovellukset iPhonelle
 • Musiikin suoratoistosovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Videonmuokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit