Parhaat iPhone SE -kotelot vuonna 2021

Applelta odotettiin pitkään pienempää iPhonea, ja brändi täytti ihmisten odotukset Apple Eventin maaliskuussa 2016. Heti kun Tim Cook ilmoitti iPhone SE: stä, iPhone-harrastajat alkoivat suunnitella budjettiaan tämän upean teoksen ostamiseksi. Mutta ennen tilauksen tekemistä suosikki iPhone SE -koteloillesi, sinun pitäisi olla yhtä huolissasi sen suojasta mahdollisia vaurioita vastaan.

1. Supacase

Supacase esittelee kestävän profiilin iPhone SE -kotelosta, joka on kehitetty raskaaseen käyttöön. Kotelo on tarkoitettu erityisesti käyttäjille, jotka lyövät ulkona usein. Kestävästä luonteestaan ​​huolimatta kotelo mahdollistaa iPhonen porttien, toimintojen ja herkkyyden täydellisen hallinnan. Arvostaa kaksikerroksista suojausta, joka säästää iPhonea putoamisilta ja kolhuilta. Kotelossa on myös vyöpidike, jolla voit kuljettaa iPhone SE: täsi kätevästi.

Hinta: Amazon kirjoittaa 17,78 dollaria, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazon.comista

2. OtterBox SYMMETRY -SARJA

Erittäin kestävä kansi tyylikkäässä muodossa. OtterBox SYMMETRY -SARJA on sellainen tapaus, joka punkkii useimmissa laatikoissa.

Parasta tästä kannesta on melko hyvä rakennuksen laatu. Siinä on kaksikerroksinen kotelo ja urheilutaskuystävällinen muotoilu. Joten kansi voi liukastua sujuvasti sisään ja ulos pienestä taskustasi.

Eikä siinä kaikki, SYMMETRY-SARJAN kannet ovat saatavana myös muutamilla kauniilla väreillä, kuten sininen, punainen, valkoinen ja tyylikäs musta.

Hinta: 14,94 dollaria Amazonissa tämän kirjoitushetkellä.

Osta se Amazon.comista

3. Maxboost

Kauneus on yksinkertaisuudessa. Tämän sanan jälkeen Maxboost loi sinulle yksinkertaisen mutta tyylikkään iPhone SE -kotelon. Kotelo tarjoaa monipuolisen suojan katetuilla kulmilla ja korotetulla reunalla, joka suojaa puhelimesi näyttöä. Vaikka laitat iPhonen kuvapuoli alaspäin, näyttö pysyy suojattuna. Kotelon sisäosa on valmistettu pehmeästä kankaasta, mikä estää naarmuuntumisen iPhone SE: ssä.

Hinta: 29,99 dollaria [13,99 dollaria Amazonilla tämän kirjoituksen yhteydessä.]

Osta se Amazon.comista

4. Caseologia

Jos etsit tyylikästä koteloa, jossa on riittävä suoja, lopeta etsiminen. Meillä on täydellinen kotelo sinulle. Caseologiassa on upea kotelo, jossa on tyylikäs ulkonäkö, joka lisää kuorrutuksen iPhone SE: n kauneuteen. Se on täydellinen yhdistelmä nahkaa ja muovia, joka on hyvännäköinen ja kestävä. Voit olla varma iPhonen SE turvallisuudesta niin kauan kuin se on Caseologian käsissä.

Hinta: 44,99 $ [13,99 $ Amazonilta, kun kirjoitamme tätä.]

Osta se Amazon.comista

5. Elago

Elago-kotelo voi toimia klassisena kankaana iPhone SE: lle. Saatavana eri väreinä, tämä tapaus voi olla täydellinen valinta; jos ostat kaikki värit, voit lisätä wow-tekijän mihin tahansa juhliin, johon osallistut. Pidä iPhone SE: tä tukevasti käsissäsi, koska kotelossa on liukumaton mattapinta, joka on päällystetty erityisen pehmeällä tunteella. Pääset helposti kaikkiin iPhone SE: n portteihin, paikkoihin ja painikkeisiin Elago-kotelon täydellisesti leikatulla aukolla.

Hinta: 19,99 dollaria [13,98 dollaria Amazonissa tämän kirjoitushetkellä.]

Osta se Amazon.comista

Voit myös tarkistaa täältä: Parhaat iPhone SE: n vedenpitävät kotelot.

Uusimmat viestit