RAW-valokuvien kuvaaminen ja muokkaaminen iPhonessa ja iPadissa

Kun etsin tinkimätöntä laatua, haluan kuvata RAW-valokuvia iPhonellani. Ja on useita syitä, miksi tämä kuvamuoto on kiistatta ensimmäinen valinta niille, jotka rakastavat huippuluokan kuvia kaikilla yksityiskohdilla.

Hieman enemmän taustaa ennen toimintaan ryhtymistä ...

Ei liian kauan sitten RAW oli saatavana yksinomaan DSLR-levyillä. Mutta iOS 10: n kanssa Apple päätti ottaa sen käyttöön iPhonessa ja iPadissa. Verrattuna muihin kuvamuotoihin, kuten JPEG ja HEIF (erittäin tehokas kuvamuoto), se pystyy napsauttamaan paljon enemmän tietoja varmistaen, että sinulla on haluttu hallinta useisiin olennaisiin asioihin, kuten väriin ja valoon jälkituotannon aikana. Siksi muokatuilla valokuvillasi on kosketusnäyttö.

IOS-tuesta huolimatta stock Camera -sovellus ei vielä salli RAW-kuvien sieppaamista. Monien suosittujen kolmansien osapuolten kamerasovellusten avulla voit kuitenkin rikkoa kahvan ja ampua sen tarvittavalla ohjauksella. Joten, aloitetaan!

RAW-valokuvien sieppaaminen iPhonessa tai iPadissa

  • Ensinnäkin, varmista, että sinulla on yhteensopiva laite. iPhone SE, 6s / 6s Plus, 7/7 Plus, 8/8 Plus, X, Xs, Xs Max ja XR ovat yhteensopivia sen kanssa
  • Mitä tulee iPadiin, sinulla on oltava uusimmat laitteet, kuten iPad Pro 9,7 tuuman, iPad Pro 10,5 tuuman, iPad Pro 12,9 tuuman (2. sukupolvi) ja uudemmat

Aloittamiseksi sinun on ensin ladattava suosikkikamera-sovelluksesi, joka sallii RAW-kuvauksen. Ne, jotka olen havainnut merkittäviksi, ovat - RAW +, halogenidikamera (5,99 dollaria), ProCam 6 (7,99 dollaria). Tässä testissä aion kokeilla RAW +: ta.

Tämä kamerasovellus on saatavilla ilmaiseksi ja vaatii iOS 11: n tai uudemman. Pitää mielessä; sinun on käytettävä pro-versiota (4,99 dollaria), jos haluat kaapata rajoittamattomia laukauksia.

Vaihe 1. Tuoda markkinoille RAW + laitteellasi.

Vaihe # 2. Säädä nyt tärkeitä asioita, kuten ISO ja suljinnopeus tarpeidesi mukaan. Napauta sitten laukaisin kaapata laukaus. Se on niin suoraviivaista.

Jos haluat saada lisää mukautusvaihtoehtoja, napauta asetuskuvake ja valitse sitten useista vaihtoehdoista, kuten Taso, Histogrammi, Varjovaroitus ja paljon muuta. Tarkista; on myös mahdollisuus kaapata RAW + JPG.

Joten, pelaa kaikilla, jotta saat ihanteelliset otokset kysyntänne mukaan.

RAW-valokuvien muokkaaminen iOS-laitteella

Useiden huippuluokan valokuvien muokkaajien ansiosta RAW-kuvien hienosäätö ei ole koskaan iso juttu. Adobe Lightroom CC: n ja Snapseedin kaltaiset tarjoavat sinulle laajan valikoiman työkaluja, joiden avulla voit suunnitella laukauksesi parhaan mielesi mukaan.

Annan laukauksen Snapseedille, koska se ei ole pelkästään voimapaketti, mutta tarjoaa myös enemmän joustavuutta.

Vaihe 1. Lataa ja käynnistä Snapseed (ilmainen / iOS 9 tai uudempi) iOS-laitteellesi.

Vaihe # 2. Napauta nyt (+) tuoda valokuvan missä tahansa ruudulla. Valitse sitten a RAW-valokuva kameran rullalta.

Vaihe # 3. Sen jälkeen hyödynnä laaja valikoima suodattimet kuten sileä, poppi, korostettava, haalistunut hehku ja paljon muuta kuvallesi suunniteltavaksi.

Katso Työkalut osio, josta saat tonnia käteviä työkaluja, kuten parantaminen, kiertäminen, hohto hehku ja paljon muuta.

Kokeile suosikkityökalujasi kuvan hienosäätöön. Kun olet valmis, paina Viedä vaihtoehto. Sitten voit jakaa sen, tallentaa sen muutoksilla, jotka voit kumota, tallentaa kopion tai yksinkertaisesti viedä sen pysyvillä muutoksilla. Valitse mikä tahansa vaihtoehto tarpeen mukaan.

Ole hyvä!

Käärimistä…

Joten voit napata laadukkaita ammattilaisten laukauksia ja suunnitella ne tyylikkäästi. Olitpa ammattikuvaaja tai haaveilet tulla suosittu, hyödynnä tätä vaikuttavaa ominaisuutta yhteensopivalla iOS-laitteellasi.

Haluat vilkaista myös seuraavia viestejä:

  • IPhonen tai iPadin kameran sulkimen äänen poistaminen käytöstä
  • Parhaat kameradronot: Ota kauneus taivaalta
  • Parhaat kameran sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Vinkkejä täydellisten selfien ottamiseen iPhonessa

Mikä on yksi parannus, jonka haluat nähdä iPhone-kamerasovelluksessa?

Uusimmat viestit