Spigenin Apple Watch -kotelot vuonna 2021

Viestintälaitteista on tulossa nopeasti osa rutiiniamme. Jos älypuhelimessamme tai kannettavassa laitteessamme menee pieleen, joku tuntee olevansa halvaantunut ja irrotettu maailmasta. Siksi tuotemerkit tuovat markkinoille myös lisävarusteita suojaamaan viestintälaitteitasi. Myöhään, Apple Watch on luonut kehyksen älykellonsa ympärille, jonka on tarkoitus tulla markkinoille huhtikuun lopulla. Kun asiakkaat valmistavat tälle Apple Watch -viivalle, he ovat yhtä innokkaita omistamaan Apple Watch -lisävarusteita, kuten kotelot, hihnat, hihnat, puskurikotelot, näytönsuojat ja paljon muuta. Tämän tarpeen tuntuessa iGeeksBlog on listannut erittäin hienon kokoelman Apple Watch -koteloita Spigeniltä - johtavalta brändiltä, ​​joka myy Applen lisävarusteita.

1. Erittäin ohut

Apple Watchin nestetilassa on kristallinkirkas TPU, joka on joustava ja kestävä. 0,8 mm paksu kotelo sopii täydellisesti kelloon ja voidaan poistaa helposti, kun haluat kiillottaa kotelon.

Tämän kotelon ohut rakenne antaa vähän painoa ranteellesi. Nauti kotelon läpinäkyvästä rakenteesta ja suojaa Apple Watchia.

Hinta: 14,99 dollaria Amazonissa

Tutustu Amazoniin

2. Tarkka sovitus

Tämä kova kotelo on valmistettu korkealaatuisesta polykarbonaatista, joka antaa täydellisen suojan Apple Watchillesi. Ohutrakenteinen Apple Watch -kotelo on piilotettu minimalistiseksi. Sen tarkka istuvuus ja siisti näyttö säilyttävät kellon alkuperäisen muodon ja ovat täysin yhteensopivia monitoimihihnan kanssa.

Kotelo on suunniteltu älykkäällä tavalla, joka paljastaa napit ja nauhan sisäosan nopean ja helpon pääsyn saamiseksi. Kotelo voidaan sovittaa täydellisesti Apple Watchiin.

Hinta:14,99 dollaria Amazonissa

Tutustu Amazoniin

3. Kova panssari

Elämä asettaa monia haasteita - fyysisiä ja henkisiä. Apple Watchin älykkäänä omistajana voit helposti käsitellä henkistä painetta ja fyysisiä rasituksia varten, tässä on kova Armor-kotelo älykellollesi.

Tämä kotelo on valmistettu korkealaatuisesta polykarbonaatista ja TPU: sta, jotka suojaavat Apple Watchiasi naarmuilta, iskuilta ja kolhuilta.

Kotelo ei koskaan estä painikkeiden ja hihnan säännöllisiä toimintoja; se tarjoaa aktiivisen, monikäyttöisen suojan kiireiselle elämäntavalle.

Hinta: 18,99 dollaria Amazonissa

Tutustu Amazoniin

4. Ilmatyyny

Tämän Apple Watch -kotelon ilmapehmustetut kulmat antavat upean ulkonäön ja täydellisen suojan mustelmista, iskuista ja naarmuista aiheutuvilta vaurioilta. Kotelon sisäosa on TPU ja ulkopinnassa polykarbonaattia.

Kotelo tuo molempien maailmojen parhaat puolet, koska sillä on vahva rakenne ja minimalistinen tyyli kaarevilla reunoilla, jotka antavat mukavan otteen. Lisäsuojan tarjoamiseksi tämän kotelon valmistajat ovat tehneet sen korotetulla huulella 1,2 mm.

Hinta: 19,99 dollaria (42 mm) | 17,99 dollaria (38 mm) Amazonissa

Tutustu Amazoniin

5. Joustava kestävä panssari

Mikä tahansa tavallinen tapaus ei kestäisi ajan testiä. Jos etsit sellaista, joka voi voittaa kalenterin, tässä on Spigenin kivinen ja kestävä panssarikotelo. Valmistaudu nyt suojaamaan Apple Watchisi naarmuilta, kolhuilta, iskuilta ja kolhuilta.

Tässä kotelossa on metalloitu painike, joka antaa sinulle hyvän kosketuksen. Tämä tunto takaa erinomaisen kokemuksen älykellostasi. Suojauksen mukana tulee tyyli, joka on vertaansa vailla.

Hinta: 14,99 dollaria Amazonissa

Tutustu Amazoniin

Uusimmat viestit