Puhelun odottamisen poistaminen käytöstä iPhonessa

Koputuspalvelu on kätevä ominaisuus. Mutta jos sinua häiritsee sen tekemä piippaus, haluat ehkä poistaa sen käytöstä. Sen jälkeen et kuule häiritsevää ääntä puhelun aikana. Anna minun näyttää sinulle kuinka se tehdään. Mutta ensin ymmärretään, mikä on koputuspalvelu;

  • Mikä on puhelun odotus?
  • Kuinka poistaa koputus käytöstä iPhonessa

Mikä on puhelun odotus?

Koputuspalvelu on operaattorikohtainen ominaisuus, joka ilmoittaa sinulle usein tulevan puhelun kautta, kun olet jo toisessa puhelussa.

merkintä: Jos sinulla on Dual-SIM-iPhone (iPhone Xs, XR ja uudemmat), koputus toimii vain, kun saat toisen puhelun samalla SIM-kortilla. Lisäksi se toimii, jos toiselle linjalle Wi-Fi-puhelut ovat käytössä ja datayhteys on käytettävissä.

Koputuspalvelu voi olla etu, kun sinulla ei ole varaa jättää väliin mitään tärkeätä puhelua. Kun kuulet äänimerkin, sinun on vain katsottava näyttöä tietääksesi, kuka yrittää tavoittaa sinut.

Joskus ihmiset voivat kuitenkin jatkaa soittamista, kun olet jo varattu toiseen puheluun, mikä voi olla ärsyttävää. Joten tässä on miten se kytketään pois päältä.

Kuinka poistaa koputus käytöstä iPhonessa

1. Avaaasetukset sovellus.

2. NapautaPuhelin.

3. NapautaPuhelu odottaa.

4. Odota muutama sekunti. Sammuta kytkin.

Tehty! Tämä ominaisuus on poistettu käytöstä heti.

Kun poistat puhelun odottamisen käytöstä, puhelut ohjataan automaattisesti vastaajaan (jos käytettävissä). Teknisesti sinulla ei ole mitään puhelua, ellei soittaja päättää katkaista yhteyden ennen kuin lähetät sinulle vastaajaviestin.

Koputuspalvelun poistaminen käytöstä voi täyttää puhepostisi melko nopeasti. Koska et saa minkäänlaista ilmoitusta puhelun aikana, sinun on ehkä muistettava tarkistamaan vastaajasi vastaamaan puheluihin.

Kirjautua ulos…

Näin voit poistaa puhelun odottamisen käytöstä iPhonessa. Suurin osa operaattoreista tukee sitä. Jos kuitenkin harvinaisessa tapauksessa et näe Koputus-vaihtoehtoa laitteen asetuksissa, ota yhteys operaattoriin selvittääksesi tämän. Lopuksi saatat haluta katsoa nopeasti joitain parhaita sovelluksia puhelujen tallentamiseen iPhonessa.

Uusimmat viestit