Parhaat iPhone 6s Plus -hihnat vuonna 2021

iPhone 6s Plus -laitteessa on 5,5 tuuman näyttö, mikä tekee siitä vähän päänsärkyä harjoituksen aikana. Olitpa seikkailija, joka kiipeää vuorille tai kovaa pyöräilijää, tarvitset varmasti käsivarsinauhan, jotta iPhone 6 Plus pysyy turvallisena ja moitteettomana. Olemme valinneet 10 parhaan käsivarsinauhan iPhonelle 6s Plus monista vaihtoehdoista.

1. KOTELO

SUPCASE on yksi suosituimmista tuotemerkeistä käsivarsinauhakategoriassa. Käsivarsinauha sopii käsivarren kooihin, joiden ympärys on 9-21. Sen lisäksi sinulla on vaivaton pääsy kaikkiin laitteen ominaisuuksiin. Käsivarsinauhaa voidaan käyttää myös itsenäisenä kotelona, ​​koska nauha on helposti irrotettavissa.

Pehmeä silikonikuori suojaa laitettasi tyhjästä. Jos etsit kahdenlaista käsivarsinauhaa. UPCASE on älykäs vaihtoehto, joka on otettava huomioon. Musta ja vaaleanpunainen ovat tämän käsivarsinauhan ainoat kaksi värivaihtoehtoa.

USP: Pehmeä joustava tarranauha

Tutustu Amazoniin

2. PORTHOLIC

PORTHOLIC tuo erittäin suuren käsivarsikotelon plus-kokoisille iPhone-laitteillesi. Voit asettaa iPhonen peitettynä OtterBox Defender- ja LifeProof-koteloilla. Tämä tarkoittaa, että sinun ei pitäisi poistaa tapausta ennen kuin aloitat harjoittelun aamulla. Toisin kuin muut käsivarsinauhat, PORTHOLIC antaa sinun rekisteröidä sormenjälkesi laitteen lukituksen avaamiseksi.

Tämä käsivarsinauha tekee elämästäsi mukavamman, sillä molemmilla puolilla on kaksi pussia, joihin voit tallentaa kuulokkeet ja avaimen. Sen heijastava nauha loistaa pimeässä, jotta sinut olisi näkyvissä ja turvallinen aikaisin aamuisin tai myöhään illalla.

USP: Sormenjäljen lukitustoiminto

Tutustu Amazoniin

3. Hammaspyörä

Kutsu sitä lompakkoksi, pussiksi tai käsivarsinauhaksi, ja se riittää palvelemaan monia tarkoituksia. Gear Beast -urheiluhihnassa voi olla jopa kolme korttia, hieman käteistä ja muita pieniä tavaroita pussi-cum-lompakossaan. Kuten muutkin bändit, Gear Beast -hihna on valmistettu erittäin pehmeästä neopreenimateriaalista, mikä tekee siitä hiki- ja liankestävää.

Tämä käsivarsinauha mahtuu helposti jopa 20 tuuman käsivarren kokoon laatikossa jo olevan käsivarsinauhan jatkeen avulla. Siinä on myös heijastava nauha, joka takaa turvallisuuden heikossa valaistuksessa.

USP: Erittäin mukava muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. Gear Beast Sports käsivarsinauha

Tämä Gear Beastin käsivarsinauha on saanut urheilullisen ilmeen. Se sopii iPhoneen jopa tukevalla kotelolla. Joten sinun ei tarvitse poistaa laitteen kantta ennen asennusta.

Voit käyttää kaikkia laitteen toimintoja ilman esteitä. Joustava hihna on täysin säädettävissä, jotta voit pitää iPhonen täydellisesti paikallaan.

Heijastava nauha varmistaa, että lenkkeilysi jatkuu sujuvasti myös pimeässä. Lisäksi kortissa on myös sisätasku.

USP: Elastinen hihna

Tutustu Amazoniin

5. Trianium ArmTrek Pro

Trianiumin ArmTrek Pro on jokaisesta näkökulmasta huippuluokan juoksuhihna. Se on valmistettu pehmeästä materiaalista ja siinä on tapausystävällinen muotoilu. Siten se sopii mukavasti iPhoneen useimmissa tapauksissa.

Voit käyttää usean paikan tarranauhaa pitämään iPhonen turvallisesti paikallaan. Reagoivan kosketusnäytön avulla voit käyttää laitettasi ilman haittaa. Lisäksi ArmTrek Prolla on seitsemän kaunista väriä ja se tukee elinikäistä takuuta.

USP: Tapausystävällinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. VUP

“VUP” on käytännöllisesti suunniteltu ja siinä on kaikki toiminnot, joita haluat korkealaatuisesta käsivarsinauhasta. Lycran ja neopreenimateriaalin käyttö tekee siitä ihoystävällisen. Hengittävä materiaali varmistaa, että tunnet olosi mukavaksi sitä käyttäessäsi.

Hikoa on ylimääräinen kangaskerros. Voit kääntää laitetta jopa 180 astetta saadaksesi paremman katselukulman. Täysin säädettävän nauhan ja joustavan tarranauhan avulla sinulla on tarvittava joustavuus pitääksesi iPhonen turvallisesti paikallaan.

USP: Hikiä kestävä materiaali

Tutustu Amazoniin

7. Newild

Newild on suunnitellut käsivarsinauhan, joka sopii sekä pedollesi että muihin pienikokoisiin iPhone-puhelimiin. Sen säädettävä hihna voidaan siirtää kahden reiän läpi; vaikka sinulla on iso hauis, voit käyttää tätä käsivarsinauhaa mukavasti. Tämän bändin takaosasta löydät avaimet ja kortinhaltijat talon avaimen ja luotto- / maksukorttien tallentamiseen.

Tämän käsivarsinauhan merkittävä piirre on kosketusherkkä kansi. Voit soittaa puheluja ja vaihtaa musiikkia poistamatta yhtyeä. Lykra- ja neopreenimateriaali suojaa iPhoneasi vedeltä ja hikiltä; voit jatkaa harjoituksiasi pitkään, vaikka sataa.

USP: Kosketusherkkä

Tutustu Amazoniin

8. Heimo AB66

Jos saat neljä tähteä yli 3500 asiakasarvostelusta, ansaitset olla yksi hienoimmista käsivarsinauhoista. Tribe AB66: ssä on tyylikäs muotoilu, joka ei ehkä kiinnitä silmämunia, mutta tavaroiden toimittamisessa on merkki.

Aika pehmeä materiaali on salaisuus sen takia, että se on niin joustava ja joustava. Se on mukavasti venytetty, mutta ei mene muodostaan.

Velcro tarjoaa sinulle olennaisen vapauden säätää käsivarsinauhaa mukavustasosi mukaan. Lisäksi voit valita Tribe AB66: n kahdeksassa viehättävässä värissä, mukaan lukien punainen, tummansininen ja harmaa.

USP: Joustava materiaali

Tutustu Amazoniin

9. iMangoo

iMangoo-käsivarsinauhapussi tarjoaa välttämättömän mukavuuden pitää älypuhelimesi turvallisesti paikallaan. Valmistettu korkealaatuisesta nailonmateriaalista, se on erittäin pehmeää. Voit kiinnittää sen tukevasti käsivarteen. Siellä on myös paikka, jossa pidät avaimet, kortit ja muut pienet asiat.

Lisäksi tätä käsivarsinauhaa on kolme houkuttelevaa värivaihtoehtoa, mukaan lukien vaaleanpunainen, punainen ja musta.

USP: Ensiluokkainen nailonmateriaali

Tutustu Amazoniin

10. LOVPHONE

“LOVPHONE” esittelee käytännöllisemmän käsivarsinauhan iPhone 6s Plus -puhelimelle. Pidän siitä eniten siitä, että se on yrittänyt vastata juoksijan kaikkiin huolenaiheisiin ja onnistunut tarjoamaan paremman ratkaisun useimmissa asioissa.

Vedenkestävä materiaali tarjoaa tarvittavan suojan iPhonellesi. Ja PVC-näytönsuoja tarjoaa paitsi paremman katselun myös pitää näytön suojassa naarmuilta.

Siinä on kuulokeliitäntä ja avain tasku, jonka avulla voit pitää arvotavarasi turvallisesti. Lisäksi mukana toimitettu heijastava nauha estää pimeyttä tulemasta esteeksi juoksun aikana.

USP: PVC-näytönsuoja

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos

Minkä käsivarsinauhan olet valinnut parantaaksesi urheiluaikaa? Kerro meille hurmaavan bändin nimi. Jos luettelosta on unohdettu yksi suosikki käsivarsinauhoistasi, ilmoita meille myös sen nimi. Ominaisuudet, kuten joustava materiaali ja kyky pitää iPhone 6s Plus lujasti ehjinä, tekevät näistä käsivarsinauhoista erittäin toimivia. Lisäksi ne ovat erittäin kestäviä ja helpon pääsyn laitteeseesi.

Haluat ehkä tarkistaa:

  • Parhaat iPhone 6s Plus -kotelot
  • Parhaat iPhone 6s Plus -kotelot
  • iPhone 6s Plus -tukikotelot
  • Parhaat iPhone 6s Plus -puskurikotelot

Uusimmat viestit