Parhaat iPhone SE -telakointiasemat vuonna 2021

Telakointiasemat eivät ole vain lisävarusteita iPhonelle tai iPadille, vaan myös työasemillesi, joissa vietät kolmanneksen päivästä. Pidät työpöydän siistinä ja puhtaana ja haluat parantaa hyvän olon tekijää. Telakointiasemat voivat lisätä itseluottamusta ja onnellisuutta muuten tylsää työpöytääsi. Meillä on sinulle parhaita iPhone SE -telakointiasemia. Työskenteletpä sitten toimistossa tai kotona, pidä iPhoneasi lähelläsi telakointiasemalla. Tarkista telakointiasemien väri ja koko ja valitse yksi sinulle.

 1. iMoreGro Phone Dock Station
 2. PRESS PLAY (Apple-sertifioitu) -voimalaituri
 3. Conido 3 in 1 -lataustelineiden pidike
 4. Lamicall S1 -puhelinjalusta
 5. YoFeW: n alumiinitelakointiasema
 6. Belkin Powerhouse -lataustelakka
 7. OMOTON-pöytäjalustan pidike
 8. Sinjimorun monitoimilataustelakka
 9. Rerii Bamboo Charge Stand alumiinipohjalla
 10. Aerb Bamboo Wood Bracket -telakointiasema

1. iMoreGro Phone Dock Station

IMoreGron telakointiasema lataa nopeasti iPhone SE: n ja synkronoi puhelimesi automaattisesti iTunes-kirjastosi kanssa. Tämä antaa sinulle kaksinkertaisen edun ladata puhelinta ja synkronoida tietoja samanaikaisesti. Telakointiteline on yhteensopiva salaman USB-kaapelin ja PC- tai seinälaturin kanssa.

Kumipehmuste pitää telakointiaseman tukevana tasaisella pinnalla, eikä sen luistoa estävä muotoilu salli pohjan liikkumista, vaikka asennat tai poistat laitetta.

USP: Naarmuuntumaton muotoilu

Tutustu Amazoniin

2. PRESS PLAY (Apple-sertifioitu) voimalaitustelakka

Tämä on jälleen yksi laadukkaimmista 2-in-1-telakointiasemista iPhone SE: lle ja Apple Watchille. Näyttelyä varastaa ensiluokkainen alumiinirakenne. Timanttileikatut reunat lisäävät sen ulkonäköä.

Siinä on kaksi USB-porttia (joista kummassakin on 2.4A-lähtö), jotta voit ladata laitteesi salamannopeasti. Telakka pitää laitettasi tavalla, jolla voit olla mukavasti vuorovaikutuksessa sen kanssa.

Lähinnä kiinteän kotelon ansiosta latausteline on erittäin kestävä. Tätä lataustelaa on kolme väriä: musta, hopea ja kulta. Lisäksi se on saatavana elinikäisellä takuulla.

USP: Kallista edestakaisin

Tutustu Amazoniin

3. Conido 3 in 1 -lataustelineiden pidike

Conidon telakka tukee Apple Watchia, AirPodeja ja iPhonea. Tämän lisäksi takana on kolme muuta USB-porttia, joita voidaan käyttää muiden laitteiden lataamiseen. Niin kauan kuin laitteidesi turvallisuus on huolissaan, telakointiasema on läpäissyt FCC-sertifikaatin. Se voi ladata kaikki laitteet turvallisesti samanaikaisesti.

Piirikortin älykäs mikropiiri tunnistaa USB-laitteen älykkäästi ja vapauttaa virran vastaavasti välttääksesi laitteen vahingoittumisen. Viimeiseksi on kolme värivaihtoehtoa, jotka sopivat huonekaluihisi.

USP: Lataa kuusi laitetta samanaikaisesti

Tutustu Amazoniin

4. Lamicall S1 -puhelinteline

Kun katson Lamicall-lataustelakkaa, on pari asiaa, jotka saavat minut haluamaan sitä. Ensinnäkin matalan profiilin muotoilu auttaa sitä sulautumaan helposti minkä tahansa huoneen sisustukseen. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää sitä missä tahansa - toimistossa, keittiössä tai makuuhuoneessa.

Toinen; sopiva korkeus, joka tarjoaa ihanteellisen katselukulman median katseluun. Koukkujen kumityynyt estävät naarmuuntumisen eivätkä anna laitteen liukua. Kaiken lisäksi telakalla on elinikäinen takuu.

USP: Yksinkertainen ja siisti muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. YoFeW-alumiinitelakointiasema

YoFeW: n USP on kyky olla erittäin toimiva telakka Apple Watchille, iPhonelle ja AirPodsille. Jos haluat jalustan kaikille näistä laitteista, sinun ei pidä antaa sille missaa.

Rakennuksen laadusta puhuen siinä on tukeva rakenne korkealuokkaisen ja hienostuneen alumiiniseoksen ansiosta. Luistamaton tyyny tarjoaa sille tarvittavan vakauden pitää laitteesi täydellisesti kaikilla pinnoilla.

Naarmuuntumaton pehmeä kumi takaa laitteidesi mukavuuden samalla kun ne latautuvat turvallisesti.

USP: Ihanteellinen pidike iPhonelle, Apple Watchille ja AirPodille

Tutustu Amazoniin

6. Belkin Powerhouse -lataustelakka

Tässä on yksinkertainen, mutta siististi suunniteltu telakointiteline Belkiniltä (yksi suosituimmista iPhone-lisävarusteiden valmistajista) iPhonelle. Se on melko kevyt ja pitää älypuhelimesi ja kellon pystyssä, jotta katselukokemus olisi mukava.

Hieman vinossa latausasennossa on mukava käyttää iPhone SE: n kosketusnäyttöä ja katsella videoita. Belkinin ainutlaatuinen tekniikka tunnistaa laitteesi automaattisesti ja tarjoaa nopeimman latausnopeuden. Lisäksi sinulla on muutama väri valita mustasta ja alati loistavasta hopeasta.

USP: Koteloystävällinen salamaliitin

Tutustu Amazoniin

7. OMOTON-yleispöytätelineen pidike

Kestävyys näyttää olevan tämän OMOTON-telakointiaseman pääkohde. Telakalla on 4 mm paksu alumiinirakenne, joka voi vaivattomasti ottaa satunnaisen lyönnin. Ja lisäämällä silikonityyny, latausteline varmistaa, että iPhone ja Apple Watch pysyvät naarmuuntumattomina.

Toinen huomionarvoinen asia on luistonestopohja, joka pysyy vakaana pitämällä kiinni laitteistasi. Katselukulmien osalta jalustaa voidaan säätää tarjoamaan mukavampi katselukulma. Näin ollen, vaikka iPhone SE: täsi mehustettaisiin, voit seurata viestejä ja jopa nauttia videopuheluista.

USP: Tukeva rakenne silikonityynyllä

Tutustu Amazoniin

# 8. Sinjimorun monikäyttöinen lataustelakka

C-muotoinen muotoilu tekee SINJIMORUsta välittömästi silmämunan kiinni. Tämän ainutlaatuisen muotoilun ansiosta sinulla on erittäin mukava katselukulma. Näin ollen laitteen käyttö on melko helppoa, kun sitä ladataan.

Telakointiteline on valmistettu huippuluokan alumiinista, jossa on timanttileikatut viivat. Voit myös asettaa iPhonen vaakasuoraan kirjoittamaan viestin mukavasti. Eikä siinä kaikki, SINJIMORU on saatavana kahtena kauniilla värillä: musta ja hopea.

USP: C-muotoinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. Rerii Bamboo Charge Stand with Aluminium Base

Suunnittelun kannalta Reriin latausteline on hieman erilainen kuin kaikki muut tässä kokoonpanossa mainitut asiakirjat. Teline on yhdistelmä bambupuuta ja alumiinia. Luonnollinen puu antaa esteettisen tunteen, mutta alumiinipohja vahvistaa sekä kestävyyttä että vakautta.

Toinen ominaisuus, jonka olen löytänyt huomattavan, on kyky pitää iPhonea sekä pysty- että vaakasuunnassa. Lisäksi telakka on myös säädettävissä toimimaan useimmissa tapauksissa. Siistiä kaapelienhallintaominaisuuden ansiosta Rerii varmistaa, että työpöytäsi pysyy siistinä.

USP: Valmistettu bambupuusta ja alumiinista

Tutustu Amazoniin

10. Aerb Bamboo Wood Bracket -telakointiasema

Jos ajattelet mennä hieman omituiseen, Aerb-puinen telakka voi olla hieno valinta. Bambu-puurakenteessa on sileä pinta ja se pitää iPhonesi, mikä varmistaa mukavamman katselukulman. Se on suunniteltu antamaan sinun ladata sekä iPhonea että Apple Watchia.

Pienikokoinen ja kevyt muotoilu tekee lataustelineen kuljettamisesta melko helppoa. Paremmalla kaapelihallinnalla se estää kaapelin häiriöt. Lisäksi siinä on myös paikka, jonka avulla voit pitää käyntikortin.

USP: Vaikuttava kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos

Ovatko nämä telakointiasemat voittaneet testisi? Näkemyksesi näistä lataustelineistä olisi mukavaa. Kerro meille myös ne ominaisuudet, joista et koskaan kompromissi ostaessasi lataustelakkaa iPhonellesi.

Henkilökohtaisesti haluan telakan olevan kompakti ja kevyt. Sen on voitava ladata laitteeni nopeasti ja turvallisesti. Varmista, että lataustelakka on MFi-sertifioitu.

Kaikilla näillä telakoilla on parhaat ominaisuudet ja ne sopivat helposti odotuksiisi - erityisten vaatimusten perusteella. Lisäksi ne on valmistettu erittäin kestäviksi.

Haluat ehkä myös tarttua näihin viesteihin:

 • Parhaat iPhone SE Bluetooth-kuulokkeet
 • 10 parasta iPhone SE -laturia
 • Parhaat iPhone SE -pankit

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit