Parhaat langattomat iPhone Xs Max- ja XR-laturit vuonna 2020

Vaikka en ole vielä siirtynyt täysin langattomaan lataukseen, haluan hyödyntää langattomia latureita voidaksesi käynnistää iPhonen mukavasti. Loppujen lopuksi on paljon helpompaa pudottaa älypuhelin ja antaa sen mehua kuin etsiä Lightning-kaapelia ja kytkeä laite lataamiseen. Etsitkö Qi-laturia uudelle iPhonellesi? Älä etsi seuraavia langattomia latureita iPhone X: lle, Xs Maxille ja XR: lle.

Ottaen huomioon erilaiset vaatimukset olen valinnut sekä langattomat lataustelineet että tyynyt. Jos nautit iPhonen käytöstä handsfree-tilassa, jalusta olisi sinulle parempi vaihtoehto. Kuitenkin, jos haluat omaksua matalan profiilin, tyyny voi olla hyvä valinta sinulle. Katso, mitä alla tarkastetuilla latureilla on sinulle varastossa!

Parhaat langattomat laturit iPhone Xs Maxille, Xs: lle ja iPhone XR: lle vuonna 2020

# 1. Anker PowerPort Wireless 5 -teline

En usko, että olet yllättynyt nähdessäsi Ankerin langattoman lataustelineen tämän kokoonpanon yläosassa. Tämä tuotemerkki on tunnettu korkealaatuisten laturien tuottamisesta iPhonelle.

”PowerPort Wireless 5” on hienostunut muotoilu ja varmistaa, että katselukulma on parempi, vaikka laitteesi olisi ladattu. Parasta on, että sen avulla voit käynnistää laitteen sekä vaaka- että pystysuunnassa.

Tarjolla olevan edistyneen suojajärjestelmän ansiosta se pitää yleiset vaarat loitolla. Lisäksi PowerPort Wireless 5 -telineellä on 18 kuukauden takuu.

USP: Parannettu katselukulma

Tutustu Amazoniin

# 2. Antye

Kaikki langattomat latausalustat eivät toimi saumattomasti useimmissa tapauksissa. Antyen mukana tulee koteloystävällinen muotoilu, jonka avulla voit käynnistää iPhonen kotelon kautta.

Vain 0,26 paksuudella Antye on valmiiksi erittäin kannettava laturi, jota voit mukavasti kuljettaa jopa pienessä taskussa.

Alumiinirakenne ja liukumaton pohja tekevät laturista erittäin kestävän. Ja kun monisuojausjärjestelmä on tulossa, se lataa älypuhelimesi nopeasti tarvittavalla turvallisuudella.

USP: Ensiluokkaista laatua avaralla alumiinimateriaalilla

Tutustu Amazoniin

# 3. Yootech

“Yootech” on suunniteltu tehokkaaksi langattomaksi laturiksi iPhonellesi. Se on pienikokoinen ja toimii useimmissa tapauksissa. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse poistaa kannen älypuhelimesta ennen pudottamista latausta varten.

Sileän pinnan ansiosta latausalusta suojaa laitetta naarmuilta. Lämpötilan säätötekniikan ansiosta se tarjoaa myös tarvittavan suojan laitteelle yleisiä vaaroja vastaan, kuten oikosulku.

Yootechin merkittävä piirre on, että sen LED sammuu automaattisesti 16 sekunnin kuluttua varmistaakseen, että se ei häiritse rauhallista unta.

USP: Tapausystävällinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 4. Seneo

Jos haluat ajatella huippuluokan langatonta jalustaa, pidä tämä Seneon tarjous tutkan alla. Siinä on melko kompakti muotoilu ja se pitää iPhonen täydellisesti.

Parasta tässä lataustelineessä on kyky tarjota mukava katselukulma. Siksi voit tarkistaa uusimmat hälytykset ja nauttia videopuheluista, vaikka laitettasi ladattaisiin.

Useiden suojausjärjestelmien ansiosta Seneo tarjoaa laitteellesi välttämättömän suojan oikosululta, ylivirralta ja muilta vastaavilta vaaroilta. Lisäksi tapausystävällinen muotoilu tekee siitä ajoitetun vaihtoehdon säännölliseen käyttöön.

USP: Erittäin tehokas

Tutustu Amazoniin

# 5. Vebach Dubhe 1

“Vebach Dubhe1” on erittäin toimiva Qi-sertifioitu langaton laturi iPhonelle ja muille yhteensopiville laitteille. Se on melko kevyt ja siinä on pieni jalusta, joten se ei vaadi paljon tilaa työpöydälläsi.

Edistyneen lataustekniikan avulla se ei vain lataa laitetta nopeasti, vaan tarjoaa myös tarvittavan suojan yleisiä uhkia vastaan. Koska se ei aiheuta melua laitetta ladattaessa, uni ei pysähdy.

Liukumattomalla matolla se pysyy vakaana tasaisella pinnalla. Viimeinkin Dubhe1: llä on 24 kuukauden rajoitettu takuu.

USP: Kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 6. XDesign

“XDesign” esittelee siistin langattoman laturin, joka merkitsee lähes kaikki tärkeät laatikot poikkeuksellisen käyttäjäystävällisiksi. Ominaisuuksista puhuttaessa siinä on liukastumisen estävä muotoilu, joka estää älypuhelimen hämmentymisen.

Pehmeän silikonimateriaalin ansiosta se suojaa iPhonea kulumiselta. Erinomaisella lämpötilan säätimellä XDesign mehuttaa laitetta turvallisesti.

Yksi huomionarvoinen asia on, että sinun ei tarvitse poistaa ohutta koteloa (alle 5 mm paksu) ennen laitteen asettamista lataamista varten. Se ei kuitenkaan toimi magneettilevyillä varustettujen kansien kanssa.

USP: Luistamaton muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 7. TEKNIIKKA

Olen löytänyt “TECHDOTYn” tehtävään asti eri näkökohdista. Ensinnäkin, se on hyvin rakennettu ja valmis olemaan pitkäaikainen hyödyke iPhonellesi.

Toiseksi laturin avulla voit sijoittaa älypuhelimesi paitsi vaakasuunnassa myös pystytilassa. Näin voit jatkaa median katselua handsfree-tilassa.

LED-merkkivalo antaa sinun seurata lataustilaa helposti. Luistamattoman maton sisällyttäminen on keskeisessä asemassa pitämällä jalustaa tukevana samalla kun pidät laitetta.

USP: Ergonominen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 8. Belkin

“Belkin” on pitkään ollut yksi suosituimmista iPhone-lisävarusteiden valmistajista. Siksi sinun pitäisi aina odottaa, että tämän tuotemerkin lisävaruste on huippuluokan.

Puhuminen teknisistä tiedoista; Belkinin langaton latausmatto tarjoaa nopean latauksen ja turvallisuuden. Pehmeän ja luistamattoman ulkopinnan ansiosta se ei salli laitteen luiskahtamista.

Se voi mehuttaa iPhonesi ohuilla koteloilla, joiden paksuus on enintään 3 mm. Koteloystävällisen suunnittelun lisäksi Belkin-laturilla on luotettava 3 vuoden takuu.

USP: Turvallinen lataus

Tutustu Amazoniin

# 9. Anker PowerWave

Tämä on jälleen yksi Ankerin langaton latausalusta tässä kokoonpanossa. ”PowerWaven” kohokohta on kyky ladata iPhonea jopa 30% nopeammin.

Siinä on ylivoimainen jäähdytysjärjestelmä, joka tarjoaa nopean latauksen ja estää myös laitteen ylikuumenemisen. Toinen laatu, joka erottaa sen useimmista langattomista latureista, on se, että se toimii myös kestävien koteloiden kanssa. Käyttäjänä et voi arvostaa tätä toimintoa.

Edistynyt suoja säännöllisiä vaaratilanteita vastaan ​​parantaa PowerWave-profiilia entistä vihreämmäksi laturiksi.

USP: Tukee jopa kestäviä koteloita

Tutustu Amazoniin

# 10. NANAMI

Katson “NANAMIa” täydellisenä langattomana lataustelineenä. Haluat saada sen käytettäväksi useista syistä.

Se, mikä on kiinnittänyt huomiota siihen, on kiinteä rakenne, joka tekee siitä erittäin kestävän. Pääasiassa ergonomisen suunnittelun ansiosta sinulla on useita katselukulmia. Jos rakastat älypuhelimesi käyttöä handsfree-toiminnolla, arvostaisit sen toimivuutta.

Kumiset jalat antavat sille tarvittavan vakauden seisomaan tukevasti ehjänä pitäen älypuhelinta. Lisäksi NANAMI tukee vain 5 mm paksuja koteloita.

USP: Kumi sopii parantamaan vakautta

Tutustu Amazoniin

BONUS

DESTEK

Vaikuttavan muotoilun omaava DESTEK voi miellyttää esteettistä makua. Valmistettu korkealaatuisesta alumiiniseoksesta; se näyttää olevan hieno lisä ammatilliseen ympäristöön.

Pehmeä tyyny varmistaa, että älypuhelimesi tuntuu mukavalta laturilla istuen. Kumimatolla se ei ohu millekään pinnalle.

Mitä tulee lataamiseen, se on merkkiin asti. CE-, FCC- ja Rosh-sertifikaatit muodostavat luotettavan laturin iPhonellesi.

USP: CE-, FCC- ja Rosh-sertifikaatti

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ystävät!

Valitsitko lempilaturisi?

Oletetaan, että olet löytänyt ihanteellisen laturin uudelle iPhonellesi. Kun tarjolla on useita hyviä vaihtoehtoja, en usko, että joudut viettämään paljon aikaa lopullisen päätöksen tekemiseen.

Haluat lukea myös nämä viestit:

  • Parhaat iPhone Xs Max-, XS- ja iPhone XR VR -kuulokkeet
  • iPhone Xs Max-, XS- ja iPhone XR -virtapankit
  • Parhaat iPhone Xs Max-, XS- ja iPhone XR -kuulokkeet
  • Parhaat iPhone Xs Max-, XS- ja iPhone XR -autotelineet

Mikä on yksi laatu, jota ihailet langattomassa Qi-laturissasi? Jaa arvokas palautteesi alla kommenteissa.

Uusimmat viestit