Ellen DeGeneres Heads Up! Peli iPhonelle, iPadille ja iPodille

Jos olet katsellut Ellenin esitystä putkessa, olet todennäköisesti perehtynyt hänen ja hänen vieraansa pelaamaan peliin. Peli on sanaa arvaava peli, jossa pidät korttia otsaasi (näkymättä mitä siinä on) ja ystäväsi antaa sinulle vihjeitä kortissa olevasta sanasta. Yrität arvata sen ja jokainen oikea arvaus on piste, jonka voitat.

Peli sisälsi myös - jos muistan sen oikein - elokuvan Inglourious Basterds, yhdessä näistä tavernan kohtauksista.

Ellen DeGeneres Heads Up! Peli iPhonelle, iPadille ja iPodille

Joten eilisen illan näyttelyssä Ellen julkaisi pelin iPhone / iPad-version, jota voit pelata ystävien kanssa.

Tässä on video Ellenistä, joka pelaa peliä vieraansa kanssa.

HeadsUp! Pelissä on melko mielenkiintoisia ominaisuuksia. Voit valita aiheita (melko paljon niistä), ja se heittää vaihtoehdot satunnaisesti. Myös pelaaminen on erittäin helppoa.

Pelisovelluksen ovat kehittäneet ihmiset, jotka ovat luoneet Clearin, upean, eleisiin perustuvan tehtäväsovelluksen.

Peleissä merkitset oikean vastauksen kallistamalla puhelinta / iPadia kerran alaspäin. Pass tunnetaan kallistamalla sitä taaksepäin (ylös pään yli).

Tällä hetkellä on noin 18 teemalla olevaa kannetta, ja luulen, että sovellus päivitetään lisäämään peliin lisää kannet.

Vaikuttavinta on kuitenkin se, että etukamera voi tallentaa videoita pelattavasta pelistä, jotta voit itse tallentaa ne muistiin.

Voit myös jakaa pelin, videot jne. Facebookissa ja muissa sosiaalisissa kanavissa hauskempaa.

HeadsUp! Pelissä on myös joitain sovelluksen sisäisiä ostoksia lisäkannet Luulen, että he olisivat voineet tehdä sovelluksesta ilmaisen muutamalla kannella ja sitten hankkia nämä ostettavat kannet, mutta jostain syystä Warner Bros. päätti myydä sovelluksen hintaan 0,99 dollaria. Se on myynnissä ja voit tarttua siihen heti.

ladata

Tässä kaikki tältä erää!

Oletko pelannut sitä? Jaa kokemuksesi kanssamme alla olevassa kommentissa. Haluatko lukea lisää tällaisia ​​sovellusarvioita?

Uusimmat viestit