Kuinka käyttää iPhone Xs Maxia ja XR: tä ilman kotipainiketta

Jos olisit vaihtanut iPhone X: ään viime vuonna, vuoden 2018 iPhoneet eivät näytä olevan iso hyppy sinulle. Kuitenkin, jos olisit käyttänyt perinteisiä iPhonea Koti-painikkeen kanssa, päivitys saattaa tuntua valtava sinulle. Ja saatat ajatella, kuinka käyttää iPhone X: tä, Xs: ää, Xs Maxia ja XR: tä ilman ikonista Koti-painiketta.

Kokemukseni mukaan kestää muutama päivä, ennen kuin alat tuntea olosi mukavaksi uusien eleiden avulla. Siksi ajattelin, että olisi tarkoituksenmukaista luoda aloittelijan opas joistakin perusasioista, kuten Sirin aktivoiminen, vaihtaminen sovellusten välillä ja paljon muuta.

Kuinka siirtyä aloitusnäyttöön iPhonessa X, Xs, Xs Max ja XR

Elepalkin käyttöönotto on tehnyt melko helpoksi suorittaa yleisiä toimintoja, kuten siirtyä aloitusnäyttöön. Voit tehdä niin vain sinun täytyy palaa aloitusnäyttöön pyyhkäisemällä elepalkkia ylöspäin.

Kuinka vaihtaa sovellusten välillä iPhonessa X, Xs, Xs Max ja XR

Vaihto avattujen sovellusten välillä iPhone X -sarjassa on yhtä suoraviivaista. Saat sen valmiiksi pyyhkäisemällä ylöspäin alhaalta ja pysäyttämällä. Kun olet siirtynyt sovelluksenvaihtotilaan, pyyhkäise vasemmalle tai oikealle löytääksesi sovellus, johon haluat siirtyä, ja napauta sitten sitä.

Sirin aktivointi iPhonessa X, Xs, Xs Max ja XR

Olettaen, että olet jo määrittänyt Sirin iPhonellesi. Yksinkertaisesti pidä sivupainiketta painettuna kutsua virtuaaliavustaja. Voit myös vain sanoa: "Hei Siri" tuoda henkilökohtainen avustaja toimintaan.

Kuinka pääsyn hallintakeskukseen iPhonessa X, Xs, Xs Max ja XR

Ohjauskeskuksen avaaminen on yhtä helppoa kuin koskaan ennen. Siihen ei kuitenkaan enää liity pyyhkäisyä ylöspäin.

Nyt sinun täytyy pyyhkäise alas oikeasta yläkulmasta ruudusta kohtaan kulunvalvontakeskus.

Kuinka käyttää Ilmoituskeskusta iPhone X: ssä, Xs: ssä, Xs Maxissa ja XR: ssä

Ilmoituskeskuksen avaaminen on edelleen yhtä helppoa kuin koskaan ennen. Tehdä niin, pyyhkäise alaspäin näytön yläkulmasta.

Apple Payn käyttäminen iPhonessa X, Xs, Xs Max ja XR

Maksun todentaminen Apple Paylla uusilla iPhone-laitteilla on melko yksinkertaista. Vain kaksoisnapsauta sivupainiketta ja vilkaise sitten laitettasi todentaaksesi kasvotunnuksella tai salasanalla.

Se siitä!

Käärimistä:

Koti-painikkeen puuttumisesta huolimatta iPhone X -sarjan elämä on sujuvaa. Tietysti kestää muutaman päivän tottua, mutta lupaan, että kun olet ohittanut oppimiskäyrän, eleet olisivat intuitiivisempia.

Haluat ehkä lukea:

  • RAM-muistin tyhjentäminen iPhonessa X, Xs, Xs Max ja XR
  • Nopeuta iPhone X: ää, Xs: ää, Xs Maxia ja XR: ää
  • Kuinka laittaa iPhone DFU-tilaan

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found