Vinkkejä Apple Musicin estämiseen käyttämästä iPhonen mobiilidataa

Musiikin suoratoisto voi tappaa paljon mobiilidataa iPhonessa, ellei sitä hallita älykkäästi. Ja kuukausittainen tietosuunnitelmasi loppuu usein höyrystä hyvissä ajoin ennen määräaikaa. Joten, mitkä ovat parempia tapoja estää Apple Music käyttämästä matkapuhelintietoja iPhonessa?

Leikkaa kaikki johdot yksinkertaisesti lopettaaksesi tarpeeton tiedonkulutus. Ja tarvittaessa; käytä vain Wi-Fi-yhteyttä musiikkikirjaston lataamiseen ja päivittämiseen. Selvitetään älykkäitä hakkereita, jotka estävät Apple Musicia syömästä rajoitetulle kaistanleveydellesi!

Kuinka lopettaa iPhonen mobiilidatan käyttö Apple Musicissa

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Asetukset-sovellus iPhonellasi.

Vaihe # 2. Selaa alaspäin ja napauta Musiikki.

Vaihe # 3. Napauta nyt Matkapuhelindata.

Vaihe # 4. Seuraavaksi sinulla on useita vaihtoehtoja hallita solukkotietojen kulutusta:

Lopeta mobiilidatan käyttö Apple Music Libraryn päivittämiseen ja kuvamateriaalin lataamiseen

Jos päivität musiikkikirjastoasi ja lataat kuvamateriaalia mobiilidatan avulla, on todennäköistä, että kaistanleveytesi tyhjenee nopeasti. Voit lopettaa sen tekemisen yksinkertaisesti sammuta Cellular Data -vaihto.

Poista korkealaatuisen musiikin suoratoisto matkapuhelimen kautta käytöstä iPhonessa

Kun pyritään säästämään jokainen unssi tiedonsiirtoa, ei ole järkevää suoratoistaa korkealaatuista musiikkia. Sammuttaa kytkin aivan vieressä Laadukas suoratoisto.

Poista mobiilidata käytöstä musiikkilatauksissa

Ladataanko musiikkia usein matkapuhelintietojen avulla? Varmista, että teet sen vain, kun laite on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon, koska se voi polttaa tonnia tietoja. Tehdä se, sammuttaa kytkin Lataukset.

Apple Musicin automaattisten latausten lopettaminen

"Automaattiset lataukset" on melko hyödyllinen ominaisuus, koska se varmistaa, että sinun ei tarvitse käydä läpi hiomista manuaalisesti ladataksesi musiikkia (ja jopa sovelluksia), jotka olet ostanut muilta laitteilta.

Se on kuitenkin hyvä vain, kun sinulla on tonnia mobiilidataa tai jos sinun ei tarvitse huolehtia niiden kulutuksesta lainkaan. Joten on viisasta sammuttaa se.

Vaihe 1. Avata Asetukset-sovellus iOS-laitteellasi.

Vaihe # 2. Selaa alaspäin ja napauta iTunes ja App Store.

Vaihe # 3. Automaattiset lataukset -kohdassa sammuta Musiikki-kytkin, ja olet valmis lähtemään!

Lisää vinkkejä matkapuhelintietojen tallentamiseen iPhoneen

Pitää mielessä; nämä pari temppua on vain jäävuoren huippu. Jos haluat tehdä kaiken tiedonsiirron vähentämiseksi iOS-laitteellasi, sinun on ryhdyttävä toimiin monien ominaisuuksien suhteen. Voit tehdä sen tekemällä tämän kattavan oppaan.

Lisäksi saatat haluta käyttää matkapuhelintietojen seurantasovellusten apua pitämään silmällä kaikkia mobiilidataa käyttäviä ominaisuuksia ja hallitsemaan niitä hieman helpommin.

Sinulle…

Tästä lähtien rajoitetulla kaistanleveydelläsi on aina tarpeeksi tyynyä koko kuukauden ajan. Eikä tarpeetonta tiedonkulutusta. Toivon mukaan.

Voit myös tarkistaa nämä vinkit:

  • 21 vinkkiä ja vihjeitä, jotka jokaisen Apple Watch -käyttäjän tulisi tietää
  • 10 parasta helppokäyttöisyysvinkkiä iPhonelle ja iPadille
  • Tärkeitä iPad-kirjoitusvinkkejä ja vihjeitä nopeampaan kirjoittamiseen tablet-laitteellasi

Löysitkö yllä olevat temput huomionarvoisia? Nosta näkemyksiäsi ja pysy synkronoituna uusimpien artikkeleidemme kanssa.

Uusimmat viestit