Kuinka jakaa GIF-animaatioita Macissa GIF-näppäimistöllä

Applen tuotteiden asiantuntijat punnitsevat aina ohjelmiston, sovelluksen tai tuotteen toiseen; ja joskus vertailu suoritetaan Applen valmistamien tuotteiden välillä.

Tämän vuoden lokakuussa Apple toi markkinoille GIF-näppäimistön, sovelluksen, jonka voi ladata Mac- ja iOS-laitteille. Vaikka sovelluksen nimi on sama, se ei toimi samalla tavalla iOS-laitteilla ja Macilla. GIF-näppäimistö toimii iOS-laitteellasi kolmannen osapuolen näppäimistönä, mutta Macissa sitä ei ole.

Kuinka jakaa GIF-animaatioita Macissa GIF-näppäimistöllä

Vaikka GIF-näppäimistö toimii OS X: n valikkorivillä, se ei ole sama tarina iOS-versiossa. Mac- ja iOS-käyttäjät voivat kuitenkin jakaa GIF-animaatioita nopeasti ja tehokkaasti GIF-näppäimistön avulla.

Mielenkiintoista on, että Apple valitsi tämän GIF-näppäimistön yhdeksi parhaimmista Mac-sovelluksista vuodelle 2015; se on ilmainen Mac App Storelle. Jos olet nyt ladannut GIF-näppäimistön, voit alkaa tutkia tätä sovellusta; ja jos et ole, voit ladata sovelluksen.

Tämä sovellus toimii OS X -valikkorivillä Macin näytön oikeassa yläkulmassa. Napsauta GIF-näppäimistön valikkopalkin kuvaketta ja näet linkit uusimpiin, suosikki- ja tallennettuihin GIF-animaatioihin. Voit myös tarkistaa työkalurivin, joka sisältää uusimmat reaktiot, trendit ja musiikkikeskeiset GIF-tiedostot.

GIF-näppäimistöllä on erityisominaisuus, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden etsiä mitä tahansa animaatiota nopeasti. Esimerkiksi, jos haluat löytää animaation "mahtavaksi tunteeksi", kirjoita sama hakukenttään ja saat kaikki kauniit GIF-animaatiot.

Mutta suosikki GIF-animaation löytäminen ei riitä; sinun on jaettava se. Jos haluat jakaa sen viestisovelluksella, vedä ja pudota vain sovellukseen, niin ystäväsi yllättyy uudesta GIF-animaatiosta.

Vaihtoehtoisesti napsauta vain GIF-tiedostoa ja se kopioidaan leikepöydälle; kolmantena vaihtoehtona voit napsauttaa minkä tahansa animaation oikeassa alakulmassa olevaa ellipsia. Näet avattavan valikon, jossa on vaihtoehtoja, kuten Kopioi GIF, Lisää suosikkeihin jne.

Voit myös tallentaa suosikki GIF-tiedostosi ja ladata omat GIF-tiedostosi; jälkimmäiselle sinun on linkitettävä GIF Riffsy-tilille (Riffsy on GIF-näppäimistön takana oleva yritys).

Hinta: Vapaa

Lataa GIF-näppäimistö

Oletko kokeillut tätä sovellusta? Jaa palautteesi meille kommenteissa, Facebookissa, Twitterissä ja Google Plus -palvelussa.

Uusimmat viestit