Parhaat iPhone 6 -autotelineet vuonna 2021

Siellä on kaksi tärkeintä syytä - mieleenpainuvan ratsastukseni seuraaminen ja navigointi GPS: n avulla - miksi mieluummin auton kiinnikkeet ajon aikana. Lisäksi ne tarjoavat erinomaisen handsfree-kokemuksen. Ottaen huomioon kaikki edut ja haitat, olen valinnut parhaat iPhone 6 Plus -autotelineet auttamaan sinua löytämään sopivimman valinnan juuri sinun tarpeisiisi. Näiden autotelineiden avulla voit lukita ja avata älypuhelimesi äärimmäisen helposti. 360 asteen kierto tuo elämää katselukokemukseesi. Vielä tärkeämpää on, että ne voivat tarttua mukavasti useimpiin pintoihin. Sukelletaan ympäri ja katsotaan, mitä muuta näillä iPhone 10: n 10 paremmalla autotelineellä on tarjottavanaan!

1. HoHoHoHot

HoHoHoHot-autotelineellä on erittäin toimiva muotoilu. Se on kevyt ja siinä on turvallinen lukitusmekanismi.

Voit lukita ja vapauttaa älypuhelimesi mukavasti. Autotelineessä on imukuppi, joka tarttuu tukevasti useimpiin pintoihin. Se tukee älypuhelimia, joiden leveys on 2,0 ″ -4,2 ″.

Pääasiassa 360 asteen kiertämisen ansiosta se tarjoaa optimaalisen katselukulman. Siksi sinulla on parempi handsfree-kokemus tien päällä.

USP: 360 asteen kierto

Tutustu Amazoniin

2. SOAIY

Mikä tekee SOAIY: sta loistavan valinnan, on 3-in-1-toiminto. Autotelineessä on laajennettava kahva, liukumattomat jalat ja magneettinen kiinnike, jonka avulla älypuhelimesi pysyy tukevana. Joustava hanhenkaula sekä 360 asteen kierto tarjoavat paremman katselukulman.

Siinä on yhden painikkeen sivupainike, joka tarjoaa upean yhden käden käytön. Autolaturissa on kaksi USB-porttia, joiden avulla voit ladata kahta laitetta samanaikaisesti. Siinä on myös pyöreä LED-näyttö auton volttimittari, joka näyttää ajoneuvon akun jännitteen; laitteen latausjännite ja latausvirta.

USP: 3-in-1-toiminto

Tutustu Amazoniin

# 3. Getron

Olen löytänyt “Getronin” melko hyvältä. Se on hyvin rakennettu ja siinä on melko vahva imukuppi, jossa on tahmea geeli, joka auttaa sitä tarttumaan tuulilasiin helposti.

Pehmustettu selkä ja pidinvarret kumilla suojaavat iPhonea naarmuilta. 360 asteen kiertämisen ansiosta voit sijoittaa iPhonen sekä pysty- että vaakasuunnassa.

Vapautuspainikkeella voit poistaa laitteesi nopeasti. Kaarevan muotoilun ansiosta se voi pitää iPhoneasi turvallisemmin.

USP: Pehmustettu selkä

Tutustu Amazoniin

# 4. Bestrix

Bestrix on ainutlaatuinen toiminnallisuuden suhteen. Hyödyntämällä auton tai veneen CD-soittimien täyttä hyötyä se pitää tukevasti älypuhelimesi upealla katselukulmalla. Autotelineessä on 360 asteen kulmainen pää, jonka avulla voit säätää laitettasi mukavuuden mukaan.

Pehmustetut muovitelineet pitävät iPhonen ehjänä ja suojaavat sitä myös tyhjästä. Pääasiassa vahvan rakenteensa ansiosta se on erittäin kestävä.

USP: Pehmustetut muovipidikkeet

Tutustu Amazoniin

# 5. iOttie

Mikä tekee iOttie-autotelineestä niin kätevän, on yhden kosketuksen kiinnitysjärjestelmä, jonka avulla voit lukita ja vapauttaa laitteen helposti. Sen mukana tulee erittäin tahmea geeli, joka tarttuu lujasti useimpiin pintoihin.

Sen teleskooppivarret voidaan pidentää jopa tuumiin parempien katseluvaihtoehtojen saamiseksi. Autotelineen pidike pitää laitteen ehjänä; tarjoaa mukavamman katselukulman. Luistamattomat varret varmistavat, että iPhone pysyy paikallaan.

USP: Teleskooppivarsi

Tutustu Amazoniin

# 6. Mpow

Mpow on ottanut käyttöön tukevan näköisen autotelineen. Pidennettävällä varrella (4,6 - 6,6 tuumaa) se lukitsee älypuhelimesi turvallisesti ja pitää laitteen ehjänä.

Turvallisen imun ansiosta tartutaan nopeasti kojelautaan ja useimpiin muihin pintoihin. Yksi merkittävä piirre on, että se ei jätä jälkiä tai jäännöksiä taakse. 360 ° käännettävän kääntyvän pallopään ansiosta voit sijoittaa iPhonen haluttuun suuntaan.

USP: Kiinnitä imutyyny

Tutustu Amazoniin

# 7. Exogear iPhone -teline

Jos mukavuus ja turvallisuus istuvat aivan kaikkien muiden ominaisuuksien päällä, anna Exogear Exomountille vakava ajatus. Kiinnityspidike on rakennettu korkealaatuisesta materiaalista ja tarjoaa laitteellesi tarvittavan hoidon pitäen sitä tukevasti.

Olipa kyseessä upea katselukulma tai erittäin mukava asennus- / irrotuskokemus, sen pitäisi ihastuttavasti täyttää tehtävä. Lisäksi sinun ei tarvitse poistaa koteloa laitteestasi sen asentamiseksi.

USP: Luistamaton kumikahva

Tutustu Amazoniin

# 8. Macally

Macallyn erottaa muista neodyymimagneetit, jotka tekevät siitä jopa 50% vahvemman kuin muut perinteiset autotelineet. Imukupin geelityynyn avulla voit kiinnittää sen mukavasti kojelautaan. Vielä tärkeämpää on, että se ei jätä jäämiä jäljelle poistettaessa.

360 °: n kääntö antaa sinulle täydellisen vapauden sijoittaa iPhone haluamaasi kulmaan. Vankka teleskooppivarsi ulottuu jopa 6,5 ​​tuumaan. Lisäksi saat neljä erilaista metallilevyä, kuten ympyrä, suorakulmio, timantti ja sydänlevyt, jotka voidaan kiinnittää erilaisiin mobiililaitteisiin.

USP: Vahvat neodyymimagneetit

Tutustu Amazoniin

# 9. Koomus iPhone Autoteline

Valitse Koomus K2 -autoteline optimaalisen katselukokemuksen takaamiseksi. 360 asteen kierto auttaa sitä tarjoamaan upean handsfree-kokemuksen. Sen mukana tulee venytettävä pidike, johon mahtuu jopa 3,27 tuuman leveä esine.

On yhden painikkeen vipu, joka helpottaa asennusta tai irrotusta. Lisäksi voit asentaa laitteen mihin tahansa suojakoteloon.

USP: 3M geeli pad

Tutustu Amazoniin

# 10. Vansky

Vansky on suunniteltu helppokäyttöiseksi autotelineeksi. Tämän puhelimen pidikkeen avulla voit asentaa laitteen kojelautaan, ilmanvaihtoaukkoon ja jopa tuulilasiin. Se on erittäin kätevä imukuppi, jonka avulla se voi pysyä tiukasti ehjänä laitetta pitäen.

Tämä autoteline tukee laitteita, joiden näytön koko on 6,7–9,7 cm. Ergonomisella otteella varustettu pidennettävä varsi antaa sinulle mahdollisuuden sijoittaa laite helposti. Lisäksi sillä on erityinen painike, jonka avulla voit vapauttaa iPhonen nopeasti.

USP: Pidennettävä varsi ergonomisella otteella

Tutustu Amazoniin

Käärimistä!

Ovatko nämä auton kiinnikkeet kestäneet merkkiä happotestissäsi? Haluaisin tietää arvokkaan palautteesi ja laadun, jonka haluat aina nähdä huippuluokan autotelineessä.

Voit myös tarkistaa nämä luettelot:

  • Parhaat iPhone 6/6 Plus -autolaturit
  • Parhaat iPhone 6/6 Plus -pankit
  • iPhone 6/6 Plus Bluetooth-kuulokkeet
  • Paras iPhone 6/6 Plus -telakointiasema

Voit vapaasti jakaa ajatuksiasi ja palautettasi kanssamme kommenttiosassa.

Uusimmat viestit