Parhaat pääsynhallintasovellukset iPadille ja iPhonelle vuonna 2021

Tilauskertomus on haastavin ja tärkein osa teollisuutta. Jos olet liikemies, johtaja tai sinulla on pieni myymälä, oikeat tilaustiedot ovat välttämättömiä. Sen sijaan, että hallitsisit niitä papereissa ja kirjoissa, siirry digitaaliseen näkökulmaan. Nämä iPad-tilausten hallintasovellukset varmistavat, että pidät tasapainon tilauksen ja myyjien välillä. Yksinkertaisilla pyyhkäisyllä voit hallita koko dataa liikkeellä ja toimittaa ne oikeaan aikaan.

1. Kädenpuristus

Kättely tarjoaa henkilökohtaisemman tilauksen syöttökokemuksen. Tämän sovelluksen avulla voit kirjoittaa myyntitilauksen ja esittää luettelon helposti. Sen avulla voit myös luoda asiakaskohtaisen hinnoittelun.

Sovelluksen avulla on erittäin kätevää seurata varastoa ja pitää se järjestyksessä. Voit tarkistaa äskettäin katsotut tai tilatut tuotteet ja hallita tilauksia koko myyntitiimillesi. Vielä tärkeämpää on, että kättely on täysin integroitu Quickbooksin, Xeron, Netsuiten, Dynamicsin, SAP: n ja Oraclen kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Jakelu Yksi tilausmerkintä

Tämä on hyvin yksinkertainen, mutta erittäin toimiva tilaussovellus. Sen avulla voit tehdä tilauksen ja tarjouksia paljon helpommin. Pidä välilehti tilauksen tilasta vaivattomasti.

Voit nopeasti tarkistaa hinnoittelun ja tarkastella tilaushistoriaa. Vaatimuksista riippuen voit myös luoda tilausmalleja. Lisäksi sovelluksen avulla voit myös järjestää aiemmat tilaukset.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Myyntipäällikkö Pro

Jos olet myyntiedustaja, et saa unohtaa Sales Manager Prota. Sovellus toimii melko hyvin antaen sinun käsitellä mukavasti suurta tietomäärää. Voit helposti skannata viivakoodeja ja tulostaa laskuja.

Sen avulla voit ottaa tilauksia nopeasti. Koska kaikki tietosi on synkronoitu pilven kanssa, sinun ei tarvitse huolehtia sen menettämisestä. Vielä parempi, Sales Manager Pro on yhteensopiva useiden kielten, kuten englannin, ranskan, italian, portugalin, espanjan jne.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Innovo OE Touch

Mikä tekee Innovo OE Touchista erittäin käyttäjäystävällisen, on mahdollisuus antaa sinun luoda tilauksia tuotteen reaaliaikaisen hinnoittelun mukaisesti. Voit skannata viivakoodin lisätäksesi tuotteita ostoskoriin.

Katso tilitietosi ja napsauta valokuva pyytämistäsi tuotteista. Voit tarkastella tilaushistoriaa, tarjouksia ja avoimia tilauksia. Tarkennetun haun avulla voit etsiä tuotteita tilauksesta heti.

Hinta: Vapaa

ladata

5. ZotSell B2B -tilaukset

ZotSellin avulla tilausten tekeminen on nopeaa ja helppoa. Voit luoda, muokata, kopioida tai lähettää tilauksia asiakkaillesi nopeasti. Koska se toimii myös offline-tilassa, voit seurata tilauksia ja käyttää kaikkia asiakastietojasi keskeytyksettä. Sen avulla voit myös pitää välilehden asiakirjoissasi ja esitteissäsi mukavasti.

Voit myös luoda PDF-luettelon ostopainikkeella. Pääset helposti käsiksi kaikkiin asiakkaidesi tietoihin ja hallitse kaikkia tietoja suoraan sormenpäilläsi. Lopuksi ZotSell tukee useita kieliä, mukaan lukien englanti, ranska, saksa, italia, espanja jne.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Jakelu Yksi tilausmerkintä

Vaikka "Distribution One Order Entry" on suhteellisen uusi tilaussovellus iOS: lle, sen kaikki perusteet on merkittävä valinta. Sovelluksella on puhdas käyttöliittymä ja se tekee tilausten ja tarjousten tekemisestä helppoa.

Lisäksi voit myös tarkistaa hinnan ja seurata tilaushistoriaa helposti. Joustavuuden lisäämiseksi sovelluksen avulla voit seurata myös asiakaskohtaista hinnoittelua.

Yksi suosikkini ominaisuuksista tässä sovelluksessa on kyky luoda mukautettuja tilausmalleja. Jos et ole tyytyväinen ennalta määriteltyihin tarjouksiin, voit laatia sopivampia malleja, jotka voivat olla täysin tarpeidesi mukaisia.

Hinta: Vapaa

ladata

7. BASys-työtilaustiedot

Tämä on tarkoitettu ensisijaisesti Bridgestone-jälleenmyyjille, jotka käyttävät BASys-valmistusjärjestelmää. Sovelluksen avulla voit lisätä ylimääräisiä sijainteja UID: n käyttöä varten.

Yksinkertainen käyttöliittymä tekee tilausten luomisesta tai vastaanottamisesta helpompaa. Voit myös poistaa kaikki tarpeettomat työtilaukset yhdellä kertaa. Voit tallentaa tilauksia tarkastellaksesi ja hallinnoidaksesi niitä myöhemmin.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Tukku sähkönsyöttö OE Touch

Tukkukaupan sähkönsyöttö OE Touchin avulla voit luoda tilauksia uusimman hinnoittelun ja koko yrityksen saatavuuden mukaan. Voit muodostaa yhteyden jälleenmyyjiin välittömästi ja luoda asiakaskeskeisen hinnoittelun.

Sen avulla voit skannata viivakooditarroja tuotteiden lisäämiseksi. Ota yhteyttä mihin tahansa sivuliikkeeseen tai tilaa tietty tuote. Ei siinä kaikki; voit myös seurata tarjouksia, tilaushistoriaa ja tilitietojasi.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Sid Harvey

Sid Harvey on hyvin varustettu tekemään matkalla tilauksesta vaivaton kokemus. Voit hakea tuotteita Googlen avulla ja jopa skannata viivakoodin syöttääksesi kohteen nopeasti. Ja jos sattuisit joskus tilaamaan tuotetta uudelleen, sinulla on mahdollisuus käyttää historiaa.

Voit tarkistaa kaikki aiemmat tilauksesi ja käyttää olennaisia ​​tietoja tarvittaessa. Sid Harveyn avulla voit myös seurata tilitietojasi helposti. Koska se toimii jopa offline-tilassa, työsi ei pysähdy, jos Internet on huono.

Hinta: Vapaa

ladata

10. ZiiZii Tilaa merkintä

Käytä ZiiZii: tä helpottaaksesi tilausten tekemistä. Voit ladata luetteloita edustamistasi kaupoista ja asiakkaista. Sitten voit rakentaa ja lähettää tilauksia useilla nimikkeiden syöttötavoilla. Näitä ovat haku, luokkien selaaminen, viivakoodien skannaus jne.

Voit jopa tulostaa hyllytunnisteita sovelluksesta yhdistämällä tuettuihin Bluetooth- tai verkkotulostimiin. Se on myös täynnä monia muita ominaisuuksia, jotka tekevät työstäsi helpompaa.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki!

Paras panoksesi?

Kun nämä tilaussovellukset ovat käytettävissä, sinulla on sujuva kokemus tilausten ottamisessa tai hallinnassa. Mikä tekee näistä sovelluksista niin hyödyllisiä, on tehokas toiminnallisuus.

Lisäksi ne tarjoavat sinulle tarvittavan vapauden hallita tehtävääsi tiukasti ja käsitellä sitä tunnin tarpeen mukaan. Puuttuuko jokin suosikki iOS-tilaustietosovelluksestasi tästä luettelosta? Kerro minulle siitä kommenteissa.

Haluat ehkä vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat projektinhallintasovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Lähetyksen seurantasovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat esityssovellukset ja iPad
  • Parhaat CRM-sovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit